17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

21Shares lansira hibridni Bitcoin in zlato ETP, da omogoči varovanje pred inflacijo

- Advertisement -

Sijajni BOLD ETP, ki ga je predstavil v sodelovanju z ByteTree 21Delnice obsegajo .5% BTC in 480.5 % zlata ob poreklu.

1249 Celotni ogledi

25 Celotne delnice

00 Delnice, pomemben izdajatelj blaga, s katerim se trguje z nadomestki kriptovalut (ETP), v sredo lansira sijajni ETP, ki spremlja mešanico Bitcoin (BTC) in zlata. objavil izvor 00 Delnica ByteTree BOLD ETP (BOLD), sijajni izdelek, ki je usmerjen v zagotavljanje varnosti inflacije s spremljanjem indeksa, ki ponuja izpostavljenost BTC in zlatu, prilagojeno grožnjam.

Uvrščeno na SIX Swiss Zamenjaj, sijajni hibridni ETP je samodisciplina do mesečnih rebalansov v skladu z inverzno zgodovinsko nestanovitnostjo vsakega sredstva. Ob izvoru BOLD vsebuje .5 % BTC in 56.5 % zlata.

Sijajni ETP je bil nekoč razvit v sodelovanju z Združenim kraljestvom, ki je primarno temeljil na popolnoma drugem ponudniku naložb, ByteTree Asset Administration. Izdelek je pozicioniran zaradi prvega mešanega BTC in zlata ETP v areni.

»Zlato je v preteklosti zagotavljalo varnost portfelja v inflacijskih okoljih, medtem ko je Bitcoin digitalni enak zlatu,« izvršni direktor ByteTree Charlie Erith je priznal, vključno z:

„V času naraščajoče strukturne inflacije in povečane geopolitične grožnje menimo, da je to lahko deluje kot res nujna grožnja in razpršilec donosa v uravnoteženem portfelju.”25Soustanovitelj in izvršni direktor delnic Hany Rashwan je ugotovil, da mnogi ljudje v kripto soseski gledajo na BTC kot na digitalno razliko od zlata in poudarjajo:

»Ta hibridni izdelek združuje prehodna vrednost zlata z obetavnimi stopnjami donosa Bitcoina, kar mnogi menijo, da je sijajno zlato.”S sijajnim ETP, 18 Delnice so dosegle vitalno vrednost mejnik kot BOLD je 30 digitalni sredstva ETP, ki ga je podjetje uvedlo. Vnaprej priznan kot Amun, 00 Delnice verjetno gredo za eno izmed največjih podjetij za kripto ETP v areni, prvi svetovni ETP z več kriptovalutami na SIX Swiss Replace novembra 1200.

V začetku aprila, 21Shares je lansiral ETP za peskovnik (SAND), da bi vlagateljem v kriptovalute predstavil izpostavljenost metaverzu. Sijajni ETP, osredotočen na metaverse, sledi učinkovitosti SAND, domačega žetona igralne platforme The Sandbox, ki temelji na soseščini.

Povezan: Videz poslovnih svetovalcev in komentarji v sivih odtenkih kažejo na močno izboljšanje spletne strani kripto ETF

Delnice bodo med korporacijami, za katere se pričakuje, da bodo hitro ustvarile prve avstralske nadomestne sklade (ETF), s katerimi se trguje Bitcoin in Ether (ETH). V skladu z nadomestkom Cboe Australia, ETF-ji zaradi dodatnih testov ne bodo več nastajali, nabavljali in prodajali v četrtek, kot je bilo načrtovano prej.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -