0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 3 razlogi, zakaj je cena Kadena (KDA) šla v 500-odstotno parabolično blaznost

3 razlogi, zakaj je cena Kadena (KDA) šla v 500-odstotno parabolično blaznost

Omrežja veriženja blokov z dokazi o delu (POW) so bila zelo priljubljena v prvih dneh kriptovalute, ko je Bitcoin (BTC) postavil standard za varnost in drugi projekti so sledili temu v različnih poskusih ponuditi robustno, razširljivo omrežje, ki bi bodisi podpiral plačila učinkovitega prenosa podatkov.

Večina protokolov je zdaj prešla na proof-of-stake, toda Kadena (KDA), razširljiv protokol blockchain prvega sloja, še vedno deluje na starem dokazu- model brez dela. V skladu s projektom je omrežje sposobno obdelati do 480, transakcij na sekundo zahvaljujoč uporabi “pletenih verig”.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da se je v zadnjih dveh tednih cena KDA dvignila za 1,124% do nove rekordne vrednosti pri $20.98 7. novembra kot njegov 24-urni obseg trgovanja se je dvignil s dnevnega povprečja 3 milijone dolarjev na več kot $480 milijonov.

KDA/USD 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Tri razlogi za preboj v KDA cena vključuje zagon zavitega KDA v omrežju Ethereum (ETH), uvedbo projektov nezamenljivih žetonov, nove uvrstitve na borzo in dodano podporo za KDA staking.

Kadena se pridruži DeFi brigadi

KDA je pred kratkim izdala zavito različico njegov žeton, imenovan wKDA, ki deluje v omrežju Ethereum in mu omogoča interakcijo z vsemi EVM združljivimi decentraliziranimi finančnimi protokoli.

Proces je bil zaključen v povezavi z izmenjavo CoinMetro in bo pomagal ustvariti novo raven uporabe žetonov za KDA, ki do te točke ni mogel prečkati mostu v interoperabilni svet DeFi.

Kot je navedeno v zgornjem tvitu, ekipa, ki stoji za Kadeno, načrtuje tudi dodajanje navzkrižne podpore za druga omrežja blockchain, kot so Terra, Polkadot, Celo in Cosmos.

Projekti NFT se začnejo na Kadeni

Drugi razlog za povečan zagon, ki ga opazimo v KDA, je bil dodatek zmogljivosti NFT k omrežje kot način za predstavitev zmožnosti pametne pogodbe za transakcije predmetov z velikim povpraševanjem ob ohranjanju nizkih stroškov.

— Kadena (@kadena_io) oktober 44, 730

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments