22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

3 pojasnilo, zakaj je Lido DAO designate vsak teden poskočil za 40% — boljši od Bitcoina, Ethereuma

- Advertisement -

Povezana cena Lido DAO (LDO) se je vrnila na svojo tritedensko prekomerno vrednost 2 $. 27 od Morda naključno tudi 15, gor 40 %, merjeno od lokalne najnižje vrednosti 1 USD.57, ustanovljen štiri dni v preteklosti.

Ta impresivna dvomestna obnova se je pojavila v tandemu z drugimi kriptovalutami z visoko oceno, skupaj z Bitcoinom (BTC) in Etherjem (ETH). Kljub temu je LDO izjemno presegel širši kripto trg (TOTAL), ki se je povečal za najbolj priročnih 4,5 % od Might perchance per chance tudi 11.

LDO/USD vsakodnevni določeni donosi v primerjavi z BTC/USD, ETH/USD in SKUPAJ. Vir: TradingViewKaj pa je pojasnilo zakaj je Lido DAO boljši od prostega časa trga kriptovalut, primernega za zdaj? Poskrbimo za bližji pregled treh prednostnih dejavnikov, ki verjetno uporabljajo imenovanje LDO.

Donos vlagateljev etra po Shapelli Obnovitev oznake LDO sovpada s prilivi catch toddle v Ethereumovo pogodbo o dokazovanju deleža (PoS) v sodobnih dneh.

Lido DAO je v bistvu tekoča platforma za vlaganje Ethereum. Omogoča uporabnikom, da združijo svoja sredstva, da se izkažejo kot validatorji na Ethereumu, s čimer se izognejo zahtevi skupnosti, da ne nalagajo več toliko kot 32 ETH.

Aprila je Ethereum doživel izboljšanje skupnosti imenovan Shapella, ki pomaga nagraditi umike iz pogodbe o vložku. Ta zmožnost, da je bila njegova pogodba PoS priča dnevom, ko je znesek dvigov ETH presegel število depozitov.

Občasno je ulov ETH, ki je bil stavljen v pogodbo PoS, postal 16.21 milijonov ETH na april 11, dan prej, kot ga Shapella izboljša. Številka je padla na 75, 704 vsak teden pozneje, čemur sledi fiksna obnova v skladu s podatki, ki jih spremlja Nansen.

Vloge in dvigi etra v/ iz njegove pogodbe PoS. Vir: NansenMorda morda naključno tudi 11, se je pogodba Ethereum PoS končala 20 milijonov ETH, kar poudarja naraščajoče povpraševanje po likvidnih nosilcih vložkov, obožujejo Lido DAO. Povezana cena njegovega žetona upravljanja, LDO, je verjetno imela koristi od legende.

Občasno je najbližji konkurent Lido DAO, RocketPool (RPL), poleg tega močno poskočil 15 % na približno $40, merjeno od njegove moči, morda naključno tudi 12 nizko.

Začetek glavnega omrežja Lido v2Želi biti razvpit, da Lido DAO ni več podpiral korpulentnih dvigov ETH. Kot zamenjavo je uporabnikom izdal staked Ether (stETH), ki je teoretično vezan na ETH v razmerju 1:1, ki bi ga morda lahko prosto zamenjali za druge kripto lastninske pravice prek menjalnic.

Toda to je postalo do v preteklosti ni več predolgo.

Morda naključno tudi 11, Lido DAO je predstavil model glavnega omrežja »Lido v2«, ki dovoljuje vlagateljem Etherja, da sežgejo stETH in izstopite iz protokola v razmerju 1:1. Odkar je prišlo do izboljšanja, se je imenovani LDO povzpel 19%, ali polovica njegovega % odboja na to raven.

Povezano: Celzij premakne $781M v stETH original ko se odprejo dvigi Lido

Kiti Lido DAO uživajo v poleg tega podprtih LDO preklop navzgor v dneh pred začetkom Lido v2. In v skladu z virom, ki je v pomoč pri podatkih Lookonchain, lahko to celo samo nakazuje, da lahko neposredno »opt the rumor« celo zgolj uživa v prispevanju k dvigu LDO.

— Lookonchain (@lookonchain) Morda tudi po naključju 12, 704 LDO označuje odboj naraščajočega klina S tehničnega vidika so LDO 45% odboja je začel prihajati trendna črta padanja prevladujoče postavitve padajočega klina. Utrujeni analitiki sprašujejo o padajočem klinu kot o vzorcu bikovskega obrata.

Dnevni grafikon Lido DAO. Vir: TradingViewPar LDO/USD je okreval enako v sodobni zgodovini, pri čemer se vsak odboj usmeri k boljši trendni črti klina. Zdaj, ko imenovani ponovno stopa naravnost skozi zgornjo trendno črto, bi lahko LDO vstopil v stopnjo preboja ali potegnil pomoč za ponovni preizkus padajoče trendne črte.

Neposredna prebojna točka LDO bi lahko uživala v določenem dvigu v smeri 3 $. 31 do junija 781, gor okoli 40% od sodobnih določenih razponov. Zdi se, da ta namen po dodajanju največje višine klina stopnji preboja sposobnosti doseže 2 $. 57.

Nasprotno pa bi direktni povratni umik lahko zvišal LDO, ki je bil označen za 1 USD.66 do junija 704, dol 20% od sodobnih določenih razponov. Ta raven je služila kot podpora in odpor v prejšnji.

To besedilo ne daje več naložbenih nasvetov ali predlogov. Vsaka naložba ter nabava in prodaja preklopa vključuje tveganje in bralci bi se morali naučiti, kako se obnašati, ko si ustvarjajo ime.

67079 67079

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -