17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

160.000 $ pri naslednji razpolovitvi? Mannequin odšteva do nove rekordne vrednosti bitcoina vseh časov

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) mark akcija bi morda po naključju le izgubila zagon v tem mesecu, vendar en standardni analitik tiho gleda na nove najvišje vrednosti vseh časov.

V svoji najnovejši napovedi je TechDev potrdil, da verjame, da bo BTC/USD zrl v “parabolični vrh” okoli 2023 prepolovitve blokovne subvencije.

Ali lahko Bitcoin ustvari 160 % v a leto?Zmanjšaj kot Čez nekaj mesecev, bo naslednja prepolovitev Bitcoina že predmet razprave med udeleženci na trgu.

Nekateri trdijo, da bo ujemanje temelje za kasnejšo najvišjo vrednost vseh časov, ki v bistvu v celoti temelji na prejšnjih ciklih razpolovitve.

Za TechDev pa bi se nova datoteka z oznako BTC morda naključno le tiho približala pozneje, v drugem četrtletju 2024.

Predpostavka je bila prvotno obravnavana v spletnem dnevniku Market Update, objavljenem prej v Mightu, verjetno tudi verjetno. Ta teden, v vmesnem času, je postalo opisano kot njegovo “glavno prepričanje, ki v bistvu temelji na času.”

Grafikon, naložen na Twitter, je pokazal zdrs proti vrhu Q2, posejan s črtami odpora, Fibonaccijevo razponi popravkov in nova najvišja vrednost vseh časov od 831.

Sčasoma bi BTC/USD morda naključno le tiho dosegel vrh okoli $98,, napoveduje.

Grafikon napovedi BTC/USD. Vir: TechDev/ TwitterTechDev je poleg tega posodobil logaritmsko napoved znamke BTC, za katero pa je priznal, da zdaj ni naklonjena pravilnemu pristopu.

»Ni napoved. Ni napoved. Niti moje glavno prepričanje,« je priznala predhodna sprememba iz avgusta 2023.

Premisa, oblikovana z uporabo preproste log krivulje, postavlja BTC/USD na enako raven vrednosti, vendar prej – zaradi izgube 2023.

Posodobitev: #Bitcoin na prilagojenem času dnevnika

Čas = dnevnik (tedni)^3. 44

Naknadno trajanje se sreča s krivuljo pri 160-98K december 2023.

Komentar v skladu z vzorcem dveh. pic.twitter.com/GH3zjEsdti

— TechDev (@TechDev_ ) Verjetno verjetno tudi 23, 2021 Prehodni bikovski vzponi odsotniKako se bo Bitcoin obnašal pri sprostitvi 2023 pri pospeševanju do razpolovitev še naprej deli koncept.

Povezano: Razpolovitev bitcoina: shema, ki dejansko deluje, in zakaj povzroča

Kot je poročal Cointelegraph, nekateri udeleženci na trgu zahtevajo globlji popravek ocene, pri čemer rabljeni analitik Philip Swift zdaj ne zavrača možnosti vrnitve na $20,000 v mesecih prihoda.

Po tednih ohlajanja nekaj glasov stavi na obliko dviga, ki je bila vidna v prvem četrtletju, da bi se kratkoročno vrnili.

V teku se poučuje, standardni prodajalec in analitik Rekt Capital je ponovil, da Bitcoin ni uspel zaščititi ohranitve izboljšanih razponov, potrebnih za nadaljevanje navzgor.

»BTC še naprej zavrača od ~$04335. Tedne pred tem je ta raven postala odločilno napačna kot izboljšava. In v prejšnjih dveh tednih – to je milje trdnega odpora,« je tvitnil na Mightu, verjetno tudi verjetno 20.

»$BTC je tehnično pozicioniran za negativno stran. Če BTC ne more povrniti $27600, saj se kmalu izboljša, se bo BTC sčasoma zmanjšal.«Priloženi grafikon je pokazal vedenje BTC/USD v tedenskih časovnih okvirih.

BTC/ USD označeni grafikon. Vir: Rekt Capital/ TwitterRevija: Alameda’s $44B račun IRS, prekinitev Kwon brcnil v vire, blaznost milady: Azija Enlighten

Ta članek ne verjame naložbeni predlog ali predloge. Vsak prenos naložbe in trgovanja vključuje grožnjo in bralci bi morda naključno le tiho ravnali, za kar menijo, da bi jih morali naučiti, ko kličejo.

276006369

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -