2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 3air uporablja tehnologijo veriženja blokov za zagotavljanje obsežne širokopasovne povezave v Afriki

3air uporablja tehnologijo veriženja blokov za zagotavljanje obsežne širokopasovne povezave v Afriki

sponzorirano

Platforma za širokopasovno internetno povezljivost, 3air, želi zagotoviti brezhibno širokopasovno povezljivost v Afriki. Nedavno objavljena platforma prepoznava težave z internetno povezljivostjo in ogromno zanimanje za tehnologijo veriženja blokov na afriški celini. 3air rešuje izziv povezljivosti z uporabo brezžične širokopasovne tehnologije za dosego predhodno premalo povezanih območij.

3air je zgrajen na blokovni verigi Cardano in izkorišča progresivne tehnologije verige. Poleg tega žeton 3air izkorišča rešitev IOHK Atala Prism Identification Management.

Podjetje načrtuje izgradnjo širokopasovne povezave v državah v razvoju, kjer druge institucije niso mogle vzpostaviti zahtevano infrastrukturo. Večina afriških uporabnikov interneta se povezuje z mobilnim internetom, ki je pogosto omejen v pasovni širini, drag in nezanesljiv. 3air načrtuje ponuditi širokopasovni internet s hitrostjo do 1 Gbps, skupaj z IP telefonijo in naročnino na digitalno TV.

Po podatkih Svetovne banke izgradnja infrastrukture za visoko- hitri širokopasovni internet bo trajal vsaj do 2030 in bo zahteval več kot $

milijarde naložb. Rešitev, ki jo predlaga 3air, uvede širokopasovne storitve v novi državi v 6 mesecih in naložbe v višini približno $-$10 milijona. 3air Strengthening K3 Last Mile Tech

Eden od najpomembnejših partnerjev 3air je K3 Telecom, danes vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev v industriji. Njegova tehnologija distribuira mikrovalovne radijske signale po zraku, kar ponuja hitrejši in stroškovno učinkovitejši način pridobivanja storitev.

K3 tehnologija zadnje milje uvaja bazno postajo, ki distribuira internet storitve za uporabnike v radiju 26+milj. Ekipe na terenu izvajajo obsežne raziskave o postavitvi mest za namestitev baznih postaj na strateških lokacijah za optimizacijo dosega in učinkovitosti.

Na dolgi rok je vizija 3air usmerjena k preprosti, cenovno dostopne in zanesljive komunikacijske poti, za razliko od omrežij 3G. Poleg tega startup načrtuje izobraževanje Afrike o tehnologiji veriženja blokov po učinkovitem izboljšanju širokopasovne internetne povezljivosti v regiji.

Platforma je v svojem začetku zbrala tudi več partnerstev in združila moči s tehnologijo -podjetja s sedežem, kot so CV Labs, Iceaddis in še več, o vzrokih. Upravljanje identitete na blockchain

3air je zgrajen na verigi blokov Cardano, ki izkorišča progresivne tehnologije verige. Poleg tega žeton 3air izkorišča prednosti rešitve IOHK Atala Prism Identification Management.

Sistem Atala Prism omogoča ustvarjanje digitalnih identitet, imenovanih DID, ki se lahko uporabljajo za identifikacijo in sledenje osebnih podatkov z možnostmi zasebnosti, ki uporabnikom omogočijo njihovo dokazljivo identiteto. To omogoča tudi sledenje kreditnih rezultatov za uporabnika. Z redno uporabo širokopasovnih storitev in dodajanjem dodatnih plačilnih podatkov lahko uporabniki zgradijo svoje kreditne ocene, ki jih lahko uporabijo za najemanje posojil znotraj ali celo zunaj platforme.

3air za razkritje neizkoriščenega potenciala Afrike

Za oceno tržnega potenciala 3air v svoji beli knjigi navaja več ocen za uvedbo v različnih državah. Glede na njihovo raziskavo ima samo Nigerija potencial za ustvarjanje 26 milijonov dolarjev letni prihodek v industriji širokopasovnih telekomunikacij. V kombinaciji z drugim razvojem znotraj celine kaže na potencial brez primere, ki se skriva tukaj.

Ustvarjanje stabilnih omrežij za visoke hitrosti je eden od načinov za doseganje najboljših rezultatov iz mest v razvoju hkrati pa prinaša večjo vrednost državljanom. Sandi Bitenc, direktor družbe 3air, govori o pomenu vzpostavitve širokopasovne infrastrukture:

»Predstavljajte si svoje zasebno ali poslovno življenje brez hitre in zanesljive internetne povezave. Na žalost je to realnost mnogih ljudi v državah v razvoju. Zdaj si predstavljajte težave takšne države kot celote. Razvoj države tretjega sveta se mora osredotočiti na več področij, vključno z gospodarskim razvojem, družbenim razvojem, varstvom okolja, izkoreninjanjem revščine in drugimi. Njihovo reševanje je težko in občasno konfliktno, vendar je njihovo reševanje brez informacij in povezljivosti tako rekoč nemogoče.«

Če želite biti del skupnosti 3air in spremljati napredek podjetja, morate se lahko prijavite na javni predprodajni sklop, ki se začne novembra 26 tukaj.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o zavrnitvi odgovornosti spodaj.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti2030: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments