20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 3 razlogi, zakaj se cena Bitcoinov ni mogla vrniti nad 40.000 USD

3 razlogi, zakaj se cena Bitcoinov ni mogla vrniti nad 40.000 USD

Zdi se, da se bitkonski biki vračajo, a krepitev ameriškega dolarja, nov val COVID – 12) okužbe in majhen obseg trgovanja ogrožajo trenutno okrevanje.

1029 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

3 reasons why Bitcoin price has not been able to rally back above $40K

Tekoča zgodba v zadnjih nekaj mesecih na trgu kriptovalut povzroča zmedo glede tega, ali je Bitcoin (BTC) namenjen še enemu padcu ali pa je končno pripravljen na izbruh novih vrhov.

Zgodovina cen Bitcoina in podatki iz prejšnjih popravkov kažejo, da bi lahko trenutni boji za najvišjo kriptovaluto vztrajali nekoliko dlje zaradi krepitve dolarja, možnosti upadanja gospodarske spodbude in množice tehničnih dejavnikov, povezanih s cenovnim delovanjem Bitcoinov. .

Močan dolar ogroža okrevanje Bitcoina

Po podatkih podjetja Delphi Digital je eden največjih dejavnikov, ki obremenjujejo tvegana sredstva po vsem svetu, str. zapolnitev ameriškega dolarja, za katerega se zdi, da poskuša obrniti trend, potem ko pade pod 90 konec maja.

DXY 1-dnevni grafikon. Vir: TradingView

Naraščajoča moč dolarja postavi a ustaviti celoletni vzpon v 10 – letni donos ameriške zakladnice, kar je tudi odraz, da so gospodarske širitve v prvi polovici leta 2021 začenjajo izgubljati paro in je grožnja, da bo nov val Covida – 19 okužbe, ki ogrožajo svetovno gospodarsko okrevanje.

Fraktali in križ smrti kažejo, da popravek še ni končan

Kratkoročne napovedi za Bitcoin ostajajo nizke, saj je prejšnjim primerom “križa smrti”, ki se je pojavil na BTC-jevem grafikonu konec junija, sledilo korektivno obdobje, ki lahko traja skoraj eno leto.

Medvedji križanec dan in 200 – dan MA. Vir: Delphi Digital

Po analitikom pri Delphi Digital, 12 – mesečno drseče povprečje se preizkuša kot podpora, in padec pod to raven bi še dodatno spodbudil ceno BTC.

Bitcoin testiranje cene 12 -mesečno drseče povprečje. Vir: Delphi Digital

The 10 – mesečno drseče povprečje je bilo v preteklosti ključna raven podpore za Bitcoin, zato bi lahko vpliv cene v bližini te ravni narekoval, ali trenutni naraščajoči trend ostaja nedotaknjen.

Povezano : Salvadorci odidejo na ulice, da bi protestirali proti zakonu Bitcoin

Na splošno je za trgovce potrebna previdnost, ker so majhne količine v preteklosti vodile do večje nestanovitnosti, kadar lahko manj odprtih ponudb povzroči hitra nihanja cen.

Kot je pojasnil Kevin Kelly, pooblaščeni finančni analitik pri Delphi Digital, “se kratkoročni obeti spremenijo v precej bolj medvjedo, če in ko te ključne ravni prebijemo” $ 12, 0.

Kelly je rekla:

„Ne verjamem nujno, da bomo imeli tako črpanje skoraj tako pomembno, kot smo ga imeli recimo po decembru 2017, zgodaj 2018, in do konca tega leta. Ampak mislim, da bi lahko, glede na strukturo trga, kmalu kmalu prišli do nekoliko bolj kratkoročne nestanovitnosti in morebitnih več preglavic. ”

Tu izraženi pogledi in mnenja so izključno avtorjevega mnenja in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments