8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

3 ovire v boju proti množičnemu uvajanju Web3 – izvršni direktor podjetja Belief Pockets

- Advertisement -

Slogovno sprejetje Web3 se lahko sčasoma spremeni v dejstvo, vendar izvršni direktor Belief Pockets Eowyn Chen predvideva tri najpomembnejše ovire, ki stojijo v slogu množičnega sprejemanja.

Za interval avstralske kripto konference dne Septembra 18 je Chen orisal, kako so bili varnost, enostavnost izvajanja, identiteta in zasebnost vsi vidiki, ki jih je treba obravnavati za izboljšanje v nadomestnem Web3.

Chen je izvršni direktor podjetja Belief Pockets, vodilne večverižne kripto denarnice brez skrbništva, ki jo je pred dvema letoma kupil Binance. Nekoč je govorila v osrednji predstavitvi, ki so se je nekoč udeleževali novinarji Cointelegrapha na dnu Queenslanda v Avstraliji.

Glede varnostnega vhoda Chen pravi, da mora biti zaščita učinkovita pri bivanju, da opozori uporabnike, “če ima jasna pogodba izvedljive zaplete,” kar je enakovredno povezavi z identificiranim prevarantom.

) Zaenkrat pojasnjuje, da morajo “drugi ljudje, ki bi dejansko radi rešili samozavest za krmarjenje po tej jasni pogodbi,” prej prebrati kodo in si ogledati morebitne škrlatne zastavice, kot pa nadaljevati.

V neki napravi predvideva, da uporabniki sploh ne morejo več brati kode jasnih pogodb, zaradi česar so dodatno dostopne vsem posameznikom, in izjavi:

” Celotni izbrani deli nadomestnega želijo sodelovati, da bi zagotovili varnejše bivališče za glavne uporabnike, ki bodo prihajali.«»Predstavljam si, da imamo veliko več, kar lahko ob strani ekosistemov celotne verige doseči, da bi imeli nekakšen izmišljotin samoupravljanja civilne družbe,« je dodala.

Po drugi strani pa je po njenem mnenju v bistvu najbolj “ključni” obstoječi naslov “vidik identitete in zasebnosti”, ki uporabnikom zagotavlja, da so “natančni” in pametno ravnani, da imajo svoje nejavne majhne tisk je izpostavljen, regulatorjem pa je manj zapleteno preverjanje skladnosti.

“Ko so se ZDA nekoč ukvarjale s CBDC, so opravile raziskavo in največja nesreča splošne javnosti je, da jih moti zasebnost, povezana s CBDC.”

“Zdaj moramo presoditi slog naprej za nadomestnega, če prideš do predpisov,” je pojasnila.

Trenutni trg posesti je bil najslabši v spominih in je razmišljal o boju številnih borz in agencij, povezanih s kripto, vendar Chen verjame, da je to morda priložnost za namestnika Web3, da te tri ovire odpravi prej kot naslednja izboljšava.

Chen pravi, da lahko to pusti vse posameznike, ki delajo v rezidenci, v lojalnem učinku bivanja za prihodnost in ceno, da je “naš namestnik neverjetno pripravljen.”

»Tako, da ko je čas stabilen, ko pride naslednji bikovski trg, smo pripravljeni in smo v položaju, da dejansko vzamemo alternativo od prvih uporabnikov in slabše do trdne stopnje množične posvojitve.« Na splošno njena vizija za alternativo web3 vključuje vnos “posebne trgovine v finančni stroj arene” in izgradnjo trajnostnega zelo dolgotrajnega odnosa z uporabniki.

Povezano: Kako lahko sprejetje decentraliziranega spleta okrepi digitalno lastništvo

Ker dodatno vrhovno »natančna spletna tri misija, s katero smo sposobni opolnomočiti in zaščititi najpomembnejše pravice uporabnikov, da rešijo vstop v verigo blokov in zadržijo nadzor nad njihovimi viri in brez lastništva.«

“Zdaj imamo nalogo, da dodatno ali manj izdelamo večje izdelke z vstopom za reševanje, ki opolnomoči uporabnike in graditelje, in si moramo prizadevati, da bo ta zagon skupen in preprečiti monopol.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -