18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 21 delnic za uvedbo Bitcoin ETP za institucionalne vlagatelje v Združenem kraljestvu

21 delnic za uvedbo Bitcoin ETP za institucionalne vlagatelje v Združenem kraljestvu

21shares to Launch Bitcoin ETP for Institutional Investors in the UK

s sedežem v Švici 21 delnice so napovedale, da bodo ponudile svoje kripto izmenjave izdelka (ETP) za institucionalne vlagatelje v Veliki Britaniji. Platforma je dejala, da je cilj britanskim vlagateljem zagotoviti izpostavljenost bitcoinom, ne da bi se morali ukvarjati s skrbništvom in varnostjo kripto.

Novi Bitcoin ETP bo na voljo na borzi Aquis v Londonu

21 delnice bitcoin ETP (ABTC) bodo na voljo v partnerstvu z GHCO, vodilnim tržnim ponudnikom in ponudnikom likvidnosti, ki je specializiran za sklade, s katerimi se trguje na borzi. Uvrščen bo na Aquis Exchange, večstransko trgovsko platformo s sedežem v Londonu in Parizu. Borza olajša trgovanje z delnicami po 15 evropskih trgih.

21shares to Launch Bitcoin ETP for Institutional Investors in the UK

ETP je zasnovan kot ETF in bo centralno odobren, 21 delnice, podrobno navedene v sporočilu za javnost v ponedeljek. Ker ETP-ji trgujejo na borzah podobno kot delnice, se bodo institucionalni vlagatelji v Združenem kraljestvu soočali z urejenim okvirom in strukturo, ki so je že vajeni. Švicarska družba je nadalje pojasnila:

ETP je zasnovan tako, da institucionalnim vlagateljem iz Združenega kraljestva zagotavlja varno in stroškovno učinkovito izpostavljenost na Bitcoin brez s tem povezanih skrbniških in varnostnih izzivov Bitcoin.

Uvod v Veliki Britaniji za spremljanje prvencev na Euronext Parizu in Amsterdamu

Bitcoin ETP bo v Združenem kraljestvu na voljo to poletje , po uspešnih lansiranjih Euronext Paris in Amsterdam 1. junija, 21 razkrite delnice. Ena enota ETP predstavlja izpostavljenost približno 0. 00035 upravičenost do bitcoinov, je dodalo kripto podjetje. Citirana je bila njegova izvršna direktorica Hany Rashwan, ki je navedla:

To je pravi čas, da naš uspešen kripto ETP prenesemo v institucijo Britanski trg. Naše uspešne izkušnje in obstoječi institucionalni doseg po celinski Evropi pomenijo, da lahko vlagatelji samozavestno pridobijo izpostavljenost Bitcoinu s tekočim in običajnim naložbenim produktom.

Institucionalni vlagatelji bodo imeli dostop do dovolj likvidnosti, ki jo zagotavlja GHCO, ki je pooblaščeni udeleženec v ponudbi.

„GHCO aktivno trguje z ETF-ji in je pred kratkim začel citirati kripto ETP. Ima neverjetne izkušnje pri navajanju najtesnejših razmikov, kar je ključno povpraševanje po institucionalnih vlagateljih, «

sedež podjetja Zug delnice je vodilni izdajatelj kripto ETP z več kot 1,5 milijarde USD premoženja v upravljanju 14 ETP, ki kotirajo na več evropskih borzah. Podjetje je že ponudilo kriptovalutne ETP za institucionalne vlagatelje v Švici, Nemčiji, Franciji, Avstriji in na Nizozemskem. Marca so delnice 21 lansirale Bitcoin cash ( BCH) in ethereum (ETH) ETP na Deutsche Boerse’s Xetra.

Kakšno je vaše mnenje o izdelkih, s katerimi se trguje s kriptovalutami? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

As Crypto Interest Winds Down Bitcoin's Daily Transaction Rate Plummets to Two-Year Lows

FBI Agent Recovers Private Key to $2.3M in Bitcoin Paid to Colonial Pipeline Hackers

Oznake v tej zgodbi

14 delnice, ABTC, Aquis Exchange, Avstrija, prvenec, ETP, ponudnik ETP, ETP, Euronext, Francija, Nemčija, GHCO, institucionalni vlagatelji, zagon, ponudnik likvidnosti, London, market maker , Pariz, Švica, Nizozemska, Združeno kraljestvo, Velika Britanija, Združeno kraljestvo

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

254253733

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments