18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice 1inch se integrira z Mercuryo, kar omogoča fiat onramp na DeFi

1inch se integrira z Mercuryo, kar omogoča fiat onramp na DeFi

Uporabniki 1-palčne denarnice lahko zdaj kupujejo sredstva DeFi prek Mercuryovega prehoda fiat onramp.

790 Skupaj pogledi

4 Skupaj delnice

1inch integrates with Mercuryo, enabling fiat onramp to DeFi

Decentralizirani agregator izmenjav 1inch Network je sodeloval z Mercuryo, čezmejnim plačilnim omrežjem, da bi svojim uporabnikom omogočil bolj brezhiben prehod na DeFi – ki bi lahko trg odprl za večje sprejemanje.

“Do danes nekaterim uporabnikom odsvetujejo vstop v prostor DeFi, ker je večina obstoječih možnosti za nakup kriptov preveč zapletena in neprijetna,” je povedal Sergej Kunz, ustanovitelj mreže 1inch in dodal:

“Integracija med 1inch in Mercuryo vsem ponuja uporabniku prijazen način za vstopite v prostor, kupite kripto s fiatom in začnite trgovati ali varno hranite svoja sredstva. ”

Petr Kozyakov, izvršni direktor in soustanovitelj družbe Mercuryo, je dejal, da je njegovo podjetje videlo “veliko povpraševanje” po fiat onramp rešitve za DeFi:

“DeFi ni mogoče prezreti, če pogledate, kako hitro se razvija industrija. S strani naših uporabnikov in partnerjev opažamo veliko povpraševanje po omogočanju fiat-a rešitve za navdušence DeFi. Ponosni smo, da smo vključeni v 1-palčno denarnico, saj cenimo moč njene podporne skupnosti. “

Mreža 1inch je je bil nedavno v naslovih po razširitvi na Polygon – poteza, ki je odprla dodatne vire likvidnosti in večjo pretočnost za svoje uporabnike. Aprila je 1inch predstavil tudi nov mobilni telefon denarnico na Apple iOS, ki uporabnikom omogoča takojšnjo zamenjavo žetonov na svojih mobilnih napravah.

DeFi je še vedno eden najbolj vročih segmentov trga kriptovalut. Kljub nedavnemu upadu trga sektor DeFi predstavlja skoraj milijardo dolarjev 126 milijard dolarjev glede na najnovejše podatke v industriji. To število je doseglo vrh severno od milijard dolarjev 160 v začetku tega meseca. Skupna tržna kapitalizacija projektov DeFi je zdaj vredna več kot $ 107 milijard.

Prejšnji članekAndreessen Horowitz vodi 40 milijonov dolarjev naložbe v platformo za kripto trgovanje
Naslednji članekUradnik pravi, da je treba kripto trgovanje omejiti na milijonarje, kar je dobro za Hongkong

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments