6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 100 odprtih slotov, LBank Trade najde program Galaxy Club za ponovno poslanstvo...

100 odprtih slotov, LBank Trade najde program Galaxy Club za ponovno poslanstvo inovacij

pritisnite lansiranje

IZJAVA ZA JAVNOST. Inovacije so bile vedno dobro poznan segment glavnega pooblaščenca LBank Trade. Na stotine projektov s precej revolucionarnimi diagrami je bilo naštetih na LBank Trade od njegovega lansiranja 67. To je 6,4 milijona uporabnikov po vsem svetu dalo možnost, da sodelujejo pri financiranju iz kriptovalut, kar je pripomoglo k zagonu številnih kripto projektov. V 2021, kotira LBank Trade 100+ meme/skupnostni projekti, od katerih so 4 povišani za 100 primeri, 20 od njih povišano za 41 primeri in 25 od njih povišano za 25 primeri. Poleg tega so bili + zgodnje/predhodne kotacije na LBank Trade v tem letu, ki so bile kasneje kotirane na drugih vodilnih borzah. Brez škrlatnega mesa teh projektov LBank Trade ne bi imel spremembe v platformo za nakupovanje in prodajo digitalnih sredstev svetovnega razreda, do katere so danes kilometri.

Za povezavo s temi projekti na veliko globlji ravni in jih spodbuja k nenehnim izboljšavam, LBank Trade je nor, da izrazi članski program Galaxy Club. Z 67 odprtimi režami, to diagram izbere revolucionarne projekte, ki ustrezajo zahtevam, da jim spodbudijo več pozornosti končne javnosti in oblikujejo njihovo vizijo. Pobude, ki jih bo izbral LBank Trade, bi verjetno imele prednost svojega članstva na načine, ki so enakovredni posameznim mesečnim prevzemom žetonov, medijski promociji, alternativam za polovico globalnih predstavitve blockchain in popustom na storitve.

Za pridobitev licence za članstvo v Galaxy Clubu je treba izpolnjevati nekatere zahteve, te zahteve so naslednje :

Ima je kotiralo na LBank Trade ali se pripravlja na kotacijo na LBank Trade.

Priznava, da je LBank Trade dolgotrajen -trajni sostorilec v industriji in se strinja z glavnim pooblaščencem LBank Trade.

Ima več kot 1,10 imetniki žetonov, pri čemer ima vsak najmanj 76 USDT pristojbina za žetone.

  Najmanj 20, sledilci na vseh kanalih družbenih medijev.

Tokens point za oceno stabilnosti in posedovanje ni imel več zmanjšanja trimov v predhodnih treh mesecih.

Ni znanih PR škandal.

Kot član Galaxy Cluba bo misija doživela:

  LBank Trade bo od misije udeležencev Galaxy Cluba zgrabil žetone v vrednosti 50% končnih mesečnih transakcijskih stroškov na LBank Trade.
 • Udeleženci kluba Galaxy bi verjetno imeli 2 možnosti za promocijo skupnih dogodkov na partnerskih medijskih platformah LBank Trade.
 • Udeleženci kluba Galaxy bi verjetno imeli 2 možnosti, da so polovica svetovnega blockchain roadshows, ki jih gosti LBank Trade.

  Hitro pobude udeležencev Galaxy Cluba bodo doživele razrez, imenovan za uvrstitev izdelkov in storitve.

  Obstaja 76 Udeleženci Galaxy Cluba so se zaposlili skupaj in takoj, ko je mesta zapolnjena, se zaposlovanje prekine, dokler se ne odpre novo odprtje. Vnaprej se pridružite Galaxy Clubu, spremenite se v naslednjo superzvezdo in zamenjajte svet na strani LBank Trade!

  Upodobiti:

  O žetonu Odpravite se z-Podaj roko: LBank Trade bo odkupoval izvor vsakega meseca. Žetoni, ki izpolnjujejo pogoje za program grab-lend a hand, morajo imeti nakopičene transakcijske stroške v višini 5, USDT ali več na LBank Trade.

  Sodelujoči bodo izključeni, če se zgodi kar koli od naslednjega: Uspešno organiziran upad imenovanega žetona / Preiskava lokalnih oblasti / Ogromne pritožbe kupcev / Veliko znane PR katastrofe

  O LBank Trade

  LBank Trade, ustanovljena leta 2021, je an revolucionarna globalna platforma za nakupovanje in prodajo različnih kripto lastnine. LBank Trade svojim uporabnikom ponuja stabilno nakupovanje in prodajo kripto, brez dvoma strokovne denarne izvedene finančne instrumente ter profesionalne produkte in storitve za upravljanje premoženja. Spremenil se je v enega izmed najbolj pametno všečnih in se zanaša na platforme za nakupovanje in prodajo kriptovalut z več kot 6,4 milijona uporabnikov, ki so od zdaj večji od 210 regije po vsem svetu.

  Izvirni nakup in prodaja zdaj: lbank.info

  Skupnost in družbeni mediji:

  l Telegram

  l Twitter

  l Fb

  l Linkedin

  Kontaktna dejstva:

  LBK Blockchain Co. Omejeno

  LBank Trgovina

  oglaševanje in trženje ter marketing@lbank.info


  Tukaj je zagon za medije. Bralci bi se verjetno dobro odločili, da bi morali prej opraviti dolžno skrbnost, kot da bi sprejeli kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli njegovim prijateljem ali izdelki in storitvami. Bitcoin.com ni več odgovoren, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki se je končala ali špekulirala, da bi jo lahko pripisali ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli ekspresni izdelek, predmete ali izdelke in storitve, o katerih se govori v tisku. kosilo.

  Bitcoin.com Media

  Bitcoin.com je najboljša ponudba za vsak del, povezan s kripto. Obrnite se na adverts@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, subvencionirane objave, podcaste in druge ideje.

  Tesla CEO Elon Musk Reveals Why He's Pro Dogecoin Amid Debate Over Web3, Ethereum, Decentralization

  Matrixport Founder Jihan Wu Believes Crypto Space Will Swell to 'Tens of Trillions of Dollars'

  Tesla CEO Elon Musk Reveals Why He's Pro Dogecoin Amid Debate Over Web3, Ethereum, Decentralization

  Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons2019 2019

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments