8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

3 osnovne napake, ki se jim je treba izogibati pri trgovanju na terminskih trgih kriptovalut

- Advertisement -

Številni trgovci na splošno pripisujejo nekaj razumno ogromnih napačnih predstav o trgovanju s terminskimi pogodbami za kriptovalute, zlasti na borzah izvedenih finančnih instrumentov na prostem v kraljestvu izumrlih financ. Predvsem najbolj tradicionalne napake vključujejo nenehno ločevanje terminskih trgov, račune in vpliv likvidacij na izvedene finančne instrumente.

Oglejmo si tri nezapletene napake in napačne predstave, ki se jim morajo trgovci izogibati pri trgovanju s kripto terminske pogodbe.

Pogodbe o izvedenih finančnih instrumentih nihajo zaradi vesoljskega trgovanja pri določanju cen in trgovanjuZaenkrat odprta gorečnost kombiniranih terminskih pogodb na kripto trgu presega $25 milijarde in trgovci na drobno ter usposobljeni upravitelji skladov razsvetlijo te instrumente, da izkoristijo svoje kripto pozicije.

Terminske pogodbe in drugi izvedeni finančni instrumenti so na splošno starodavni, da zmanjšajo grožnjo ali povečajo publiciteto in v resnici niso več mišljeni kot starodavni za degenerirano igranje, kljub tej temeljni razlagi.

Nekatere razlike v cenah in trgovanju so v pogodbah o izvedenih finančnih instrumentih kripto na splošno preskočene. Zaradi tega trgovci ne smejo nikoli več graditi teh razlik v mislih, ko se podajajo na terminske trge. Celo pametno podkovani vlagatelji v izvedene finančne instrumente iz izumrlega premoženja so v nevarnosti, da bodo naredili napake, zato je bistvenega pomena, da cenite obstoječe posebnosti prej kot razsvetlitev finančnega vzvoda.

Večina produktov in podjetij za trgovanje s kripto ukine, ne razsvetli več. ameriških dolarjev, tudi v primeru, da prikazujejo kotacije USD. Tukaj je velika neizrečena skrivnost in obravnava številne pasti, s katerimi se srečujejo trgovci z izvedenimi finančnimi instrumenti, ki povzroča dodatna tveganja in izkrivljanja pri trgovanju in analizi terminskih trgov.

Pereča težava je pomanjkanje preglednosti, tako da potencialni kupci dejansko ne vedo, ali so cene pogodb v stabilnem coinu. Kar zadeva zamenjavo, to nikoli ne sme biti pomembna stiska, saj se ves čas ukvarja s posredniško grožnjo, ko razsvetli centralizirane borze.

Znižane terminske pogodbe v večini primerov prinašajo presenečenja. 9. septembra terminske pogodbe za eter (ETH), ki so dovzetne za december 26 trgujejo za $20 ali 1,3 % pod novimi cenami, ki jih ohranjajo na borzah Coinbase in Kraken. Sprememba izhaja iz pričakovanja združitve fork kovancev, ki bi se verjetno verjetno pojavili na neki ravni združitve Ethereuma. Vlagatelji pogodbe o izvedenih finančnih instrumentih verjetno verjetno ne bi več prejeli nobenega od nedvomno brezplačnih kovancev, ki jih lahko prejmejo tudi imetniki etra.

Airdrops lahko poleg tega igrajo vlogo pri znižanih terminskih cenah, saj imetniki izvedenih finančnih instrumentov pogodba ne bo več prejela nagrade, vendar to ni več najbolj priročen primer v motivaciji za ločevanje, saj ima vsak nadomestni mehanizem določanja cen in tveganja. Četrtletne terminske pogodbe Polkadot na Binance in OKX hold so na primer trgovale po nizki ceni v primerjavi z DOT na vesoljskih borzah.

Binance Polkadot (DOT) četrtletna terminska najvišja obrestna mera. Vir: TradingViewSeek kako se s terminsko pogodbo trguje pri 1,5- do 4-odstotnem razpadu med Verjetno dobro in avgustom. Ta povratek dokazuje odsotnost iskalnih zapisov podatkov vlagateljev s finančnim vzvodom. Na nadomestni strani, zaposlen z dolgotrajno sortiranjem in resničnim dejstvom, da je Polkadot zrasel 30 % od julija 30 do avgusta 09, zunanje komponente so možne v igri.

Vzdrževanje terminskih pogodb je ločeno od vesoljskih borz, tako da morajo trgovci ob vsaki priložnosti regulirati svoje cilje in vstopne ravni glede na četrtletne trge.

Višje ločevanje računov in obrestnih mer mora biti pojemOsnovna pomoč terminskih pogodb je finančni vzvod ali zmožnost trgovanja s količinami, ki bi se po vsej verjetnosti verjetno povečale od začetnega depozita (zavarovanje ali marža ).

V mislih sestavimo scenarij, kjer je vlagatelj položil $100 in kupil (long) $2 , USD tečaj Bitcoin (BTC) terminske pogodbe razsvetli 22x finančni vzvod.

Tudi ob predpostavki, da so računi za trgovanje na pogodbah o izvedenih finančnih instrumentih na splošno manjše od presledkov, hipotetična stopnja 0.05 % velja za 2 $, trgovina. Kasneje, ko enkrat pridete v zadrego in izstopite iz nje, boste obdržali 4 $, kar je enakovredno 4 % začetnega depozita. Kar se morda tudi ne bi več zdelo vredno, vendar je takšna cestnina težka, ker se bo promet povečal.

Kljub nesporni resnici, da trgovci upoštevajo dodatne račune in prednosti razsvetljenja terminskega instrumenta, neznana sestavina se nagiba k temu, da je najbolj priročna v spremenljivih tržnih pogojih. Ločitev med pogodbo o izvedenih finančnih instrumentih in običajnimi vesoljskimi izmenjavami je na splošno uvedena z likvidacijami.

Ko trgovčevo zavarovanje s premoženjem postane nezadostno za obvladovanje grožnje, ima nadomestni izvedeni finančni instrument vgrajen mehanizem, ki zapira zadrego. Ta mehanizem likvidacije lahko povzroči tudi drastično ohranjanje in posledično ločitev od ohranjanja indeksa.

Čeprav ta izkrivljanja ne bodo več vplivala na dodatne likvidacije, se lahko neobveščeni vlagatelji odzovejo tudi na nihanja cen, do katerih je najbolj priročno prišlo pri pogodbi o izvedenih finančnih instrumentih. Natančneje, borze izvedenih finančnih instrumentov se za izračun ohranjanja referenčnega indeksa zanašajo na zunanje vire oblikovanja cen, na splošno iz tradicionalnih vesoljskih trgov.

S temi neobičajnimi postopki ni nič pokvarjenega, vendar morajo vsi trgovci zgraditi v mislih svoj vpliv prej kot razsvetliti vzvoda. Ločitev oznak, povečane račune in vpliv likvidacije je treba analizirati pri trgovanju na terminskih trgih.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti ta ustvarjalec in prenehajo v bistvu ne posnemati več stališč Cointelegrapha. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja pomeni grožnjo. Najbolje je, da se med klicanjem obnašate, kot ste se ga naučili.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -