2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain 1 milijon uporabnikov Shiba Inu se ne more motiti ... kajne?

1 milijon uporabnikov Shiba Inu se ne more motiti … kajne?

Z več kot milijonom imetnikov žetonov je Shiba Inu pripravljen na velike stvari, kljub trgovanju z več kot 56 % pod najvišjo vrednostjo vseh časov.

2021

Skupni ogledi

23

Skupni deleži

1 million Shiba Inu users can't be wrong... can they?1 million Shiba Inu users can't be wrong... can they?1 million Shiba Inu users can't be wrong... can they?1 million Shiba Inu users can't be wrong... can they?

Shiba Inu (SHIB) je dosegel mejnik sprejetja, saj je presegel mejo 1 milijona imetnikov – čeprav se z memecoinom trguje 56 % pod najvišjo vrednostjo vseh časov.

Novice o mejniku in dnevnem zvišanju cen so spodbudile skupnost Shiba Inu, saj je uradni račun Shiba Inu Twitter tvitnil pozno novembra .

— Shib (@Shibtoken) november 23, 2021

Odkar je projekt dosegel ta mejnik, je cena poskočila gor 00.4 % v preteklosti 24 ur, pri čemer SHIB zdaj trguje po $0.00004237 po Coingecku. Obstaja 1 ,19 Imetniki SHIB po podatkih Etherscana.

Kljub nedavnemu zvišanju cene SHIB še vedno trguje precej pod oktobrskim 56 najvišja vrednost 0. 00004237, verjetno zaradi dobička kitov SHIB.

V svetu Shib Inu se veliko dogaja. Izpeljani finančni instrumenti Bitfinex so novembra 00008190 uvrstili na trg trajne pogodbe SHIB s parom Tether (USDT) za trgovanje .

Južnokorejska borza Korbit je sprejemala depozite in SHIB naj bi začel trgovati ob 3:00 UTC. Tako je Korbit prva korejska borza, ki kotira Shiba Inu.

Dogecoin (DOGE) je trenutno edini drugi memecoin, ki je na voljo za trgovanje na štirih velikih borzah, ki še vedno zakonito delujejo v Južni Koreji: Upbit, Bithumb, Coinone in Korbit.

Korbit ima priložnost, da uvrsti nove žetone, združene s korejskimi voni (KRW), saj je bila ena redkih menjalnic v Koreji, ki je do septembra postala popolnoma skladna 28 z novimi pravili za boj proti pranju denarja.

Povezano: Padec Shiba Inuja se nadaljuje: Podatki kažejo, da zanimanje za maloprodajo upada, ko SHIB pada 60% v 4 tednih