-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice 3 razlogi, zakaj se cena Curve (CRV) giblje proti novemu 1-letnemu vrhu

3 razlogi, zakaj se cena Curve (CRV) giblje proti novemu 1-letnemu vrhu

Ta teden so se trgovci s kriptovalutami osredotočili na paket žetonov za meme s temo psov, saj so altcoini, kot sta Shiba Inu in Dogecoin (DOGE), doživeli porast obsega, zaradi česar je SHIB dosegel novo najvišjo vrednost vseh časov in preostali Dogecoin kloni rezervirajo nekaj sočnih dobičkov.

Trgovci zdaj razpravljajo o tem, ali je uvedba prvega borzno-trgovanega sklada (ETF) z bitcoini (BTC) začela naslednjo etapo bikovskega trga ali je združevanje meme-žetonov glavni signal.

Medtem ko so SHIB, DOGE in Samoyedcoin vroči okus tedna, obstajajo tudi drugi žetoni, ki so enako bikovski in imajo močnejše osnove. Vzemite za primer izvorni žeton CRV protokola Curve, ki je v začetku tega tedna dosegel skoraj letno najvišjo vrednost.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da je odkar je dosegel najnižjo vrednost 2 $.21 dne septembra 24, cena CRV se je povzpela 160 %, da doseže letni najvišji nivo 5 $.58 oktobra 51 kot njegov 24-urni obseg trgovanja se je povečal 89 % na 1,3 milijarde dolarjev.

CRV/USDT 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Nekaj ​​razlogov za naraščajoči trend v Cena CRV vključuje dejstvo, da je večina krožeče ponudbe CRV zaklenjena, “vojne krivulj”, ki imajo DeFi protokole, ki tekmujejo za depozite CRV, in naraščajočo skupno vrednost, zaklenjeno na protokolu Curve.

Večletno založniško znižanje obtočne ponudbe CRV

Glavni dejavnik CRV-jev rally je Curveova spodbuda za imetnike, ki dolgoročno zaklenejo svoje žetone na protokol in si prislužijo nagrade z vlaganjem.

Kot rezultat teh spodbud več kot 160.8 milijonov CRV ali 86.68% obtočne zaloge, je trenutno zaklenjena na protokolu Curve s povprečnim časom pridobitve 3.58 let po podatkih iz Curve .

Convex Finance vodi “vojne krivulj”

Drugi razlog za rast cen CRV je nenehna Krivuljna vojna med protokoli, kot sta Yearn.finance in Convex Finance, ki se znajdeta v tekmovanju, ki bo ponudila najbolj privlačne donose, da bi imetnike CRV pritegnila, da zaklenejo žetone v svojih trezorjih.

Bilo je 160 dni od uvedbe @ConvexFinance. V tem času, 75.Vrejenih je bilo 3m CRV.

Po trenutni stopnji se $CRV goji pri 347k na dan…torej bodo emisije CVX

% dokončano v 69.9 dni pri 97m $CRV gojen. …kar pomeni, da bo 3. januar RES DOBER dan pic.twitter.com/7fphyoK51c

— CryptoCondom (@crypto_condom) oktober 22, 973

To je povzročilo malo stiskanja ponudbe in je smiselno da bi lahko dinamika še naprej nabirala tempo, zlasti zdaj, ko priljubljene platforme DeFi, kot je Abracadabra.money, prav tako povečujejo svoj tržni delež depozitov CRV.

V bistvu vsak p rotocol “podkupuje” imetnike CRV tako, da ponuja privlačne donose, tako da bodo uporabili pooblastilo upravljanja, ki mu ga dajejo vložki CRV in držanje VeCRV, da glasujejo za višjo dodelitev stabilnih kovancev zadevnemu protokolu DeFi. Mnogi so ta postopek označili kot »kupovanje glasov«.

Povezan:

Ameriški regulatorji preučujejo politiko, kako banke ravnajo s kriptovalutami, pravi predsednik FDIC

TVL krivulje naraste

Skupna zaklenjena vrednost (TVL ) in Curve prav tako še naprej narašča in platforma gosti nekatere največje skupine stabilnih coinov v ekosistemu DeFi.

Podatki Defi Llame kažejo, da je TVL na Curve zdaj rekordno visok $21.70 milijard, zaradi česar je Curve drugi največji protokol TVL.

Skupna vrednost je zaklenjena na protokolu Curve. Vir: Defi Llama

Porast v TVL je bil predvsem je posledica uspeha Curve pri integraciji s številnimi protokoli najvišjega sloja in protokolov plasti 2 z aktivnimi ekosistemi DeFi, vključno z Ethereumom (ETH), Avalanche (AVAX), Harmony (ONE), Polygon (MATIC), xDAI (STAKE) in Fantom (FTM).

Po podatkih podjetja Cointelegraph Markets Pro so bili tržni pogoji za CRV že nekaj časa ugodni.

Ocena VORTECS™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritemska primerjava preteklih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno s tržnim razpoloženjem, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostjo na Twitterju.

90225604

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno CRV. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je ocena VORTECS™ za CRV septembra dvignila v zeleno cono 26 in dosegel najvišjo vrednost 75 dne septembra 027, okoli 51 ur preden se je cena začela zviševati za 150 % v naslednjem mesecu.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

9022560490225604

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments