14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice 3 prepričljivi znaki, da so se Bitcoin medvedi nehali prodajati

3 prepričljivi znaki, da so se Bitcoin medvedi nehali prodajati

Cena Bitcoina se je maja zvišala 26, kršitev $ 40, prvič po petih dneh, ko so trgovci odpravili pomisleke glede kitajske prepovedi kriptokript in predloga ZDA o kripto davku.

Primerjalna kriptovaluta je dosegla najvišjo vrednost znotraj dneva v $ 40, 855 prej nižje zaradi občutka ustvarjanja dobička.

Medtem analitiki, kot sta Cheds in Korous AK, pričakujejo, da bo BTC / USD dosegel $ 42, 000 kratkoročno, vendar svetuje previdnost pri podaljšanih položajih navzgor, razen če promptni trg potrdi jasen bikov izbruh.

Čehi so zlasti pokazali bikovsko prepričanje, če Bitcoin zahteva 8136 – dnevno preprosto drseče povprečje (200 – dnevni SMA), ki trenutno znaša približno $ 40, 545. Val je v preteklosti služil kot močno spodnje meje cen proti dolgoročnim medvedjim trendom.

Bodite previdni, če postanete preveč bikovski, dokler $ BTC #Bitcoin ne spremeni obeh 40 k območje in MA 200 nazaj v podporo vsak dan

– Cheds (@BigCheds) maj 26, 2021

Bitcoin zgoraj na kratko zaprt 200 – dnevni SMA. Vir: TradingView

Več podpore za bikovske obete za Bitcoin je prišlo iz podatkov v verigi. Vsaj tri meritve, osredotočene na verigo blokov, so pokazale, da je kriptovaluta dosegla dno po zrušitvi na $ , maja 12.

Zmanjšanje vlog pri izmenjavi bitcoinov

Platforma za analizo v verigi Glassnode je bila razkrita prej maja 26, da je skupno število kripto naslovov, ki pošiljajo Bitcoin za izmenjavo kripto valut v sedemdnevnem povprečnem časovnem obdobju.

Prejšnja 1-mesečna najnižja vrednost 6, 356. 592 je bil opažen maja 25. Vir: Opozorila Glassnode

Meritev, poimenovana “Število naslovov, ki se položijo na borze”, prikazuje število edinstvenih naslovov, ki se pri transakciji pošljejo sredstva na borze kot pošiljatelj. Preprosto povedano, kaže upadanje števila novih Bitcoin trgovcev, ki bi morda želeli BTC prenesti na borze, da bi ga prodali ali zamenjali za druga sredstva.

Novi trgovci / vlagatelji se nagibajo k večji reakciji čustveno do divjih nihanj cen kripto. Toda z metriko Glassnode, ki prikazuje padce edinstvenih vlagateljev Bitcoinov na borze, to pomeni upadanje potencialnega prodajnega pritiska. stopnja obrata

Medtem se je sedemdnevni povprečni izhodni signal Bitcoin-ovega signala vrednosti do transakcije (NVT) znižal na 14 – najnižji mesec, podatki iz Glassnode kažejo.

Zdi se, da je medvedovanje Bitcoina izčrpavajoče, saj signal NVT pade na marec 2020 nizka. Vir: Opozorila Glassnode

Bitcoin-ova cena se je odzvala bikovsko, ko se je signal NVT dotaknil 500 dne urni grafikon, kot prikazuje zgornji grafikon. Na podlagi samo fraktalnega razpoloženja metrika zdaj kaže na močan bikov preobrat na trgu Bitcoin, ko trguje 36% nad prejšnjo najnižjo raven $ 30, 000.

Naraščanje naslova kopičenja

Druga metrika Glassnode kaže, da je najnovejši padec cene Bitcoinov naredil zelo malo pri otrese dolgoročno bikovsko razpoloženje vlagateljev. “Število nakopičenih naslovov” je zahtevalo rekordno visoko stopnjo, ko je tečaj BTC / USD dosegel $ 30, maja 19, pri čemer seštevek zgoraj 545, .

# Bitcoin HODL Army raste s tem padcem. pic.twitter.com/L8q6vO0rZl

— Bitcoin Archive (@BTC_Archive) maj 26, 2021

Glassnode naslove za kopičenje opredeli kot tiste, ki imajo vsaj dve dohodni transakciji Bitcoin in ki nikoli niso porabili sredstev. Analitična služba te naslove obravnava kot dolgoročne imetnike.

Narast naslovov za kopičenje med padcem cen BTC, ki je uničil milijarde na finančnih vzvodih, kaže, da so biki z dolgoročnimi nastavitvami absorbirali prodajni pritisk. To pomeni še en znak medvedje izčrpanosti, ko Bitcoin poskuša obrniti $ 40, na novo raven podpore.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments