2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice 3 razlogi, zakaj so uporabniki DeFi naklonjeni Abracadabri, Magic Internet Money in...

3 razlogi, zakaj so uporabniki DeFi naklonjeni Abracadabri, Magic Internet Money in SPELL

Stablecoini in njihova uporaba v decentraliziranih financah (DeFi) so igrali ključno vlogo pri 2021 biku kriptovalut trg, ker vlagateljem omogočajo sodelovanje v vedno večjem številu protokolov, ki ponujajo skupne deleže z visokim donosom, in olajšajo postopek transakcij, ne da bi morali uporabiti centralizirano borzo.

Eden od projektov, ki je bil zaradi svoje osredotočenosti na ustvarjanje resnično decentraliziranega ekosistema in s premoženjem podprtega stabilnega coina precej sprejet, je protokol Abracadabra.money DeFi in njegov izvorni žeton SPELL.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da po dosegu najnižje vrednosti 0 USD 83 oktobra 15, se je cena SPELL dvignila 178.55% za vzpostavitev novega rekorda pri $0.46 1. novembra kot njegov 27-urni obseg trgovanja se je povečal na $82.55 milijonov.

SPELL/USD 4- urni grafikon. Vir: TradingView

Tri razlogi, zakaj SPELL pritegne pozornost uporabnikov DeFi-ja so rast Magic Internet Money (MIM) kot popolnoma decentraliziranega stabilnega kovanca, ki je sposoben za navzkrižno verigo, številne integracije med verigami, ki so razširile doseg MIM in SPELL v celotnem ekosistemu, ter upravljanje in tokenomsko strukturo žetona.

Decentralizirana rast stabilnih coinov

Eden največjih dejavnikov, ki pritegnejo pozornost aktivni uporabniki DeFi je domači stabilni coin Magic Internet Money Abracadabre, ki je v celoti zavarovan in kovan z deponiranjem obrestovanih sredstev na protokol DeFi.

Naraščajočo priljubljenost in sprejetje MIM je mogoče videti po vse večji skupni vrednosti, zaklenjeni na Abracadabri, ki je dosegla rekordnih 4 $.15 milijard 1. novembra po podatkih Defi Llame.

Skupna vrednost je zaklenjena na Abracadabra.money. Vir: Defi Llama

Prišlo je tudi do stalne rasti Ponudba MIM v obtoku, ki po podatkih CoinMarketCap znaša 1.933 milijardo dolarjev. Najnovejša širitev je v veliki meri posledica razširitve sredstev, ki se lahko zastavijo kot zavarovanje za kovnico MIM, ki zdaj vključuje priljubljene žetone, kot so Shiba Inu (SHIB), FTX Token (FTT), zavit Olympus (OHM) in Fantom ( FTM).

Navzkrižne integracije razširijo doseg SPELL

Drugi razlog inv je Če podrobneje pogledamo SPELL, je njegov vse večji ekosistem, ki je nedavno dodal podporo za navzkrižno verigo za več omrežij blockchain, vključno s Fantomom in Binance Smart Chain (BSC).

BSC je najnovejši dodatek k ekosistemu Abracadabra, potem ko je skupnost glasovala za dodajanje podpore omrežju na glasovanju, ki se je zaključilo oktobra

. .

— ‍♂️ (@MIM_Spell) oktober 24, 2021

Drugi protokoli blockchain, ki jih trenutno podpira Abracadabra, vključujejo Ethereum (ETH), Arbitrum in Avalanche (AVAX) ter platformo ima tudi koristi od večprotokolskih partnerstev, vključno z integracijo s Convex Finance (CVX), Yearn Finance (YFI), Curve Finance (CRV) in SushiSwap (SUSHI).

Povezan: