0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 100 podjetij ne uspe izdelati licenc za kripto v Singapurju, ker zdaj...

100 podjetij ne uspe izdelati licenc za kripto v Singapurju, ker zdaj ni več enostavna zakonodaja

Over 100 Companies Fail to Obtain Crypto License in Singapore Due to Tough Regulation

Večja od 100 korporacije, ki so zaprosile za licenco za zagotavljanje kripto podjetij in izdelki v Singapurju bingljajo bodisi zrasli, da bi se spremenili v puh, ali pa so umaknili svoje prijave. “Kriptovalute bi bile verjetno zlorabljene za pranje denarja, financiranje terorizma ali financiranje širjenja orožja zaradi cene in narave transakcij slabe meje,” je dejala centralna denarna institucija države, Monetarna uprava Singapurja (MAS). ).

Zdaj ni več enostavna kripto zakonodaja v Singapurju

Ker je Singapur v začetku tega leta začel urejati kripto sektor, je približno 170 korporacije so zaprosile za licenco za zagotavljanje »podjetij in izdelkov z žetoni digitalnih stroškov«, ki so sestavljeni iz podjetij in izdelkov, povezanih s kripto.

Dne druga roka, razen 100 korporacij Nikkei Asia je v ponedeljek poročal o tem, da so zaprosila za licenco.

Podjetja, ki so delovala v državi pred uvedbo li režimu censinga so bile odobrene izjeme, dokler njihove vloge za dovoljenje niso obdelane. Višji minister Tharman Shanmugaratnam je julija povedal parlamentu, da korporacije so delovale v skladu s takšnimi izjemami.

Novicam je povedal tiskovni predstavnik denarne uprave Singapurja (MAS), osrednje denarne institucije v državi in ​​regulatorja kripto sektorja outlet: “Kriptovalute bi bile verjetno zlorabljene za pranje denarja, financiranje terorizma ali financiranje širjenja orožja zaradi cene in narave transakcij na slabih mejah.” Tiskovni predstavnik je pojasnil:

Ponudniki storitev digitalnih stroškovnih žetonov v Singapurju … se trudijo odkriti zahteve za ublažitev takih tveganj, vključno z uslugo izvajati bleščečo skrbnost strank, izvajati pogosta mnenja o preji ter prikazovati zaslone in naročati sumljive transakcije.

Do te točke so tri najvišje korporacije navedene kot licencirane osebe na internetnem prostoru MAS: DBS Vickers Securities, enota DBS Community Holdings, največja denarna institucija v jugovzhodni Aziji; zagon digitalnih skladov FOMO Pay; in avstralski Just Reserve. MAS je novembra dejal, da si Singapur prizadeva postati svetovno kripto središče.

Vodja kapitalskih trgov DBS in predsednik kriptoborze denarne institucije je septembra dejal: “Mi” zelo hitro narašča. Vlagatelji nenehno raziskujejo kriptovalute in digitalne vire.«

Osrednja denarna institucija je septembra naročila Binanceu, naj preneha ponujati kriptovalute in izdelke rezidentom. V zaključnem tednu je Binance objavil, da se bo njegova singapurska platforma najverjetneje zaprla.

Generalni direktor Binance Changpeng Zhao (CZ) je trdil, da je motiv olajšanja zaprtja njegove singapurske borze postal zaradi 12% delež v Hg Commerce (HGX), regulirani borzi vrednostnih papirjev v Singapurju. Po drugi strani pa je Bloomberg poročal, da je dejanski motiv postal zato, ker Binance verjetno ne bi izpolnjeval več zahtev za licenco za pošteno izmenjavo kriptovalut.

Oznake v tej legendi

Binance, kripto borze, predpisi o kriptovalutah, predpisi o kriptovalutah, MAS, mas bitcoin, mas crypto, mas cryptocurrency, Singapur, singapurski predpisi o kriptovalutah , singapurski

Kakšno stališče menite o nadležnih singapurskih predpisih o kriptovalutih? Opišite nas v delu s povratnimi informacijami pod.

Kevin Helms

Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti bitcoinov, odprtokodnih programov, učinkov skupnosti in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za informativne zmogljivosti zelo vrhunske. To ni več resnična ponudba ali povpraševanje za odstranitev ali promocijo ali nasvet ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, svetlečih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli negativni material, blago ali podjetja in izdelke, o katerih je govora, ki so navedeni tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments