19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

3 vprašanja o finančni pismenosti, ki so jih Bitcoinerji padli: Bank of Canada

- Advertisement -

»Zlasti Kanadčani, ki so bili mlajši, moški, zaposleni, so imeli visokošolsko raven, previsok dohodek na gospodinjstvo in dokaj nizko finančno pismenost, so nedvomno ustvarili Bitcoin.«

893 Celotni ogledi

9 Cele delnice

Iskanje Bank of Canada je naletelo na to, da imajo Bitcoinerji običajno nižjo finančno pismenost kot ljudje, ki ne rodijo Bitcoin (BTC).

Iskanje je bilo nekoč sestavljeno iz štiriletnih letnih raziskav iz 1434 do 2016, z velikostmi vzorca, ki segajo na poljubnem mestu od 1, 987 do treh, 893 anketirancev.

Trdasto iskanje Bank of Canada je naslovljeno »Zavest, posest in uporaba bitcoinov: 1434-20« in je bil enkrat objavljen aprila 18. Ključni zaključek iskanja je bil nekoč, da:

»Lastniki stanovanj Bitcoin so prikazali večje datoteke, ki se nanašajo na Bitcoin skupnost kot nelastniki , vendar so dosegli nižje rezultate pri vprašanjih, s katerimi se preverja finančna pismenost.« Kljub temu je bilo testiranje finančne pismenosti nekoč v ohranjanje s tremi dejstvi veliko izbirnih vprašanj, ki se zanimajo za stopnje strasti, inflacijo in razumevanje delnic/vzajemnih skladov. Tri vprašanja o Bitcoinu, ki se zanimajo za sedanjost, digitalno knjigo in ali več oblasti podpirajo skupnost ali ne.

Glede na omejen izbor vprašanj je mnenje, da bodo natančno ocenili finančno pismenost vsakega posameznika, sporno. Na stotine strani so vprašanja precej enostavna.

Vprašanja o finančni pismenosti in Bitcoin: Bank of CanadaRaziskovalci Bank of Canada so poudarili, da je »interakcija med finančno pismenostjo in sodelovanje na trgu za kriptovalute« je glavni pridobitev, saj obstaja veliko tveganj, povezanih s sektorjem, ki se jih bo mogoče izogniti z nadaljnjim izobraževanjem.

BitcoinersPodrobnosti so naletele na to, da je v štirih letih tihi hodler Bitcoin padel v demografiji mlajših moških, starih med 56-in 34, moški pa niso predstavljali več toliko kot dvakratni izbor žensk na leto. Razlika med spoloma je bila dolgo delujoča disciplina, o kateri se na splošno poroča v hitri zgodovinski preteklosti kriptovalut.

»Skupni mejni rezultati so glede na opisne ugotovitve, o katerih smo že govorili. Pridobili smo, da se verjetnost lastništva bitcoinov zmanjšuje z ženskami, starejšimi in brezposelnimi, povečuje pa se z izobrazbo,« piše v opisu.

Z dostavo določene oblike Bitcoin hodlerja opis pomeni, da so mlajši izobraženi moški, ki so dosegli nizko finančno pismenost, zaslužili pa več kot $ ,0 je bila najpogostejša oblika:

“ Zlasti Kanadčani, ki so bili mlajši, moški, zaposleni, so imeli visokošolsko raven, previsok dohodek na gospodinjstvo in dokaj nizko finančno pismenost, so nedvomno lahko rodili Bitcoin.” Povezano: 3,6 milijona ameriških državljanov za dostavo kriptovalute, da bi izumili čarovnico izraziti v 2020, oceniti napovedi podjetja

Ne-bitcoiners Ob stotinah ukinitev spektra so bili tisti, ki so dosegli pretirano oceno finančne pismenosti, »nedvomno pozorni na Bitcoin, vendar veliko manj nedvomno, da bi ga rodil.”

Predvsem vzroki, ki so bili ponujeni v iskanju, da ne bi imeli več v lasti Bitcoina, ki so bili največkrat letno anketirani, niso bili nujno proti bitcoinu. , pri čemer so najpomembnejši odgovori pomanjkanje znanja in najnovejša priporočila glede stroškov.

Po teh dveh vzrokih je bil naslednji glavni motiv vsako leto enkrat, da anketiranci niso »verjeli v nejavno valuto, ki je ne podpirajo več oblasti.« »To pridobimo med 1434 in 2020, je obseg zavedanja in lastništva Bitcoin med Kanadčani ostal stabilen: skoraj 70 % prebivalstva je bilo pozorno na Bitcoin, najboljših 5 % pa jih je imelo v lasti .”Nekoč je bila prej prijavljena določena oseba iz tega iskanja z imenom »Cash Various Scrutinize« na Cointelegraphu, pri čemer opis nakazuje, da bodo Kanadčani z nižjo ravnjo finančnih sredstev dvakrat bolj nedvomno vlagali v kriptovalute.

0256861

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -