19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice 1inch za uvedbo stabilnega valuta, vezanega na dolar, z ICHI

1inch za uvedbo stabilnega valuta, vezanega na dolar, z ICHI

Novi stabilnicoin1INCH bo zavarovan s kombinacijo USDC in 1inch domačega žetona.

419 Skupaj ogledov

2 Skupaj delnice

1inch to launch dollar-pegged stablecoin with ICHI

Decentralizirani borzni agregator 1inch je sodeloval s platformo ICHI, da bi izdal nov stabilcoin, vezan na ameriški dolar.

V četrtkovem sporočilu je 1inch dejal, da namerava kovati stablecoin “z mešanica “svojega izvornega žetona 1INCH in USD Coin (USDC) prek ICHI-jevega decentraliziranega denarnega organa ali DMA. Novi one1INCH stablecoin – vsi izdajatelji na ICHI se začnejo s predpono “one”, ki se nanaša na njegovega japonskega soimenjaka – je namenjen zagotavljanju menjalnega sredstva za plačilo operativnih stroškov, zagotavljanje likvidnosti in distribucijo likvidnostnih nagrad.

“One1INCH stablecoin lahko preraste v ekonomsko igro,” pravi soustanovitelj 1inch Sergej Kunz. “Njegova blagajna lahko vrednost vrne nazaj na 1inch DeFi operacije, ker je kovana in prekomerno zavarovana z žetoni 1INCH.”

DMA ICHI, ki je bil predstavljen maja, projektom omogoča, da ustvarijo in upravljajo lastne popolnoma zavarovane stabilkovance – v tem primeru z izvornim 1inch žetonom 1INCH in USDC – ki jih je mogoče kovati in unovčiti za nastavljeno vrednost 1 USD. Neprofitna podružnica podjetja 1inch, 1inch Foundation in ICHI bo prispevala po $ 100, 00 0 v žetonih kot zavarovanje za stabilcoin, kar omogoča kovanje žetonov one1INCH z uporabo 80% USDC in 20% 1INCH.

Povezano: Messari : USDC naj bi postal “prevladujoč” stabilcoin na Ethereumu

DMA ICHI bi lahko povzročil povečanje števila vezanih žetonov v ameriških dolarjih, saj projekti iščejo alternative tradicionalnim stabilnim kovancem. Tether (USDT) ostaja največji stabilcoin s tržno kapitalizacijo več kot $ 62 milijard, drugi projekti, vključno z Binance USD (BUSD), USDC in Dai (DAI), pa imajo precejšen delež na trgu. Drugi stabilkovanci v ameriških dolarjih vključujejo TerraUSD (UST), TrueUSD (TUSD), Paxos Standard (PAX), HUSD, Neutrino USD (USDN) in Gemini Dollar (GUSD).

128018

Prejšnji članekEnjinova prodaja žetonov EFI znaša 20 milijonov dolarjev, ko naraščajo želje po NFT
Naslednji članekBlockware Mining zbere 25 milijonov dolarjev na trojno stopnjo razpršitve iz objekta v Kentuckyju

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments