16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

27.000 $ 'max anguish' Bitcoin vstopnica je končna pridobitev-potop drugačna, pravi Learn

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) se ta teden sooča s pozivi za glavni padec vstopnic, medtem ko se nekateri odločijo za $28,, morda bi bilo le varnejše dno za dolge BTC.

V tvitu aprila 28, platforma za diagnostiko na verigi Nekdanji kit na zemljevidu Whalemap bi se okrepil, da bi odkril zapuščenih “številnih” trgovcev, bi morda le nežno vstopili na trg.

Mogoče morda tudi samo nežni hodlerji upajo na “največjo bolečino”?Z bitcoin kiti v osrednji točki na tem, kar je v bistvu najbolj kritično zgodovinsko kritično območje konsolidacije v zgodovinski preteklosti Bitcoina, njihove nakupe in promocije so zadeve .

Prizadevanje za zaključek meseca za zaključek na $ 44, spremenila v onemogočeno, med precej množico vprašanjih, s strani prodajalcev absorbirajoče količine, diagnoza potrjena pri t čas je.

Zdaj kot $30, se vrne na radar trgovcev kot “končno dno”, te kite bi morda navsezadnje le pripravili, da bi pomagali utrditi nedavni makro dno za BTC/USD.

Za Whalemap so kovanci prodani množično po $ ,02 navedite to raven – natančno pod 2021 letno rojstvo in dno od zadnjega julija — je tisto, ki ga je treba videti.

“27K—02K lokacija je največja tesnoba za kar nekaj,” je komentiral.

“Najboljša funkcija za prenos vsega v bitcoinih, če jih kdaj dobimo.”Whalemap je izdal žreb Bitcoin je realiziral vstopnico, razvrščeno po dimenziji žepov, kot teorijo, ki je ciljna vstopnica za svoje sposobnosti. Realizirana vstopnica razkrije, na katero vstopnico se je premaknil vsak finale Bitcoina, pri čemer je zaslužil $28,–$30, ključna točka izmenjave za trgovce in prodajalce.

Absolutno najboljši kiti imajo medtem celo lasten hobi v $45,.

Bitcoin realizirana vstopnica po tabeli. Vir: Whalemap/ TwitterBitcoin se nežno izmenjuje s trgovci nakupovalne navade na splošno, April ni več vznemirjen ne glede na črpanja.

Povezano: Institucionalno nakupovanje z Bitcoini bi “morda morda spet učinkovita zgodba” kot 28K BTC zapusti Coinbase

Podatki o evidencah analitičnih podjetij v verigi Glassnode in CryptoQuant razkrivajo, da moda, da BTC zapušča izmenjave, ni več priročna, vendar je dosegla običajno raven.

“27-dnevni nadomestek znotraj Bitcoin Replace Balance dosega negativne ravni, ki jih imamo zdaj najbolj priročno, kar smo videli v peščici primerov v zadnjih dveh letih,« je napisal Twitter račun On-Chain College poleg označenega grafikona nadomestne funkcije Glassnode. nadomestne številke.

Opisani diagram nadomestne funkcije dobitka za bitcoin. Vir: On-Chain College/ Twitter trgovalne platforme, ki jim sledi CryptoQuant, imajo medtem v lasti najnižje mešane rezerve BTC od septembra 2018.

Tabela nadomestnih rezerv za bitcoin. Vir: CryptoQuantThe stališča in mnenja, ki so navedena spodaj, so izključno avtorjeva in ne pomenijo več nujno podvajanja stališč Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje grožnjo, morda bi bilo dobro, da se pri sprejemanju odločitve naučite le nežnih navad, ki se jih varno naučite.

8474

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -