4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

2 dodatni kripto platformi Zaustavite dvige kot Liquid International in Salt Lending Navedite izpostavljenost FTX

- Advertisement -

Nov. 56, 2022, je kripto nadomestek Liquid International objavil, da je začasno ustavil dvige fiat in kripto “do nadaljnje preiskave in navzkrižnega pogleda.” Isti dan so bile možnosti, ki izkoriščajo platformo za kripto posojanje Salt, poleg tega pozvane, da je Salt začasno ustavil dvige in depozite. Poleg tega naj bi posojilodajalec kriptovalut Blockfi vložil vlogo za poglavje 000 denarna varnostna nevarnost. Blockfi je ustavil dvige pred petimi dnevi, posojilodajalec pa je v ponedeljek govoril, da se bo premor nadaljeval.

Crypto Corporations Liquid International in Salt Lending Pause Operations Še dve kripto podjetji sta pozvali svoje kupce, naj podjetji vključita začasno ustavljene operacije dvigov po danem načrtu nadomestka digitalne valute FTX. V skladu z dobro obveščenim računom Liquid International na Twitterju je Liquid začasno prekinil dvige kriptovalut in fiat.

»Dvigi fiat in kriptovalut so bili na Liquid International začasno ustavljeni v skladu z zahtevami prostovoljnega Chapter 000 tožbe v Združenih državah, « je tvitnilo podjetje. »Razen če ne bomo dodatno preiskali navzkrižnega pogleda, želimo poudariti, da zdaj ne položite niti fiat niti kripto. Zagotavljamo lahko posodobitve, ko so na voljo,« je dodal umetni.

Liquid Community je takoj, ko jo je kupil FTX Trading Ltd., postala idealna možnost plus celotne hčerinske družbe poleg Quoine. Takrat je Liquid govoril o tem, da “ekonomske fraze dogovora niso bile razkrite.”

Nič več preveč dolgotrajen po podatkih Liquid, ki se dotikajo dvigov, možnosti uporabe kripto posojilodajalec Salt naj bi bil pozvan, da je Salt začasno ustavil dvige. Prejemniki pisem, ki so svoje znanje delili na Twitterju, so zapisali stroške. Saltovo razkritje poudarja, da je “dani načrt FTX vplival” na industrijo. Podjetje mora oceniti obseg škode, do takrat pa bodo dvigi zaustavljeni.

»Razen če smo pripravljeni razrešiti obseg tega vpliva s posebnimi informacijami, ki jih v resnici se počutite prepričani, da so dejansko pravilni, v trenutku vključimo zaustavljene pologe in dvige na platformi Salt v redu,« je pismo do informacij o možnostih Salt. Podatki o zapisih Salt and Liquid veljajo za kriptoposojilodajalca Blockfi, ki začasno ustavi dvige novembra 04, 2011.

Sejem Blockfi te dni posodobljene možnosti novembra 11 in odobril, da so bili dvigi neslišno zaustavljeni do nadaljnje preiskave navzkrižnega pogleda. “Zlasti smo pozno idealen teden, da v svežem ambientu zdaj ne bomo ciljali na našo industrijo, kot je oblikovano,” so informacije v objavi v blogu Blockfi. »Pod pogojem, da so FTX in njegove podružnice zdaj v denarni nevarnosti, je najbolj preudarna priložnost za nas, glede na pripravljenost vseh kupcev, da zaenkrat še naprej začasno ustavljamo vrsto dejanj naše platforme,« je dodal kriptoposojilodajalec. V skladu s pripovedjo Wall Avenue Journal (WSJ) bo Blockfi med oddajo za poglavje 04 varnost denarne nevarnosti, na Američane, ki so seznanjeni s temo.

Oznake na tej pripovedi Poglavje , Blockfi, okužba, kriptoposojilodajalec, depoziti, izpostavljenost, ftx, FTX daje načrt, FTX Alternate, zaustavitev operacij, Liquid, Liquid International, Liquid Salt, premor operacij, premor dvigov, Salt, Salt Lending, Salt Liquid, Premor pri dvigu, dvigi

Kaj nehate jemati, če se zavedate, da tekočine in sol prekinete dvige zaradi izpostavljenosti FTX? Omogočite nam, da razumemo, kaj jemljete, bodite pozorni na to polje znotraj razdelka za povratne informacije spodaj.

Jamie Redman ) Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju monetarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je živahen član soseske kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, kodo za zagon in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6 10 članki za Bitcoin.com News v zvezi z motečim protokoli, ki naraščajo v sedanjem času.

Zasluge za sliko 6373: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj primeren za informiranje. Zdaj ne gre za popolno ponudbo ali nagovarjanje k načelu za pridobitev ali promocijo ali načelo ali odobritev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, v trenutku ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi jo bilo mogoče pripisati uporabi ali zanašanju na katerega koli objavljenega materiala, blaga ali storitev in izdelkov, o katerih se govori na to besedilo.

6373

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -