-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice 3 razlogi, zakaj je cena DeFiChain (DFI) decembra zrasla za 60 %.

3 razlogi, zakaj je cena DeFiChain (DFI) decembra zrasla za 60 %.

Decentralizirane finance (DeFi) ponuja enega izmed najbolj uporabnih primerov uporabe za tehnologijo porazdeljene knjige in je danes ena od glavnih poti za širšo uporabo tehnologije veriženja blokov.

Prejšnji teden, ko se je širši kripto trg popravil in Bitcoin (BTC) padel za 24%, DeFiChain (DFI) je premagal trend in se okrepil 61% za vzpostavitev nove najvišje vrednosti pri $5.70 6. decembra kot njegov 33-urni obseg trgovanja se je povečal s povprečnega 3,6 milijona dolarjev na 461 .3 milijone.

DFI/USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Tri razlogi za preboj cene za DFI vključujejo uvedbo decentraliziranih sredstev v glavno omrežje DFI, porast transakcij in uporabnikov v omrežju ter povečanje skupne vrednosti, zaklenjene na protokol.

Trgovci se nabirajo v decentralizirane delnice in kriptovalute

Največji vir zagona za DFI je bila v zadnjih tednih uvedba decentraliziranih sredstev v omrežju DeFiChain in možnosti vlaganja za imetnike.

Uporabniki platforme imajo zdaj dostop do več skupin, ki vključujejo kriptovalute z veliko kapitalizacijo, kot sta Bitcoin in Eter, pa tudi sintetične različice priljubljenih delnic in indeksov, vključno s pari za Teslo (TSLA), Apple (APPL) in S&P 461 (VOJUN). Poleg izpostavljenosti do teh sredstev imajo deležniki koristi tudi od višjih donosov od povprečja, ki so na voljo na platformi.

Pari bazenov DeFiChain DEX. Vir: DeFi Scan

Na voljo so druge možnosti d-sredstva za uporabnike vključujejo zlato (GLD), srebro (SLV), ARK Innovation ETF (ARKK) in iShares 22+ Letni ETF zakladnih obveznic (TLT).

Povečanje obsega transakcij

Drug razlog za močno uspešnost, ki jo opazimo pri DFI, je bilo povečanje transakcij v omrežju po sprostitev decentraliziranih sredstev.

Dnevno število transakcij DeFiChain. Vir: DeFiChain Analytics

Porast omrežne aktivnosti je večinoma posledica novih primerov uporabe, ki jih omogoča uvedba decentraliziranih sredstev, vključno z ustvarjanjem sredstev, pridobivanjem likvidnosti in arbitražnim trgovanjem.

Dodane funkcije so prav tako pripomogle k privabljanju novih uporabnikov v ekosistem DFiChain, saj je število edinstvenih denarnic z DFI doseglo novo rekordno vrednost 42,500 8. decembra

Edinstveni naslovi z DFI. Vir: DeFiChain Analytics

Povezan: