18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 3 razlogi, zakaj je Polygon (MATIC) ta teden presegel Bitcoin in glavne...

3 razlogi, zakaj je Polygon (MATIC) ta teden presegel Bitcoin in glavne kriptoskupine

Poligon (MATIC) je na solzi. V zadnjih sedmih dneh je pridobil 35 % v zadnjih sedmih dneh je presegel vse večje kriptovalute, razen Uniswap-a.

Za močnim naraščajočim trendom MATIC-a obstaja več velikih razlogov, vključno z naraščajočim razburjenjem okoli Polygona, napovedjo Google BigQuery in Naložba Mark Cuban.

MATIC 1-dnevni diagram sveč (Binance). Vir: TradingView.com

Naraščajoče razpoloženje in hrup okoli Polygona

9. februarja je Matic prvič objavil načrte za preimenovanje v Polygon . Takrat so prinesli obetavne metaverse projekte in integrirano plazemsko verigo Matic.

Z izvajanjem plazemskih verig je Polygon lahko zagotovil mrežo blockchain z eno plastjo z vgrajenimi rešitvami za skaliranje projektov. .

Ekipa Polygon je februarja dejala:

“Izvedli in ponudili smo plazemske verige Matic , Ethereum Layer2, pripravljen za proizvodnjo, implementacija plazme na osnovi predikatov; Vpeljali smo in ponudili verigo Matic PoS, brez dovoljenj, združljivo z EVM, PoS-zaščiteno stransko verigo Ethereum, ki sloni na močni Ethereumovi varnosti za preverjanje veljavnosti in kontrolne točke; vgrajen 80 + neverjetne aplikacije, med njimi Polymarket, Aavegotchi, Neon District, Skyweaver, Cometh, EasyFi z več dodajanimi vsak dan. “

Od takrat je Polygon postal pomemben blockchain projekt prve plasti, posebej za projekte metaverse z število uporabnikov narašča.

Poligon se uvršča med deset kriptovalut po družbenem obsegu. Vir: Lunar Crush

Naraščajoče Zdi se, da tudi osnove krepijo splošno razpoloženje trga za projekt blockchain.

Bikovski zagon za MATIC so izkoristili podatki VORTECS ™ iz Cointelegraph Markets Pro, ki so začeli zaznavati pozitivne napovedi v začetku tega tedna, pred nedavnimi najvišjimi cenami.

Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženjem trga, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostmi na Twitterju.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno MATIC. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, je ocena VORTECS ™ maja zjutraj zeleno zasvetila 24 in se dvignil, dokler ni dosegel vrh 94 maja maja 27 prav, ko je cena dosegla nedavni vrh nad 2 USD. 30.

Objava Google BigQuery

Poleg številnih nedavnih razvojnih mejnikov, vključno z mostom Ren-Polygon za sedem najboljših kripto sredstev in SDK za gradnjo Ethereuma -kompatibilne verige, je maja objavil tudi Polygon 29, da je projekt zaključil integracijo sredstev Polygon v BigQuery storitve Google Cloud.

Ta integracija je pomembna, ker izboljšuje dostopnost in pozicioniranje Polygona; uporabnikom BigQuery omogoča, da se enostavno dotaknejo Polygona.

Skupina Polygon je dejala:

“Zelo smo veseli, da delimo, integracija naborov podatkov Polygon v @GoogleCloudTech #BigQuery! To pomeni, da lahko s pomočjo Googlove platforme #BigQuery poizvedujete po naborih podatkov Polygon, izvajate analitiko in pridobivate vpoglede. Blockchains so nekateri najbogatejši viri preverljivih podatkov in to je velik korak k izboljšanju dostop razvijalca do nabora podatkov Polygona in pomaga analitikom, da odklenejo njihovo izjemno latentno vrednost. “

Poligon je vključen v ponudbo BigQuery 1TB, kar pomeni, da večina uporabnikov BigQuery bo lahko izvajala poizvedbe v omrežju verig blokov Polygon za dostop do različnih naborov podatkov, povezanih z verigami blokov.

Kubanščina podpira Polygon

Poleg tega je milijarder vlagatelj Mark Cuban maja razkril, da vlaga v Polygon 25.

Kubanka je pojasnila, da imajo visoke transakcije na sekundo (TPS) izhod je zelo pomembno za znižanje stroškov uporabe za uporabnike.

Poleg tega je Cuban poudaril, da je omrežni učinek ključnega pomena, in Polygon že ima veliko projektov, ki uporabljajo verigo blokov. Omenil je:

“Več TPS in nižje pristojbine za plin niso dovolj. Moral bi obstajati trenutni omrežni učinek in znatna rast uporabnikov. To je za večino L1 in L2 izziv, ker le nekaj izjem, trženje v kripto vesolju presega grozno. Hitro je; deluje dobro in kar je najpomembneje, njihova uporabniška baza eksponentno narašča. «

Analitiki pravijo tudi, da postajajo vlagatelji v DeFi na splošno optimistični proti Poligonu in projekti na vrhu verige blokov.

Brad Laurie, kriptoanalitik, je izjavil:

“Prav ima. Pri podpori @ 0xPolygon je prišlo do velikega premika pri vseh vrstah strank, gripe, skupin in močnih igralcev. Nobenega dvoma ni, da je množica ETH- # DeFi navdušena nad prihajajočimi ponudbami na $ MATIC. Mnogi od njih so zasedeni z branjem igrišč za priprave na vrvež. “

8046

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments