17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

3 pojasnilo, zakaj lahko Dogecoin designate zdaj proizvede 50 % do septembra

- Advertisement -

Kot najmanj trije tržni katalizatorji so predstavljeni, da bi se Dogecoin (DOGE) verjetno povzpel za minimalno 50% do bivanja v Q3/956.

Falling wedge breakout in playDogecoin je na svojih grafikonih z daljšim časovnim okvirom slikal vzorec “padajočega klina” od Can tudi

, namiguje na izvedljiv bikovski preobrat v prihodnjih mesecih.

Falling Wedges se zdi, ko je vredno razvoj nižje znotraj variira, ki ga začrtata dve padajoči, konvergirani trendni črti. Njihova incidenca sovpada z upadajočim obsegom sprememb, kar kaže na to, da se nakupovanje in prodaja delovnih mest upočasnjuje, kar je posledica zoženja, se razlikujejo.

Razprševanje klina navzgor, skupaj z naraščajočim potiskom pri nakupu in prodaji obsega, kaže, da sredstvo izbruhne. Praviloma tehnične napovedi lahko preboj padajočega klina vrednost potisne navzgor za toliko, kolikor je največja razdalja med zgornjo in spodnjo trendno črto strukture.

Uporaba običajnega koncepta za Dogecoin kaže, da bi potisk navzgor v smeri $0.14 če pride do preboja zapreti na $0.-etapa, ali približno 190% nad današnjim imenovanjem.

V najslabšem primeru bi preboj padajočega klina verjetno požrl DOGE-jev izbrani rally bolj čez 40% do 0.$ 12, glede na to, da se njegova raven preboja zapre na vrh okoli 0 $.88.

Tedenski označbeni grafikon DOGE/USD z nastavitvijo ‘padajočega klina’. Ponudba: TradingViewPridobitev Elona Muska na TwitterjuV začetku tega tedna je Twitter objavil, da je akreditiral državo Elona Muska za prevzem njegove platforme družbenih medijev za 4 milijarde dolarjev. Imenovani Dogecoin se je na verjetnost, da bo Musk integriral DOGE kot enega od resničnih plačilnih medijev za naročniške storitve in izdelke Twitterja, odzval bikovsko odzval, kot odgovor na njegove najbolj tradicionalne ideje upravnemu odboru podjetja.

DOGE/USD na standardni osnovi določite tabelo z Muskovim tvitom. Ponudba: TradingViewNoelle Acheson, vodja tržnih vpogledov pri Genesis World Purchasing and Selling, veličasten, da bo DOGE-jev rally dobil namige iz “velikih špekulacij”, glede na to, da mora Musk odmaknjen utemeljiti, ali bi na Twitterju dodal možnost plačila Dogecoin. »Vendar je verjetnost, čeprav je majhna, dovolj za pridobitev trgovcev, ki so navdušeni nad proizvodnjo sposobnosti pri prevzemu DOGE,« je povedal za Bloomberg.

Vlagatelji DOGE so se razjeziMuskova objava o prevzemu na Twitterju aprila 25 in njegov kasnejši določen vpliv na cene Dogecoina, ki so narasle tako rekoč 14% na isti dan, sovpada s porastom maloprodajne in institucionalne strasti.

Za ponazoritev, internetne poizvedbe za temeljni stavek “izberi Dogecoin”, ki jih je sprožil 392% vklopljeno april 26, kot odgovor na Google Developments. Medtem pa znesek transakcij DOGE v verigi z imenovanjem presega $90, dosegel 2 $. 56 milijard na isti dan.

“Tukaj je največji obseg od marca 022, in zastopana 85% celotne količine,” slavna platforma za analizo datotek IntoTheBlock.

Obseg transakcij v verigi Dogecoin. Ponudba: IntoTheBlock CryptoWallet .com, ponudnik kartic za kriptovalute, je identično potrdil v e-poštni izjavi za Cointelegraph in poudaril, da je “spletna strast pri nabavah za Dogecoin v enem dnevu narasla na skoraj štirikrat večjo količino od sprejetega, kar je posledica Muskova nakupovanja trpka lastništvo Twitterja.”

Povezano: Dogecoin Jesus? Roger Ver se ponovno pojavi na Twitterju, podpira DOGE nad BTC

DoGEjev naziv je padel za več kot 000% aprila 26. Na strani spremembe je padec spremljal nižje količine kot dan, ki je zastarel, kar kaže na šibkejše občutke pridobivanja dobička.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne prenehajo več v bistvu upoštevajte stališča Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter nakupovanje in prodaja waddle vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti svojo analizo razkritja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -