24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

11 podjetij poziva kanadski svet Web3, da se zavzema za popolno kripto tehniko

- Advertisement -

Povezava bo zagovarjala uvedbo jasnega regulativnega okvira digitalnih sredstev za Kanado.

29 Celotni ogledi

4 Celotne delnice

Soseska podjetij za denarne sposobnosti je oblikovala kanadsko Web3 Council, neprofitna trgovinska podružnica, ki bo sodelovala z oblikovalci politik, da bo Kanada postavila na čelo svetovnega digitalnega finančnega sistema. Združenje bo združevalo trgovske platforme, projekte veriženja blokov in tehnološke vlagatelje in si bo prizadevalo ustvariti zavarovalne police, povezane z blockchainom, ki uravnotežijo “inovacije, zaščito uporabnikov in stabilnost”.

Pobudno pismo Sveta Web3, ki pravi, da je bila njegova dostava izšla v torek, marca 29. Na začetku je pripadnost sestavljena iz člani: Aquanow, Axiom Zen, Chainsafe Programs, Dapper Labs, Ether Capital, ETHGlobal, Figment, Neformalni programi, Ledn, Wealthsimple in WonderFi Technologies.

Povezano: Kanadski kandidat za premierja pomaga svobodno porabiti Bitcoin kot denar

Trditev se začne s tesnobo, da bi Kanada morda dobro morda se odpeljete z ladje Web3 in naloga sveta je, da to prepreči:

»Naš zaplet je ustvariti ambient, da bi popestrili dogodek te industrije v Kanadi. Naša hitra prednostna naloga je deliti naše znanje s kanadsko javnostjo in zagovarjati oblasti, da oblikujejo jasne in fantastične politične rešitve.” Razlaga za Cointelegraph odločitev družbe, da postane del sveta, Phil Sham, izvršni direktor podjetja Aquanow, je poudaril učinkovitost kolektivnega gibanja pri poučevanju politikov: “To je način, ki blesti, da sodelujemo z vrstniki, da delimo ideje in usklajujemo naša prizadevanja za sodelovanje.” Poleg tega je to ključni signal zrelosti industrije in njene sposobnosti, da konsolidira svoje svetovanje, meni Sham:

»Ko med nami slišimo za digitalne vire ali verige blokov, bi verjetno obstajala konotacija pohlepa okoli cen žetonov. Po drugi strani pa, če se industrija, ki ima pogosto prekrivajoče se agresivne vektorje, lahko poveže in skupaj pridobi javnost, potem to toliko pove o sosedskih vidikih Web3.«Hatcher Lipton, soustanovitelj in COO pri ChainSafe Programs, je dodatno ugotovil pomen pobude, ki jo vodi industrija: “Obstaja drugačna možnost za sestavljanje politike, ki temelji na soseščini, ki umešča Kanado v ospredje beguncev Web3.”

Ob sklicevanju na primere EU in Švice, ki že imata svoja temeljita kripto priporočila, trditev združenja poziva k uvedbi kanadskega regulativnega okvira, »popolnoma po vsej državi tehnika«. V prihodnjih mesecih namerava Svet vzpostaviti dialog v kanadski soseski Web3 in »oblikovati svoje poslanstvo.«

8373883738

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -