18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain 1inch sprosti protokol Limit Order, ki ga je mogoče sestaviti

1inch sprosti protokol Limit Order, ki ga je mogoče sestaviti

Likvidnostni agregator je pravkar okrepil svojo funkcionalnost s protokolom Limit Order, novim orodjem, ki ima lahko primere uporabe poleg DEX-ov.

3455 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

1inch releases composable Limit Order Protocol

Danes decentralizirani menjalnik in agregat likvidnosti 1inch napoveduje začetek protokola 1inch Limit Order. Nova funkcija se ponaša s petimi različnimi varnostnimi pregledi in bo uporabnikom omogočila nakup ali prodajo sredstev po določenih cenovnih ciljih na Ethereumu, BSC in Polygonu. Nova funkcija bo lahko komunicirala tudi s pametno pogodbeno logiko in izvrševala naročila na podlagi podatkov oracle.

Omejena naročila so bila prej na voljo ekosistemu DeFi z različnimi protokoli, vključno z Gelato in 0x, slednji pa je uporabljal 1inch. Vendar pa ekipa trdi, da bo ta novi protokol bolj plinsko učinkovit in varen, saj ne potrebuje skrbniških ključev in da bo protokol ekosistemu dodal dodatno vrednost s komponiranostjo z drugimi protokoli, kot je Uniswap v3.

Čeprav Protokol takoj doda funkcionalnost 1-palčne izmenjave, obstaja več možnih primerov uporabe, ki so jih povabile zunanje ekipe, da raziščejo.

POVEZANE: 1INCH cena doseže novo najvišjo vrednost, ko se najvišji agregat DEX poteguje za Prevladovanje DeFi

“Na vrhu protokola, zapleteno, prilagojeno trženje orodja, “je zapisano v sporočilu. “Tako orodje bi na primer olajšalo zaslužek na parih sredstvih, vezanih na isto valuto, kot sta USDC in DAI, ki sta vezani na ameriški dolar.”

Poleg jasne uporabe v trgovalnih okoljih ali okoljih DEX je soustanovitelj 1inch Sergej Kunz opozoril na možen primer uporabe posojil.