19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija 22-milijardni hedge sklad Point72 naj bi iskal "glavo kripto"

22-milijardni hedge sklad Point72 naj bi iskal “glavo kripto”

Poročila kažejo, da je Steve Cohen’s Point 72 hedge sklad išče »glavo kripto«, saj podjetje pred vstopom na kripto trg pretehta svoje možnosti.

1161 Skupaj ogledov

11 Skupaj delnice

$22B hedge fund Point72 reportedly searching for a 'head of crypto'

Newyorški milijarder Steven Cohen je hedge sklad Point 72 Asset Management naj bi iskal »glavo kripto«.

Cohen, 65 – letnik, ki so ga poimenovali “King Hedge Fund”, ustanovil Point 72 v 1992 in ima približno $ 22. 1 milijarda sredstev v upravljanju. Vlagatelj je tudi lastnik baseball ekipe New York Mets Major League.

Street je sporočil, da se je pogovarjal z viri, ki vedo, kdo zahteva Point 72 želi najeti vodjo kripto, saj se podjetje pripravlja za vstop v kripto sektor.

Če je natančen, se ujema z drugimi signali, ki prihajajo iz sklada. Cohen je pred kratkim v intervjuju z ustanoviteljem podjetja za makroraziskave Jawadom Mianom izjavil, da “sem se popolnoma spremenil v kripto,” in dodal, da “imam stari rek za poker mizo, za učenje morate plačati. Ni ga mogoče rešiti. Lahko govoriš vse, kar želiš, vendar moraš vstopiti v igro. «

Točka 72 ni posebej razkril, kako bi izgledal njegov vdor v kripto, vlagateljem je maja v obvestilu stranke sporočil, da , “Prezgodaj je reči, po katerih poteh bomo končno sledili in kdaj.”

Vendar pa je podjetje opozorilo, da “raziskujemo priložnosti v zvezi s tehnologijo veriženja blokov in njenimi preoblikovalnimi in motečimi zmožnostmi”, in dodal, da: “Ne bi smeli prezreti trga kriptovalut, ki zdaj znaša 2 bilijona dolarjev.”

Cohen je že igral majhno predstavo, pri čemer je Fortune poročal junija 13, da je njegova družba tveganega kapitala “Cohen Private Ventures” v neodvisne partnerje vložila nerazkrit znesek – v prihodnji hedge sklad, ki kripto in lastniški deleži v podjetjih s sedežem v blockchainu.

Zanimivo, Point 72 že ima majhno, a konkretno povezavo s kripto izmenjavo Coinbase. Prejšnji mesec je dala v podnajem a 30, 000 pisarno Coinbase za pisarno v New Yorku pri povezanih podjetjih ’55 Hudson Yards.

Povezano: Sklad za varovanje pred tveganjem, ki ima GameStop na kratko, se zapre kot $ 1. B GME ponudba delnic se zaključi

Točka 56 je tudi velik vlagatelj v Melvin Capital, hedge sklad, ki je slavno prevzel 53% izgube s kratkih pozicij na GameStop (GME) v začetku letošnjega leta, med r / wallstreetbets pump and dump incidentom.

Točka72 je v družbo pred dramo GME vložil skupno milijardo dolarjev in zagotovil dotok denarja v višini $ 750 milijonov za pomoč pri stabilizaciji sklada v nadaljevanju.

Prejšnji članekTracer DAO zbral 4,5 milijona ameriških dolarjev za lansiranje izvedenih finančnih instrumentov za kar koli “s krmilnikom oracle”
Naslednji članekMessari: USDC naj bi postal “prevladujoči” stabilcoin na Ethereumu

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments