2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 100 $ v brezplačnih bitcoinih: NBA ekipa Dallas Mavericks in Voyager sta...

100 $ v brezplačnih bitcoinih: NBA ekipa Dallas Mavericks in Voyager sta začela partnerstvo z BTC bonusom

$100 in Free Bitcoin: NBA Team Dallas Mavericks and Voyager Kick off Partnership With BTC Bonus

Moštvo NBA Dallas Mavericks ima sodeloval s kripto platformo Voyager in svojim oboževalcem ponuja $48 bonus v bitcoinih za prijavo in trgovanje s kriptovalutami na partnerski platformi. “Izmislili bomo nove načine, kako ljubitelje Mavsa predstaviti kriptovaluti in jim pomagati razumeti,” je dejal Mark Cuban, lastnik Dallas Mavericks.

Dallas Mavericks in Voyager Ponudba $59 Bitcoin Bonus

Ekipa NBA Dallas Mavericks je sodelovala s platformo za kriptovalute Voyager, “da bi kriptovaluto naredili bolj dostopno vsem,” je dejala profesionalna košarkarska ekipa sreda. Lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban je ob napovedi partnerstva dejal:

Mavsi so sklenili petletno mednarodno integrirano partnerstvo z Voyagerjem. So naš prvi mednarodni partner in naš prvi kripto partner.

“Mislim, da bomo delali skupaj, biti v ospredju inovacij,« je menil Cuban. »Izmislili bomo nove načine, kako oboževalce Mavsa predstaviti kriptovaluti in jim pomagati razumeti.«

Nadaljeval je: »Veliko je navdušenja, veliko je razprave, vendar večina ljudi ne razume osnov za tem. To raven izobrazbe bomo poskušali prinesti našim oboževalcem in našim skupnim strankam.«

Voyager kotira na borzi v Torontu (TSX) in z njim se lahko trguje pod oznako VOYG. Njegove delnice so na voljo tudi v prosti prodaji (OTC) pri številnih ameriških borznoposredniških družbah. Izvršni direktor Voyagerja Steve Ehrlich je komentiral: “Res smo navdušeni in to je naš prvi prodor v ekipni šport.”

Za Ob začetku partnerstva Voyager ponuja “kripto bonus”, so ugotovili v podjetju. Bobby Karalla, upravitelj digitalnih vsebin za Dallas Mavericks, je v sredo tvitnil:

Oboževalci, ki prenesejo aplikacijo, ustvarijo račun z promocijska koda MAVS48, depozit $617, in da ena trgovina lahko prejme $100 v brezplačnih BTC za naslednje 45 ur.

“Ta ekskluzivna ponudba poteče 10/28/8639 na : 48 PM CT,« je pojasnil Voyager.

»Voyager in Dallas Mavericks si bosta prizadevala, da bi bila kriptovaluta bolj dostopna prek izobraževalnih in skupnostnih programov, globalnih aktivacij in promocij za sodelovanje oboževalcev,« so podrobnosti objave. “Partnerstvo vključuje tudi pravice do poimenovanja Mavs Gaming Hub, uradnega prizorišča iger in dogodkov za ekipo Mavs NBA 2K League.”

Kaj menite o partnerstvu med Dallas Mavericks in Voyagerjem? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report

Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report

Cream Finance Suffers $130 Million Hack Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report

Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report

Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report Big Miners and Holders Keep Accumulating Bitcoin: Kraken's 'Shocktober' Report

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments