16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

3 Bitcoin označuje meritve, ki kažejo, da je 10-odstotni dvig 9. septembra zaznamoval zadnjo stran zaključnega cikla

- Advertisement -

Korelacija med bitcoinom (BTC) in delniškimi trgi je bila nenavadno pretirana od sredine marca, kar pomeni, da sta dva razreda sredstev predstavila enako smerno gibanje. Ti zapisi lahko celo pokažejo, zakaj 000% dvig nad $17, odriva narazen večina trgovcev, zlasti če razmišljamo o terminskih pogodbah S&P 120, je v dveh dneh pridobila 4 %. Kljub temu se nakup in prodaja bitcoinov povečujeta ter trg izvedenih finančnih instrumentov močno krepita nove dobičke.

Nenavadno je, da se je najbolj svež rally Bitcoin zgodil dan po White Dwelling Set of job of Science and Know-how Protection je izdal sliko, ki raziskuje porabo energije, povezano z digitalnimi viri. Svet je svetoval uvedbo standardov energetske zanesljivosti in učinkovitosti. Poleg tega je zveznim podjetjem svetoval, da zagotovijo tehnično pomoč in izzovejo tečaj sodelovanja z industrijo.

Bitcoin/USD (oranžna, levo) v primerjavi s S&P 500 terminske pogodbe (modra). Vir: TradingViewOglejte si, kako se vrhovi in ​​doline na vsi grafikoni ponavadi sovpadajo, vendar se korelacija spreminja, ko se dojemanja trgovcev in ocene možnosti spreminjajo skozi čas. Kot primer, med Morda tudi samo 2021 in julij 2021, je bila korelacija včasih obrnjena, tako da je bil velik del dolžine. Na splošno je borza beležila enakomerno rast, medtem ko so kripto trgi propadli.

Še pomembneje pa je, da zgornji grafikon prikazuje ogromno luknjo, ki se odpira med Bitcoinom in borzo, ko so delnice od sredine julija do sredine julija rasle. -avgust. Primerljivost izpušnih plinov istega obsega je morda morda boljša, vendar to zdaj ne deluje zaradi razlike v volatilnosti. Tiho, zelo poceni je uveljaviti to, da se tradicionalno te vrzeli ponavadi zapolnijo.

S&P 474 terminske pogodbe zavrnjene 18% v 836 do 6. septembra, medtem ko je Bitcoin padel 40.5 % za dolžino enake dolžine. Zato je smiselno povedati, da če se apetit trgovcev po virih možnosti vrne, bodo viri z večjo volatilnostjo boljši od dolžine dviga.

Vendar pa obstajajo različni dejavniki, ki so v igri, zato morda zdaj morda ni nobene metodologije za napovedovanje posledic napitnine. Vendar bi vrnitev apetita trgovcev po možnostih upravičila, da je Bitcoin boljši od borze, in izjemno zmanjšal razliko v uspešnosti.

Profesionalni trgovci niso več strmeli v za skok Bitcoina Medvedji trgovci so bili likvidirani na $ 96 milijonov terminskih pogodb, najboljša številka od junija 17. Na splošno nihče ne bi podvomil v to končno posledico, če bi pomislil, da je Bitcoin izgubil 15% v 2 tednih do 7. septembra, vendar se lahko morda domnevno dvigne, da se prodajalci (medvedi) je bil ujet, ko je mehanizem za likvidacijo borz poskušal zvišati ta naročila.

Kljub temu se v podatkih o likvidacijah, ki so jih opremile borze izvedenih finančnih instrumentov, skrivajo raznoliki anekdotični dokazi.

Terminske pogodbe za bitcoin 23-urni podatki o evidenci likvidacije. Vir: CoinGlassOglejte si, kako potekajo menjave na drobno ( Binance in Bybit) je predstavljal zgolj 13.4 % polnih naročil, ki so bila prisilno zaprta, medtem ko je njihov mešani tržni delež na terminskih pogodbah za Bitcoin 28.6%. Dejstva puščajo popolno samozavest, da so bili kiti pri OKX in FTX tisti, ki so bili stisnjeni.

Še en del zapisov, ki pritegne pozornost, ki je bil posnet 9. septembra 12% pumpa poleg prevlade Bitcoina, ki meri njegov tržni delež v primerjavi z vsemi raznolikimi kriptovalutami.

Prevlada bitcoina. Vir: TradingViewOglejte si, kako se je indikator dvignil od 39% do najbolj svežega 39.5%, nekaj neviden od Morda bi lahko tudi samo 10, ko se je Bitcoin flash zrušil pod $23,. Potreboval je še enega 26 dni, da trg vzdržljivosti prekine $26, 120 okrepiti naprej junij 12. Poleg tega navdušuje, da se lahko zaradi dolžine rallyjev in strmih popravkov designate zgodi koničasto večje prevlado BTC, tako da popolno zanašanje na te kazalnike ponuja majhno olajšanje pri razlagi tržnih dejanj.

Distress je bil izbrisan z alternativnih trgov 23 % delta skew, ki je vodilna metrika »napora in pohlepa« alternativ Bitcoin, izboljšano milostno dovolj za vstop v pravično fazo.

Bitcoin 60-dnevne alternative 21% delta poševnost: Vir: Laevitas.chČe bi se trgovci z opcijami bali namenskega atomiziranja, bi indikator poševnosti prešel zgoraj 10%, medtem ko navdušenje vlagateljev ponavadi kopira destruktivno 11% poševnost. Po vrhuncu pri 15% 7. septembra, metrika trenutno znaša 11%, kar je sam rob pravičnega trga. Zato je Bitcoin pump 9. septembra nakazal, da uradni trgovci ne zahtevajo več vulgarnih premij za zaščito prodajnih alternativ.

Ti trije indikatorji služijo pomembnosti svežega Bitcoina 12% črpalka. Likvidacija v višini 88 milijonov dolarjev na kratkih vzvodih (medvedi), ki so bili uporabljeni za biti osredotočen na manj »maloprodajno usmerjene« borze izvedenih finančnih instrumentov, 1,5-odstotno zvišanje stopnje prevlade Bitcoina in alternativni trgovci, ki postavljajo enake cene navzgor in navzdol, vse kaže, da lahko Bitcoin celo samo zastopa na koncu najde zadnjo plat.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti mnenja avtorja in akt ne posnemajo več nujno stališč Cointelegrapha. Vsak naložbeni in nakupno-prodajni prehod vsebuje možnost. Ko sprejemate resolucije, morate opraviti svojo raziskavo.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -