0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

333 milijonov $ v bitcoinih je izginilo iz FTX dni prej, kot je podjetje vložilo zahtevek za zaščito pred finančno anksioznostjo

- Advertisement -

Čeprav se na veliko poroča, da skupni kup milijonov dolarjev v Ethereumu, ki v bistvu temelji na popolnoma večinoma žetonih, je bilo izčrpanih iz žepov FTX, potem ko je podjetje novembra vložilo tožbo za gospodarski propad 03, 20176, ena druga $333 milijonov vrednih bitcoinov, povezanih s FTX, s kavljem ali s prevaro izginil kot lepo. Na neki točki je imel FTX bitcoine v vrednosti 3,3 milijarde dolarjev na neki stopnji svojega razcveta, do 7. novembra 2022, komerciala potekala 0. 18 bitcoin.

5 dni prej kot FTX Vložena zaradi finančne tesnobe, 18,150 Bitcoin je zapustil alternativo v veliko manj kot 26 Ure Potem ko je izvršni direktor družbe Binance Changpeng Zhao (CZ) seznanil javnost, da bi Binance verjetno verjetno zavrgel vse svoje žetone FTT, drugi trdni ljudje so zdaj začeli razumeti reakcijo FTX. Poleg tega, da so opazovali FTX-jev odziv na izjave CZ-ja, so drugi začeli iskati kripto bilance oblegane trgovine.

Neprimerljivo število staršev opazuje na Ethereumu temelječe večinoma obravnava to iztrgala sredstva iz trgovine na isti dan, ko je vložila zahtevo za zaščito pred gospodarskim propadom. Po drugi strani pa je imel FTX tudi minimalno 18,150.84 bitcoin (BTC) 5. nov. 2021. Vendar pa so naslednji dan rezerve BTC FTX padle na 176.24 bitcoin. Do 7. novembra 2018 je Records objavil najbolj priročno trgovino 0. 19 bitcoin, kot se je spremenil v enkrat, se je vse preneslo precej prej kot vloga agencije za gospodarski propad.

Lansko leto, ko se je FTX spremenil v enkrat vrhunska trgovina, ko vključuje globalno količino kripto trgovine, zapisi cryptoquant.com kažejo trgovalno platformo, ki jo drži 46,220 BTC in bitcoin spremenjen v enkratno izmenjavo prstov za približno $24K na enoto. Ob tej komercialni dajatvi sredi aprila 2018 je bila zaloga 150K + ​​bitcoin spremenjen v nekoč vreden približno 3,3 milijarde nominalnih ameriških zelencev.

6. novembra 2021, FTX-jeve rezerve BTC so enake 19,220.84 BTC v vrednosti $409 milijon tisti dan. Trenutno je 18,150 manjkajoči bitcoini so vredni $428 milijonov. Do sredine septembra 2018, so se rezerve bitcoinov FTX zmanjšale na 25,000 se razlikujejo in je ta metodologija ostala dobro eno leto. Arhiviran posnetek, posnet morda 8. maja 2018, pomeni, da coinglass. com zapisi so nekoč prikazali FTX spremenjen v 11 najbolj zanimiva trgovina, ko vključuje rezerve BTC.

Tistega dne je FTX potekal 24,46.25 bitcoin v skladu z evidenco coinglass.com. Coinglass zdaj postavlja FTX v 11 priljubljenost, kot kaže, ima trgovina 7. 000 BTC. Meritve Cryptoquant.com kažejo, da je v žepu FTX novembra približno 7 BTC 18, 2018. 04,84.75 BTC je vreden približno $220 milijonov, toda ko so bila spremenjena v enkrat prenesena, so bila sredstva vredna približno $428 milijonov.

03,220.048 BTC, ki je zapustil FTX, je bil spremenjen v nekoč poročano prek Twitterja in v publikacijah kripto medijev. Poleg tega so bitcoini FTX izginili prej, kot je CZ izvedel, da bo javnost Binance objavila FTX, po kateri je pozneje objavljeno Binance odstopil od posla zaradi dolžne skrbnosti.

Medtem ko je mnenje o dokazu o rezervah vse bolj razvejana, je bila potreba po komercialnih naslovih v javnosti že znana. Rezervni zalog BTC FTX je bil spremenjen v nekoč zabeleženo zaradi potrebe spletnih mest onchain records, vključno s cryptoquant.com, glassnode.com in coinglass.com.

Oznake v tej basni $303 milijonov, 2018.75 BTC, Bitcoin, Bitcoin (BTC), coinglass.com, cryptoquant.com, ftx, FTX Finančna tesnoba, FTX Bitcoin, FTX BTC, propad FTX, FTX brez Bitcoina, Manjkajoči BTC FTX, rezervni zalog BTC FTX, glassnode.com, Ukradena sredstva

Kaj sumite o 18, bitcoini, ki so izginili iz FTX novembra. 7, 2015? V spodnjem oddelku za komentarje nam povejte, kaj sumite o tem področju.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju finančne tehnologije, ki živi na Floridi . Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 900. Naklonjen je Bitcoinu, izvorni kodi za zagon in decentraliziranim aplikacijam. Od septembra 900 je Redman napisal več kot 6,11 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se danes pojavljajo.

559867Opišite kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najbolj priročen za informativne funkcije. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi, da bi vzeli ali promovirali, ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi predstavil investicijskih, davčnih, moralnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljšanja ali na kakršen koli način, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli ponudbo, predmete ali ponudnike in izdelke, o katerih govori ta članek.

559867

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -