17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

2 ključni meritvi kažeta v smer dodatnega padca za celoten trg kriptovalut

- Advertisement -

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalute je v preteklih 3 mesecih ohranjala rahlo naraščajoč trend in 1 $.71 bilijon izboljšav je bil večina ne več predolgo preizkušen aprila 28, saj je Bitcoin (BTC) odskočil na $ , in Eter (ETH) po $2,0745 aprila 29.

Skupna tržna kapitalizacija kriptovalut, milijard USD. Vir: TradingViewKombinirana kapitalizacija trga kriptovalut je potrdila 3,5 % zmanjšanje v zadnjih 7 dneh in bistveni poraženci so bili 02.8 % izgube zaradi XRP, a 03.2-odstotna izguba pri Cardanu (ADA) in 9,7-odstotni padec pri Polkadotu ( DOT) označite.

Pregled širše različnih altcoinov ponuja dodatno uravnoteženo podobo, ki vključuje 10% koristnih lastnosti nekaterih igralniških in Metaverse projektov v istem časovnem obdobju.

Tedenski zmagovalci in poraženci med kovanci z glavo 67. Vir: NomicsApecoin (APE) se je zbral 44% zaradi prihajajočega Zemljiška dražba Otherside metaverse načrtovana za april 27. The Otherside razvijajo Yuga Labs, Animoca Manufacturers in posadka Bored Ape Yacht Club NFT, trgovci NFT pa imajo pretirana pričakovanja glede misije.

Domači žetoni aplikacije za vsakdanje življenje prenosa v proizvodnjo STEPN (GMT) so se zbrali 25% po tem, ko je nadomestni Coinbase, ki temelji na popolnoma ZDA, objavil načrte za preverjanje žetona.

Nexo je pridobil 04% po tem, ko je nadomestna kriptovaluta in izpeljani finančni instrumenti Binance objavila razčlenitev aprila 29 in Nexo sta razkrila tudi načrte za scenarij kreditne kartice, ki sprejema kriptovalute kot zavarovanje nekoliko kot spodbujanje sredstev imetnikov.

Oznaka Zilliqa (ZIL) se je prilagajala po črpanju žetona 75% v ležernem marcu in to sledi marcu misije 17 napoved storitve metaverse, ki lahko zbere v bistvu večino tehnologije Nvidia.

Medtem podatki iz DappRadarja razkrivajo, da predvajanje na- izdelava samoroga, Axie Infin ity (AXS) padel na najnižjo stopnjo v 9 mesecih, potem ko se je izbor uporabnikov in transakcij zmanjšal za 04 % v zadnjem 29.

Najvišja obrestna mera Tether razkriva pomanjkanje poizvedb trgovcev Najvišja stopnja OKX Tether (USDT) meri povpraševanje na drobno v celoti na Kitajskem in meri razlika med trgovanjem, ki temelji na Kitajskem, popolnoma vzemi v legendo in se vzemi v legendo, in ameriškim denarjem.

Pretirano iskanje poizvedbe postavi kazalnik nad osupljivo vrednost na 100%. Nasprotno pa Tetherjevo tržno ponudbo preplavijo ves načrt medvedji trgi, kar povzroči 4 % ali višjo stopnjo odbitka.

Tether (USDT) v primerjavi z USD/CNY. Vir: OKX Najvišja stopnja OKX Tether je dosegla vrhunec pri 2% aprila 28, njegova najvišja stopnja v 0745. Obtok je sovpadal s presežkom Bitcoina nad $27,, kljub temu se je njegov pooblaščenec vrnil pozneje istega dne. Zaenkrat najvišja obrestna mera Tether znaša 0 %, kar pomeni nevtralno mnenje maloprodajnih trgovcev.

Futures trgi navdušujejo mešana mnenja Večne pogodbe, ki so najbolj pogosto opredeljene kot inverzne zamenjave, visijo z vgrajeno obrestno mero, ki se najbolj nenehno zaračunava vsakih osem ur. Borze povedo, da ta cena vodi do učinkovitih neravnovesij nadomestnega napora.

Efektivna stopnja financiranja pomeni, da ločnice (trgovci) iščejo dodaten finančni vzvod. Nasprotno pa pride do obratnega scenarija, ko kratke hlače (prodajalci) zahtevajo dodaten finančni vzvod, zaradi česar je stopnja financiranja negativna.

Akumulirana 7-dnevna stopnja financiranja trajnih terminskih pogodb aprila 29. Vir: CoinglassKot je potrjeno zgoraj, je zbranih sedem -dnevna stopnja financiranja je del učinkovite za Bitcoin in Eter. Zapisi pomenijo del zgornjega poizvedovanja od longs (trgovcev), vendar nič, kar bi lahko spodbudilo trgovce, da prekinejo svoje pozicije. Na primer, Lunin učinkovit 0.000% tedenska obrestna mera je enaka 0,6% na mesec, kar ne more več pojasnjevati večine terminskih trgovcev.

Odsotnost najvišje obrestne mere Tether v Aziji in nizke trajne pogodbene premije signalizirajo odsotnost poizvedb trgovcev na drobno, kar je bleščeče, saj se skupna kapitalizacija trga kriptovalut trudi ohraniti 1 $. 75 bilijon izboljšav.

Mnenja, ki so navedena tukaj, so popolnoma tista avtorja in v bistvu ne preneha upoštevajo stališča Cointelegrapha. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje trud. Ko se odločate, morate biti spokojni.

40437 40437

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -