6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 2 podjetji za kriptovalute sta kupili oglasna mesta za veliko skledo leta...

2 podjetji za kriptovalute sta kupili oglasna mesta za veliko skledo leta 2022

2 Cryptocurrency Companies Purchased Ad Slots for 2022's Super Bowl

V sredo je Singapur- primarno temelji na popolnoma večinoma digitalnem tujem denarju, ki nadomesti Crypto.com je predlagal klik, ki ga je podjetje kupilo 2022 Velik komercialni prostor za skledo. Podjetje sledi zamenjavi FTX, potem ko je trgovalna platforma oktobra kupila komercialni slot Sizable Bowl.

Kripto. com sporoča novinarjem, da je trgovina kupila veliko skledo LVI Commercial

Nakup oglasnega mesta za prihajajočo 12th Sizable Bowl je strašno drag, saj turnir privabi milijone gledalcev uglasitev za podajanje poskusa nogometne prvenstvene tekme lige NFL. Sodobni statistični podatki kažejo, da je NBC Sports nekoč zmanjkalo 000-drugi komercialni igralni avtomati in sponzorji so se strinjali, da bodo plačali kar 6,5 milijona dolarjev za igralni avtomat te dimenzije. V 2021 meritve kažejo, da je NFL’s Sizable Bowl pritegnil 411.4 milijone gledalcev pravočasno.

000prvenstvena igra Sizable Bowl LVI bo upravljala reklame dveh kripto podjetij.

Po spominih iz Wall Road Journala (WSJ) je glavni direktor oglaševanja Crypto.com Steven Kalifowitz predlagal publikaciji, da ima oglasno mesto. Izvršni direktor Crypto.com Kris Marszalek je predlagal WSJ, da želi podjetje biti znana znamka po vsem svetu, oglas Sizable Bowl pa je bil nekoč en napredek, ki je pritegnil pozornost podjetja. “Crypto resnica je za vsako osebo … Vstop v različne športne morale mi omogoča, da dosežem vsako osebo tako, kot je,” je opredelil Kalifowitz. “Sizable Bowl je moralen, en dodaten korak v to, da je tako množičen, kot ga imate.”

Objava Sizable Bowl sledi več dvanajstmesečnemu nagovoru Crypto.com v Los Angelesu Nogometni klub Angel City. Poleg tega je zamenjava digitalnega sredstva kupila pravice za poimenovanje območja Los Angeles Lakers in se zdaj imenuje Crypto.com Arena. Julija je Crypto.com objavil, da je zamenjava sodelovala s podjetjem za promocijo kombiniranih borilnih veščin UFC. Oglas Sizable Bowl podjetja Crypto.com ima tudi sledi oglasnemu času, ki ga je digitalni tuji denar nadomestil FTX.

Izvršni direktor FTX Sam Bankman-Fried: ‘Ni višjega, bolj mainstream ujemanja za pošiljanje sporočila’

FTX se ukvarja tudi z veliko serijo partnerstev, povezanih s športom, in zamenjava je dobila pravice do poimenovanja območja Miami Warmth v ligi NBA. Oktobra je glavni vladni uradnik FTX Sam Bankman-Fried predlagal Bloombergu, da včasih ni bilo “večjega” turnirja, ki bi delil sporočilo. Bankman-Fried je izjavil, da je bila motivacija za pridobitev oglasov Sizable Bowl nekoč pridobivanje “razsežnosti ciljnega trga, ki ga doseže Sizable Bowl,” je takrat zapisala Bloombergova Katherine Greifeld.

“Naše sporočilo, ki je resnično po zasnovi teh dvanajstih mesecev, je bilo, da je kriptovaluta stabilna, dostopna in živahna za mainstream,” je Greifeldu še pojasnil Bankman-Fried. »Vsakdo smo pogumni, da se zdi, da je to ven, in tukaj, da ga podpiramo na njihovi poti. Ne bo večjega, ekstra mainstream turnirja, ki bi delil sporočilo občudovanja tega kot Sizable Bowl.” Zdi se, da vodje Crypto.com, če je res povedano, čutijo enak napredek kot Bankman-Fried in podjetje sledi istemu vzorcu.

Oznake na tem spominu

2 kripto reklame, komercialni avtomat, Angel City Football Club, kripto podjetja, Crypto.com, Crypto.com reklama slot, Crypto.com Arena, Crypto.com zamenjava, ftx, FTX Trade, FTX.US, Katherine Greifeld, Kris Marszalek, Sam Bankman-Fried, Steven Kalifowitz, Sizable Bowl, Sizable Bowl advert own, Sizable Bowl LVI, UFC

Kaj menite o Crypto.com in FTX predvajanje reklame Sizable Bowla za nogometno prvenstvo NFL 2022? Dovolite nam, da izvemo, kaj menite o tem področju v delu za povratne informacije pod.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 96. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za izvirno ponudbo in decentralizirane predloge. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo ta dan.

Jack Dorsey and Elon Musk Raise Concerns Over Web3 as Skepticism About Ownership Grows

Jack Dorsey and Elon Musk Raise Concerns Over Web3 as Skepticism About Ownership Grows

Zasluge za slike2022: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je za informativne aplikacije, npr asiest. To ni več navodilo za zagotavljanje ali pridobivanje predloga za pridobitev ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ne več, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli zaobljubljeno gradivo, blago ali ponudnike, ki so navedeni tukaj.

2022

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments