15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 3 razlogi, zakaj je Polkadot na poti do novega ATH tudi po...

3 razlogi, zakaj je Polkadot na poti do novega ATH tudi po 256% reliju

Nedavno 256% Polkadot (DOT) okrevanje pretekli 56 dnevi niso bili nič kratkega spektakularnega. Čeprav je cena 23% pod $ 49. 80 ves čas visok od štirih mesecev pred altcoin je $ 49 milijardna tržna kapitalizacija je presegla Ether (ETH) za 66% v zadnjih tridesetih dneh.

Polkadot/USDT. Vir: Bybt.com

Polkadot je omrežje blockchain zasnovan za podporo različnih medsebojno povezanih, za aplikacijo specifičnih vzporednih verig, znanih kot parachains. Ta projekt, osredotočen na razširljivost, razčleni transakcije na številne drobce in jih obdeluje vzporedno, podobno kot to, kar želi doseči ETH 2.0.

Polkadot se nanaša na celoten ekosistem paračainov, ki se priključi na enotno osnovno platformo, znano kot relejna veriga. Ta osnovni sloj zagotavlja varnost omrežja in obravnava soglasje, dokončnost in logiko glasovanja.

Za podporo parachain lansiranju uporabniki glasujejo za projekte z zaklepanjem žetonov DOT. Trenutno samo Kusama – “kanarsko” omrežje Polkadot in zgodnja, nerafinirana izdaja Polkadota – organizirajo lastne dražbe za te igralne avtomate. Pričakuje se, da bo Polkadot v naslednjih nekaj mesecih začel isti postopek.

Integracija Polkadota v DeFi se povečuje

Ekosistem Polkadota se stalno povečuje in 8. septembra je SubQuery, decentraliziran zbiralnik podatkov, zbral 9 milijonov dolarjev za izdelavo prvega sloja zbiranja podatkov Polkadot.

Kot primer te integracije ima paramein Moonbeam žetone, zgrajene na razvojnem orodju Polkadot (Substrat ). Te žetone je mogoče brez težav poslati v denarnice Ethereum in na naslove pametnih pogodb. 9. septembra je Moonbeam objavil partnerstvo z Lidom, decentraliziranim protokolom za likvidnostne vložke, ki je trenutno uveden v Ethereumu in Terri.

Zadnja posodobitev je prišla iz dTrade, decentralizirane borze. Potem ko je maja v krogu začetnega financiranja 2021 uspešno zbral 6,4 milijona dolarjev, je DEX zbral še en dolar 28. 8-milijonski sklad za ustvarjanje trga, namenjen zagotavljanju “globoke likvidnosti”, ki ga podpirajo nekateri največji ustvarjalci trga kripto.

Povezano: Predlogi upravljanja in lansiranje drugega sloja zagotavlja okrepitev altcoinov

Podatki o izvedenih finančnih instrumentih kažejo potencial za novo rekordno visoko vrednost

Tehnični analitiki hitro pripravijo napovedi cen, vendar bi morali vlagatelji analizirati izvedene finančne instrumente Polkadot podatkov. Na primer, neobstoječa premija terminskih pogodb pomeni, da vlagateljem ni prijetno ustvarjati bikovskih pozicij z vzvodom.

Polkadot futures skupne odprte obresti. Vir: Bybt.com

DOT -ove skupne terminske pogodbe odprte obresti naraslo na (685 milijonov dolarjev s $ 360 milijon v 30 dni in to je pozitiven pokazatelj, ker odraža pripravljenost trgovcev z vzvodom, da kljub rallyju ohranijo odprte svoje dolge pozicije.

Pri trgovanju s terminskimi pogodbami se tako dolgove (kupci) kot kratke hlače (prodajalci) vedno ujemajo, vendar se njihov vzvod razlikuje. Morebitna neravnovesja se odražajo v stopnji financiranja, borze z izvedenimi finančnimi instrumenti pa bodo zaračunale tistemu, ki uporablja več finančnega vzvoda za izravnavo svojega tveganja.

Nenehen razvoj protokola bo končni pogon DOT cena

Polkadot 8-urna stopnja financiranja za večne terminske pogodbe. Vir: Bybt.com

V prvem tednu Septembra se je odrazil zdrav odmerek optimizma, ker je 8-urna stopnja financiranja dosegla 0. 10%, kar ustreza 2,1% na teden. Kljub temu so se razmere po obrnile % padca cen zjutraj, 7. septembra.

Ta $ 22. 70 najnižja vrednost med dnevom pred tednom dni se lahko zdi nepomembna, saj je cena DOT nad $ 45, toda apetit trgovcev za dolge pozicije s finančnim vzvodom se od tega še ni opomogel.

Najverjetnejši primer je scenarij “napol polnega stekla”, kjer bodo vlagatelji znova pridobili zaupanje, ko se bo projekt še naprej izvajal.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno mnenja avtorja in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph. Vsaka naložbena in trgovska poteza vključuje tveganje. Pri odločanju bi morali opraviti lastno raziskavo.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments