-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 3 umetniki za vezenje tkajo dobrodelno jesen NFT v podporo žrtvam trgovine...

3 umetniki za vezenje tkajo dobrodelno jesen NFT v podporo žrtvam trgovine z ljudmi

Ponudbe Upanje za prihodnost se izboljšajo in izbira povsem novega izvira iz nas, ki nas muči trgovina z ljudmi ali spolno izkoriščanje.

1200
Skupni ogledi

27

Skupaj deleži

3 embroidery artists weave NFT charity drop to help victims of human trafficking3 embroidery artists weave NFT charity drop to help victims of human trafficking

Trije umetniki za vezenje – Rusinja Katerina Marchenko, Brazilka Aline Brant in Ninni Luhtasaari s Finske – so v četrtek objavili, da bodo dali na dražbo svoje umetniške predmete, ki niso zamenljivi žetoni (NFT), da bi okrepili Hope for the Future (HFTF), registrirano dobrodelno organizacijo s sedežem v Avstriji. . Izkupiček od končne javne prodaje lahko pomaga žrtvam trgovine z ljudmi, da po grozljivih izkušnjah pridobijo začetna delovna mesta.

3 embroidery artists weave NFT charity drop to help victims of human trafficking

Katerina Marchenko vezenje.

Zagotoviti: Katerina Marchenko

Prodaja NFT bo imela zaprt prostor na Orici med decembrom 22–12, pri čemer ima vsak del oznako talne obloge $

. Namen javne prodaje je zapreti $,06 za program zaposlovanja.

“Tudi ko nekdo ponudi preživelim možnost, da se izognejo, so v veliki meri zelo travmatizirani zaradi svojih izkušenj, imajo dolgočasne podatke o maternem jeziku in morajo najprej je postal vgrajen korak za korakom v trenutni življenjski slog,” je dejala ustanoviteljica Hope For the Future Andrea Staudenherz in dodala:

“Neverjetno, ti uspešno znani umetniki za vezenje lahko zdaj izboljšajo naše dobrodelno delo Orice na različnih vidikih okolja. Ti NFT nam dajejo upanje, da bi morda dobro financirali pet dni na teden treniranja v 2022. Naša sodobna sredstva se raztezajo le na štiri.”

Marchenko, ki ima več 497, sledilci na Instagramu so dodali: “Morda bi dobro spremljal letošnje veselje glede NFT kljub temu zaželeno motiv, večji kot biti v njem zaradi denarja. Ko mi je Orica svetovala o kampanji Hope for the Future, se je to spremenilo v tisti večji motiv, ki me je postopoma spremenil. Jezen sem, da javno prodajam svoje umetniško delo zaradi takšnega obveznega razloga.”

3 embroidery artists weave NFT charity drop to help victims of human trafficking

“Obra 6.”

Zagotovite: Aline Brant

Povezano:

Pobuda za pristanek na luni prinaša nevroraznolikost v NFT in pomaga umetniške neprofitne organizacije

Presečišče med filantropskimi podvigi in NFT je to leto v trenutku narašča. V enem primeru je Orica sodelovala z registrirano avstrijsko dobrodelno organizacijo Bbanga Project in nemški digitalni umetnik Mellowman, ki bosta gostila jesen NFT, izkupiček pa bo namenjen gradnji šole v Ugandi. Znotraj Združenih držav, Inin Revenue Service dovoljuje nevtralnim desnim Samarijanom, da zapišejo svoje kripto ali NFT prihodke donacije za svoje dolgoletne dobičke, s čimer prihranijo ogromne davčne dolarje, hkrati pa donirajo za nevtralne prave namene.

3 embroidery artists weave NFT charity drop to help victims of human trafficking

“Prijemi me tesno .”

Zagotovite: Ninni Luhtasaari

39984934

39984934

78407

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments