6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain 0,01 % imetnikov bitcoinov nadzoruje 27 % vseh kovancev v obtoku: Gaze

0,01 % imetnikov bitcoinov nadzoruje 27 % vseh kovancev v obtoku: Gaze

“En odstotek” Bitcoin naj bi nadzoroval naslednji delček BTC kot najbogatejša ameriška gospodinjstva v zelenih valutah.

3271
Celotni ogledi

14

Cele delnice

0.01% of Bitcoin holders control 27% of all circulating coins: Study0.01% of Bitcoin holders control 27% of all circulating coins: Study

Manj kot 1 % največjih imetnikov Bitcoin (BTC) domnevno nadzoruje več kot četrtino vseh BTC v obtoku, na čisto nov bodite pozorni.

Nacionalni urad za finance Študija, ameriška notranjost, ki je najbolj neprofitna skupina, je sprožila be aware s trditvijo, da ,000 trgovcev z bitcoini ali 0.14% vseh imetnikov BTC, ki imajo 5 milijonov BTC, ali 27% od vseh 18.9 milijonov kovancev v obtoku.

Znesek BTC, ki ga ima “en odstotek” je enak približno 43 milijard dolarjev, Wall Avenue Journal poroča v ponedeljek.

Zavedajte se, ki sta ga izvedla profesorja financ Antoinette Schoar na MIT Sloan Faculty of Management in Igor Makarov na londonski Ekonomski fakulteti , cilji razkriti, da je Bitcoin le redkokdaj več tako decentraliziran, kot je mogoče ugotoviti.

»Kljub temu, da obstaja že 14 let in hrup, ki ga je razburil, je miren primer, da je v dejansko koncentriran ekosistem,« je dejal Schoar.

V skladu z dokumentom WSJ glavni lastniki nadzorujejo večji del BTC kot najbogatejša ameriška gospodinjstva v zelenih valutah. S sklicevanjem na podatke ameriške centralne banke Federal Reserve dokument ugotavlja, da glava 1 % gospodinjstev v ZDA izčrpa nekaj tretjin vsega premoženja.

Novi dokument lahko zveni tudi zaskrbljujoče za kripto ekipa je poleg znanih zagovornikov Bitcoin prodajala decentralizacijo kot eno od največjih načel Bitcoin omrežja.

Povezano: Hrana za ribe? Dejstva kažejo, da trgovci na drobno kupujejo za bitcoine, kiti prodajajo

Konstantno z ustanoviteljem Quantum Economics Matijem Greenspanom, močan del ponudbe BTC, ki kroži, upravlja Satoshi Nakamoto, psevdonimni ustvarjalec Bitcoina. “Satoshijevi kovanci na moji lastni konstrukciji so narasli za več kot 5%,” je Greenspan pozval Cointelegraph, skupaj z:

»Sčasoma je lastništvo Bitcoina zasnovano tako, da zagotavlja več izplačanih sredstev. Za fiat se ponavadi zgodi ravno obratno.«