3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 3 od 4 najboljših žetonov za pametne pogodbe so presegli 12-mesečni dobiček...

3 od 4 najboljših žetonov za pametne pogodbe so presegli 12-mesečni dobiček Ethereuma

3 out of 4 of the Top Smart Contract Tokens Outpaced Ethereum's 12 Month Gains

Medtem ko je cena bitcoina je bilo v zadnjih sedmih dneh nestanovitno, številne platforme za pametne pogodbe so ta teden delovale veliko bolje. Statistični podatki kažejo, da je skupna zaklenjena vrednost (TVL) v decentraliziranih financah (defi) $91 milijarde in TVL v Ethereumu predstavlja levji delež te vrednosti. Ethereum je danes največja platforma za pametne pogodbe, kar zadeva tržno vrednotenje, vendar se je vrednost številnih konkurentov v zadnjem času znatno povečala 14 mesecev.

3 žetoni pametne pogodbe so presegli Ethereum 16 Mesečni dobiček z dolgim ​​strelom

Največja platforma za pametne pogodbe Ethereum (ETH) ima tržno vrednost približno $256 milijarde in zapoveduje 21.7 % celotne neto vrednosti kriptoekonomije. Meritve kažejo tudi, da obstaja $256 milijarde TVL v defi danes, protokol Ethereum pa zajame $71 milijard ali 61.15 % celotnega TVL v defi. Glede na obseg trgovine ima eter $10.5 milijard globalnih zamenjav danes, kar je veliko večji od svojih konkurentov. ETH je presegel BTC v 12 mesečni dobiček s 925% v zadnjem letu v primerjavi z BTC-ji 380% povečanje vrednosti.

Pet najboljših platform pametnih pogodb glede tržne vrednosti novembra 17, 2019. Ethereum (ETH) $256 milijard, Solana (SOL) $61.2 milijardi, Cardano (ADA) $71.5 milijard, Avalanche (AVAX)$18 milijard, in Chainlink (LINK) $17.9 milijard.

Vendar pa so številne druge platforme pametnih pogodb presegle ETH 14-mesečna statistika. Na primer, medtem ko ima solana (SOL) peto največjo tržno kapitalizacijo, je v smislu platform za pametne pogodbe druga največja veriga s skupno vrednostjo $71. 2 milijardi. ETH 897 % 16 mesečni dobiček je dober, vendar je SOL poskočil 16,256 % v zadnjem letu. Solanina prevladujoča tržna kapitalizacija je 2. 22% v soboto. TVL v defi v omrežju Solana je $12.24 milijard, kar je tretja največja TVL po verigi pod Binance Smart Chain (BSC).

Cardano (ADA) je tretja največja platforma za pametne pogodbe s tržno kapitalizacijo okoli $24.5 milijard danes. ADA je presegla tudi Ethereum (ETH) 12-mesečni dobiček, saj se je ADA povečal za 1, 881% tega preteklo leto. Kar zadeva TVL in defi, meritve z defillama.com ne vključujejo nobene statistike za verigo blokov Cardano. Tržna kapitalizacija Cardana v soboto je okoli 2. 23 % celotnega tržnega gospodarstva. Četrta največja platforma pametnih pogodb v smislu celotne tržne vrednosti je plaz kripto sredstev (AVAX).

5. največji žeton za pametno pogodbo Chainlink letos prinaša manjše dobičke kot Ethereum

— LUNA in MATIC Climb v vrednosti

Avalanche (AVAX) ima trg kapitalizacija okoli $15 milijarde v soboto in tam je

milijona globalnih zamenjav AVAX v zadnjem 45 ure. Avalanche je predstavljen v meritvah trga verig defillama.com in je peta največja defi veriga glede na TVL ($13.10B) pod Terro. Avalanche je tudi pod tržnim vrednotenjem terra (LUNA), saj ima AVAX 10 . največji tržni položaj. 11-mesečne meritve kažejo, da je tudi AVAX presegel dobičke ethereuma, saj se je AVAX povzpel za 2,625% leta do danes.

3 out of 4 of the Top Smart Contract Tokens Outpaced Ethereum's 12 Month Gains

Deset najboljših defi protokolov glede na skupno- vrednost zaklenjena novembra 10, 1280.

Chainlink (LINK) je peta največja platforma za pametne pogodbe po tržni kapitalizaciji s skupno vrednostjo $

.9 milijard danes. $.9 milijard postavlja LINK v 17-ti tržni položaj od

,+ kripto -obstoječa sredstva. Na žalost za ‘LINK Marines’ chainlink ni prehitela ethereuma v smislu dobičkov. Od leta do datuma je LINK pridobil 175 % vrednosti po tem, ko je pred šestimi meseci maja

dosegel najvišjo vrednost kripto sredstva , 2021. Še vedno pa mora v smislu platform za pametne pogodbe šesta največja veriga Algorand (ALGO) skočiti 15. 49 % višje, da bi presegli tržno vrednotenje LINK.

Drugi najuspešnejši žetoni platforme za pametne pogodbe vključujejo terra (LUNA) gor 15,924% od leta do datuma, poligon (MATIC) je skočil 13,720% v zadnjem 13 mesecev in fantom (FTM) navzgor 14,897% med potek lanskega leta. Top defi TVL-ji brez omembe ETH, SOL, AVAX vključujejo verige blokov, kot je Binance Smart Chain ($21.13B), Terra ($

.91B), Tron (6.$ 49B), Fantom (5.$ 24B) in Poligon (5 milijard dolarjev).

Kaj pa ti pomislite na pet najboljših platform pametnih pogodb glede na tržno kapitalizacijo in njihove tržne uspešnosti v zadnjem 07 mesecev? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Blockchain Projects Detoken and Anyhedge Launch Bringing Defi to Bitcoin Cash

Why Tokenized Projects Are Building on Bitcoin

Blockchain Projects Detoken and Anyhedge Launch Bringing Defi to Bitcoin CashWhy Tokenized Projects Are Building on Bitcoin Blockchain Projects Detoken and Anyhedge Launch Bringing Defi to Bitcoin Cash

Oznake v tej zgodbi

14 mesečni dobički, ada, AVAX, Bitcoin (BTC), BTC, Cardano, Chainlink, DeFi, Defi TVL, ETH, FTM, dobički, LiNK, LUNA, matic, poligon, pametna pogodba, platforme pametnih pogodb, žetoni pametnih pogodb, pametne pogodbe, SOL, Terra, TVL

Blockchain Projects Detoken and Anyhedge Launch Bringing Defi to Bitcoin Cash Why Tokenized Projects Are Building on Bitcoin

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons , defillama.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments