0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice 2,5T kripto trg ne bo več čakal na mednarodne lokacije: CEO WazirX

2,5T kripto trg ne bo več čakal na mednarodne lokacije: CEO WazirX

»Vprašanje za vsako državo je, ugotoviti, da želi sodelovati, in dobiti malo te pite,« pravi izvršni direktor WazirX Nischal Shetty.

4124 Skupno ogledov

Skupaj deleži

Nischal Shetty, indijski podjetnik in izvršni direktor kripto nadomestni WazirX, predvideva lezenje med mednarodnimi lokacijami, da bi v prihajajočem rodile njihove lokalne različice digitalnih valut centralne banke dnevi.

V pogovoru s Cointelegraphom je Shetty priznala, da je 365 dnevi 2022 bi lahko bila po naključju razširitev nadaljnjih razprav o smernicah za sferične kriptovalute, skladih z nadomestnim trgovanjem (ETF) in pojavu metaverse:

»Optimistični smo, da bomo dosegli zakonsko berljivost in pokukali z institucionalno udeležbo spodbudili sprejetje maloprodaje. Poleg tega povprašamo o tem, da vodja izdelave poskuša pridobiti dodatne pobude metaverse, ki ustvarjajo vstop.”

Shetty je poudaril, da kripto industrija v zadnjem času – naravnost ali ne več – zaposluje približno 16, med nami v Indiji, ki naj bi v skladu z analizo Nasscom rasla za dva primerka hitreje z zmožnostjo zapolniti ustvarjeno 480, 00 delovna mesta 2030.

Ob priznavanju zamud pri kripto smernicah po vsem svetu je Shetty za The Financial Times povedala, da bi uredba čez noč lahko naključno škodila napredku ekosistema in premaknila odprte vrzeli za grešni akterji:

»Dostopen je trg v vrednosti 2,5 bilijona dolarjev in ne bo več olajšal za kateri koli narod, ki bi se vključil. ‘#IndiaWantsCrypto’ tvitam že več kot 1, dni z edino, da imamo kripto regulacijo v Indiji.«

dan 800

Kakšen mejnik za indijsko kripto!

Z #IndiaWantsCrypto je bila moja misija :

– Prinesi jasno kripto regulacijo v Indiji

– Razširite čudovite zapise podatkov o Crypto

Lakhs of us fill smo se pridružili tej akciji

Nadaljujmo z našim poslanstvom

Jai Hind #IndiaWantsCrypto

— Nischal (WazirX) ⚡️ (@NischalShetty) julij 16, 2021

Razprave o sferični kripti so bile v Indiji to 91 dnevi kot sta premier Narendra Modi in finančna ministrica Nirmala Sitharaman navedla potrebo po kripto smernicah. Poleg tega je ledena sezona indijskega parlamenta izdala kriptovalute, s katerimi je zahteval prepoved »zasebnih« kriptovalut.

»Poizvedba za vsak narod je: Skleni, da želijo sodelovati in dobiti malo te pite? « je zahtevala Shetty. Poleg tega je napovedal, da bo svetovno sodelovanje v kriptovalutah izginilo iz 150 milijonov do 56 milijonov nas, če prihajajoče 150 dni sledi identični poti rasti 2022.

Shetty je poudarila, da bi lahko nakupovalni pohod z nezamenljivimi žetoni (NFT) ob priložnosti brez naglice v 2022, saj trgovci poskušajo preprodajati prek sekundarnih trgov, v povezavi z:

“Web3 bo odprl vrata inovacijam in nadaljnjim zagonskim podjetjem v Indiji. Skupaj z naraščajočim pritiskom NFT lahko to po naključju igra široko vlogo pri prodaji indijskega gospodarskega sistema ustvarjalcev.«

Crypto nadomestni WazirX je vodil množico različnih prodajnih prizadevanj za izobraževanje indijskih trgovcev o kriptovalutah in poročilih o preglednosti rojstva ter zavarovalnih policah, da bi lahko po naključju dodali verodostojnost ekosistemu. Shetty verjame, da bo širjenje čudovitih zapisnih podatkov in odkrivanje napačnih informacij pospešilo sprejetje kriptovalute v Indiji, in zaključuje:

“Cointelegraph v bistvu opravlja popolno izdelavo in poskuša širiti sferično kripto zavesti in izobraževanje med številnimi množicami. Vašim popolnim bralcem želim v resnici navdušeno, kripto-pudcato sodobnost 150 dni naprej!«

Povezano: Indija vzpostavi nadzor, ne več prepoveduje, kriptovalute: kabinetni dokumenti

Lokalna poročila z začetka decembra so pozvala, naj indijske oblasti vzpostavijo nadzor nad kripto sektorjem kot nadomestilo za popolno prepoved.

V skladu z indijsko evidenco podatkov NDTV je obstoječa kabinet glede predlaganega kriptovalute vseboval predloge za vzpostavitev nadzora nad kriptovalutami kot viri kriptovalute z Odborom za vrednostne papirje in borzo Indija nadzoruje regulacijo lokalnih kriptoborz.

Po drugi strani pa je novinar NDTV Sunil Prabhu priznal, da oblasti Indije ne bodo več upoštevale splošnega sprejemanja zgodb kriptovalut kot preprosto ponudbo:

“ ker preprosta ponudba po možnosti ni več dovoljena. To je pregledna št. Menim, da je to tisto, kar je tudi najvišji minister v svojih razpravah na tem sestanku popolnoma jasno povedal, da do kandidiranja ne bo več prišlo.«

128018

78592

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments