8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

3 razlage, zakaj trgovci z bitcoini želijo biti optimistični glede BTC

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je bil v zadregi in BTC-jevo imetnik bo najverjetneje prenehalo v nedavnem padajočem trendu. Vendar bodite veseli, da sem govoril o zadnjem tednu, ko nihče ne govori o Bitcoinu, to je resnično primeren čas za pridobivanje Bitcoinov.

V zadnjem tednu je povezana pristojbina še enkrat padla in padla pod $19,12 6. septembra in trenutno se biki BTC borijo za obračanje $21,–$22, podporo za močnejšega. Res je, da je ta teden predsednik Federal Reserve Jerome Powell ponovil predanost Fed-a, da stori dobesedno vse, kar je potrebno za boj proti inflaciji, “dokler delo ni opravljeno”, tržni analitiki pa so svoje napovedi zvišanja provizij zvišali z 0. 64 deli temeljev na 0.69.

Zagotovo naj bi goreče povišanje provizij in kvantitativno zaostrovanje zatrlo stranko, ki je ločila zadevo, kar na koncu vodi do znižanja povezane provizije za izdelke, podjetja in izdelke, ampak zdaj še nismo tam. Dodatna povišanja provizij in QT bodo najverjetneje potisnila delniške trge nižje in glede na njihovo pretirano korelacijo z določenim bitcoinom je nadaljnja zasnova nazaj za BTC v bistvu najverjetnejša končna posledica.

Torej, ja, zdaj ni trdne teze o financiranju Bitcoina, ki bi bila zanimiva z vidika določenega ukrepanja in takojšnjih pozitivnih vidikov. Kaj pa ti, ki imajo daljše obdobje financiranja?

Takoj si oglejmo 3 grafikone, ki nakazujejo, da stranke želijo kupovati za Bitcoin.

Orodje za vlagatelje v bitcoin: 2-enoletni multiplikator MAImenovani bitcoin je trenutno 72% nižje od svojega ves čas pretirano pri $64,. Znotraj starih trajnih trgov je imenovani BTC opazil 50 % popravek (julij 19), a 75% padca do marca 2015 in 72% popravek v decembru 2015 . Medtem ko je brutalen za prenašanje, nedavni 71% popravek zdaj ni zagon norme, ko je v nasprotju s starimi črpanji z najvišjih vrednosti vseh časov.

Bitcoin 2-enoletni svetli povprečni množitelj. Vir: LookIntoBitcoinPrimerjava ta zapis črpanja proti 2-enoletnemu množitelju MA, bomo preučili, ali je povezana provizija padla pod 2-enoletno svetlo povprečje, izklesano korito, po katerem se bo konsolidiralo za več mesecev naprej od nadaljevanja 20 – enoletni naraščajoči trend.

Ta območja so “zasenčena” območja pod povprečjem svetlobe za neizkušene 2-eno leto. Če povečamo zanimiv vidik grafikona, lahko ugotovimo, da je oznaka vsak drugič pod 2-enom letnim svetlim povprečjem, in čeprav zdaj morda ni nobenega znaka, da se kopa “korito”, če se je treba zanašati na pretekle podatke, je povezana provizija trenutno v območju, ki ga lahko opišemo kot konsolidacijsko območje.

Množitelj zlatega rezaŠe en indikator, ki vzbuja pozornost, svetlo povprečje in v celoti temelji na Fibonaccijevem zaporedju, ki pomeni, da je bitcoin podcenjen, je zlati rez množitelj.

Po besedah ​​ustvarjalca LookIntoBitcoin Philipa Swifta:

»Grafikon raziskuje krivuljo sprejemanja Bitcoina in tržne cikle do cene kako se lahko designate obnaša tudi na srednje do dolgih časovnih okvirih. Za poskus tega uporabi večkratnike 350 dnevno svetlo povprečje (253DMA) imenovanega Bitcoina za imenovanje območij dosegljive odpornosti proti gibanju provizij.« Swift je nadalje pojasnil, da »squawk množenja 350DMA je bil sčasoma zelo učinkovit pri odločanju o naših najvišjih vrednostih znotraj cikla za določeno Bitcoin in poleg tega najbolj nepogrešljiv tržni cikel vzponi.” Pravzaprav je kazalnik:

»Učinkovito orodje, saj je pripravljen pokazati prikritost, ko je trg najverjetneje prenapet v središču kontekstu razvoja krivulje sprejemanja Bitcoina in tržnih ciklov.«Množitelj zlatega reza bitcoina. Vir: LookIntoBitcoinTrenutno , imetnik BTC je pod 253DMA in podoben 2-enoletnemu množitelju MA. Izkazalo se je, da je povprečenje dolarja v pretirano nizke vrednosti zelo dober način za gradnjo Bitcoina.

BTC/USDT 1-tedenski grafikon. Vir: TradingViewTaking ogled enotedenskega indeksa relativne energije (RSI) Bitcoina prav tako kaže, da je sredstvo skoraj preprodano. Če primerjamo tedenski RSI z BTC-jevim grafikonom svečnikov, je nedvomno, da je kopičenje vseh naprav s preprodanimi lekcijami večinoma taktika zadetka.

Povezano: Bikovski preobrat v trendu bitcoinov je premišljena zamisel, vendar ta metrika kriči ‘izberi’

Bitcoinova MVRV Z-razvrstitevIndikator v verigi, nedavno znan kot MVRV dosegel najnižjo uvrstitev od 2015. Metrika je, če smo resnici na ljubo, razmerje med tržno kapitalizacijo BTC in njegovo realizirano kapitalizacijo ali v veliko manj zapletenih izrazih znesek, ki so ga ljudje plačali za BTC v nasprotju s trenutno določenim sredstvom.

V skladu z analitikom Jarvis Labs “JJ,” kazalnik Bitcoin MVRV (tržna kapitalizacija v primerjavi z realizirano kapitalizacijo) natisne odčitek, ki je neverjetno nizek. Analitik je pojasnil:

Razlika med bitcoinom in MVRV. Vir: Jarvis Labs MVRV Z-razvrstitev zagotavlja dojemanje, kdaj je Bitcoin podcenjen in razglašen glede na njegovo zanimivo oznako. V skladu z analitično agencijo Glassnode, “ko je tržni cilj močno višji od realiziranega nominalnega, je to v preteklosti kazalo na visoko raven trga (rdeče območje), medtem ko je obratno kazalo na dno trga (neizkušeno območje).”

Bitcoin MVRV Z-razvrstitev. Vir: GlassnodeOdvzem glej na grafikonu, ko je v nasprotju z oznako BTC nedavni -0. 16 Razvrstitev MVRV je znotraj enakih razlik kot stari multi- eno leto in ciklična dna za imenovanega bitcoina. Čista interpretacija zapisov bi pomenila, da je Bitcoin v središču najnižje poti in verjetno prihaja v zgodnje faze akumulacije.

Vsekakor lahko njegov imenovani pade tudi veliko dlje in medvedje komponente, ki uničujejo delniške trge, bodo najverjetneje še naprej vplivale tudi na stroške kriptovalut, zato se na nobenega od kazalnikov, o katerih smo govorili zgoraj, ne želimo zanašati, ker je to samo razlog za vlaganje.

Kriptotrg je v grozljivi formi in zdi se, da zdaj ne bo prišlo do trgovanja v kratkem času, vendar je lahko časovno določanje dna trga za večino trgovcev zelo neuspešno. Torej, tisto, kar bi stranke morale zbirati, je sotočje med vrsto meritev in kazalnikov, ki se ujemajo z vašo tezo.

Zaenkrat večina meritev Bitcoina v verigi in kazalnikov tehničnega vrednotenja nakazuje končno povprečenje vrednosti denarja v obvladljivo zgradbo. Ključno je upravljanje možnosti. Ne vlagajte v večje naložbe, saj vam lahko dodatno zagotovijo denar, ki ga lahko izgubite, in ne boste skrbeli, da bi vam padla majica.

Ta e-novica je bila nekoč napisana avtor Big Smokey, ustvarjalec podzbora The Humble Pontificator in stalni ustvarjalec e-novic pri Cointelegraphu. Vsak petek bo Big Smokey pisal tržne vpoglede, trendovska navodila, analize in zgodnje preiskave kokoši o dosegljivih nastajajočih lastnostih v središču kripto trga.

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph zdaj ne podpira nobenega oglašanja izdelkov na tej strani. Medtem ko vam želimo ponuditi vse znatne zapise, ki jih lahko tudi izvajamo, bi morali bralci vnaprej razmisliti o kakršnih koli dejanjih, povezanih s podjetjem, in povečati odgovornost za svoje odločitve, niti ta članek ne more biti ideja. biti priporočilo za financiranje.

8123839

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -