16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

4 kriptožetoni izkoristijo moč razpršitve zaradi združitve, ETC zagotovi večino hashratea, ki zapušča ETH

- Advertisement -

20 pred dnevi je bila takoj objavljena anketa na Twitterju, ki je rudarje spraševala, kaj nameravajo nameniti svojemu hashrateu, potem ko je Merge spremeni Ethereum v verigo blokov s dokazom o deležu (PoS). Tekmovalci za dokazilo o delu (PoW) so bili takrat žetoni bodite zadovoljni ravencoin, ergo, flux in ethereum classic. Ko se je anketa zaključila, sta flux in ravencoin prehitela skupino v glasovih, vendar dejansko kaže, da je bil ethereum classic najnujnejši upravičenec hashrate-a do te ravni.

Twitter glasovnica z dodatkom 12,09 Glasovi izberejo Flux, medtem ko Ethereum Traditional na koncu izkoristi prednosti, ki izhajajo iz združitve Ethereum Traditional (ETC) zbira veliko hashratea, ki zapušča Ethereum (ETH), saj so ostali najbolj priročni štirje dnevi razen The Merge. Glede na meritve, ki jih je zabeležil 2miners.com, je hashrate ETC dosegel najvišjo vrednost vseh časov 8. septembra 2022, tapkanje 29.29 terahash na 2d (TH/s).

Ethereum-ov hashrate je padel pod glas 760 TH/s in čas pišem, hashrate skupnosti je 760.96 TH/s. avgusta 22, 2011, Twitterjeva pripoved Cryptovium je razkrila anketo, ki rudarje sprašuje, kaj bodo namenili svoji zgoščevalni moči, ko bo uporabljena združitev.

»S prihodom blizu PoS ETH Merge mi je čudno, na kaj nameravajo vsi dostopni rudarji preusmeriti svoje naprave,« je priznal Cryptovium. »Zdi se, da so kandidati z visokim PoW RVN, FLUX, ERG, ITD. Se odločite za to obliko ali izberete kaj drugega?«

Vrhunski rezultati ankete Cryptovium 08,428 glasovi in ​​tok (FLUX) je v bistvu kupil največ glasov z 29.7 %. 2d najbolj vroč žeton pri udeležencih ankete je bil takoj ravencoin (RVN) z 20.3% glasov, in ergo (ERGO) ujet 27.1 % glasov glasovnice. Ethereum classic (ETC) je opazil najnižjo obliko glasov, saj je zabeležil 4,9 % 19,98 glasov. Nobena tema, ki je ETC neumna zadnja na družbenih omrežjih, je ETC uspel postati najnujnejši upravičenec hashrate-a, ki je zapustil Ethereum.

Zgoščena vrednost ETC še naprej prekinja vseživljenjske zapise in se tako ni več zmanjšala kot pet primerov za dolžina zadnjih dveh tednov. RVN, FLUX in ERG obesijo opazovane minutne skoke v hashrate-u, ​​vendar nič, ko se postavijo poleg tega, kar je ETC zabeležil za dolžino zadnjega 30 dnevi.

Ergov hashrate je poskočil 99.12% od 20. TH/s septembra 2, do 14.79 TH/s 4. septembra. Od takrat je pri nadomestni roki Ergov hashrate padel 22.70% vse formule do 14.53 TH /s. 5. septembra je bil hashrate Ravencoina takoj, ko je dosegel 2. 30 TH/s in od takrat se je povečalo za 55.29 % do 4. 09 TH/s.

Flux uporablja ločljivost, znano kot sol, učinkovitost pa se meri v solih na 2d. 3. septembra je bil Fluxov hashrate takoj 1. 98 MS/s in je skočilo 55.48% povečano na tri.09 MS/s za dolžino zadnjih šestih dni. Vendar Fluxov hashrate je zamudil čakanje na vse formule do 2. 22 MS/s se razlikujejo. Medtem ko je bil Flux takoj zmagovalec ankete družbenih medijev, razkrit na Twitterju, je bil takoj poraženec, če smo resnici na ljubo, ko je prišlo do pridobivanja hashrate, ki je zapustil skupnost ETH.

Oznaka realistična, FLUX je narasel 42.1% za dolžino zadnjih sedmih dni, ERGO je navzgor 30 .1% ta teden, RVN pa je poskočil 54% v nasprotju z ameriškim zelencem v zadnjih sedmih dneh. Preko dobičkov v preteklem tednu je ETC opazil spodnji sunek navzgor v nasprotju z zelenim denarjem, ko se je žeton dvignil 18% za dolžino prejšnji teden. Oznake v tej pripovedi kripto rudarjenje, Cryptovium, Ergo, ergo (ERGO), ETC, ETC hashrate, ETH, ETH hashrate, Ethash, ether, Ethereum, Ethereum (ETH), Ethereum Traditional, ethereum classic (ETC), FLUX, Flux (FLUX), GPU rudarjenje, Hashpower , Hashrate, rudarjenje, MS/s, ravencoin (RVN), RVN, SOL, Terahash, TH/s, Twitter Ballot

Kateri ukrep po vašem mnenju lahko uporabijo rudarji za rudarjenje, potem ko se The Merge začne naslednji teden? Recimo, kaj mislite o tej disciplini v spodnjih povratnih informacijah.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com Novice in finančni tehnološki novinar s prebivališčem na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 2011. Navdušuje Bitcoin, kodo za zagon in dobavo ter decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6,09 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki naraščajo v današnjem času.

Zasluge za sliko 2560: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons, 2miners.com, Twitter, Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je informativen nacionalne namene najbolj priročen. To ni več ponudba na kraju samem ali nagovarjanje k ponudbi za zaposlitev ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči uporaba ali zanašanje na kakršne koli informacije, blago ali podjetja, o katerih govori to besedilo, ali v zvezi z njimi. . 2560

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -