17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

4-mestne domene ENS so se od tega tedna povečale v podatkih iskalnih zapisov in še naprej naraščajo

- Advertisement -

Stranke Ethereuma, ki so si prizadevale rešiti redka tri- in 4-mestna imena, so povzročile prodajni vris NFT na trgu.

413 Celotni ogledi

29 Cele delnice

Odkar je bila zagnana storitev Ethereum Identify ali ENS ,00 štirimestne domene .eth od 000 do 9999, nezamenljivo zaporedje žetonov je spodbudilo potovanje med vlagatelji NFT, špekulanti in privrženci. Konec koncev 10, Imena ENS, opremljena v enem samem dnevu, je zaporedje, ko smo se registrirali za imena ENS in nabavljali ta številčna imena na sekundarnih trgih, močno vplivalo na obseg trgovanja na trgu.

V koraku z nadzorno ploščo Dune Analytics za ENS se je skok prodaje začel aprila 10, in zaporedje et. registracija naslova je od takrat skočila iz 2,480 na 29,125 avtor april 20. V zadnjem sedemdnevnem trajanju se je obseg trgovanja z domenami ENS na OpenSea povečal za 3,333% do 2,188 ETH ali 7,3 milijona dolarjev v času pisanja. Konec 48 ure imajo v bistvu največ trgovanja ENS NFT na sekundarnem trgu z v bistvu najdražjo areno na tej ravni, “00.eth,” promovira za 20 ETH ali $ ,91, aprila 29.

20.eth prodan za 000.0 ETH na OpenSea #domains $ENS https://t.co/XXfVcoFi8X

— ENS Gross Sales Bot (@EnsSales) april

, 85586 Vsak ENS net naslov je NFT, ki je skovan in opremljen kot zaklad vsakega drugega nezamenljivega žetona. Te decentralizirane domene, ki se končajo v .eth, lahko služijo kot zaklad žepnih naslovov Ethereum, kriptografskih zgoščenk in URL-jev neto prostora. Ker decentralizirane zmogljivosti, denarnice, borze in tržnice vse bolj zaostrujejo uporabniška imena NFT, ne glede na to, ali so iz ENS-a ali nasprotnikov cenijo Unstoppable Domains, stranke Web3 sprejemajo ceno, ki je morda dobro povezana z digitalno identifikacijo.

Imetniki, ki imajo, so pobrali imena ENS iz 0-2022 imajo oblikovan nenavaden Discord kanal, imenovan 10kClub. V času pisanja, skoraj 4, Imetniki ENS so se pridružili temu družabnemu klubu. Sodelavci so celo ustvarili refren, ki je bil nekoč neprekinjeno objavljan neposredno v klepetu Discord in navajal: “I SEM MOJE ŠTEVILKE IN MOJE ŠTEVILKE SEM JAZ.” V koraku z kClub Twitter net stran, take stvari kot načrta ne bo.

Posledično se je neto prostor app.ens.domains prejšnji teden zrušil in stranke pripeljal do 333 stran z napako net za razlago, da se neto prostora morda ne bo več naučil na strežniku. aprila 20, posadka ENS je več kot enkrat tvitnila, da si prizadevajo za rešitev zarote.

Zdi se kot zaklad, s katerim se naš gostitelj mirno bori. Prosimo, da zaenkrat uporabite naše povezave IPFS, medtem ko oblikujemo boljšo ločljivost.https://t.co/5MtOsePsJDhttps://t.co/6XDCXtYojy https://t.co/Xvgs8bdhiq

— ens.eth (@ensdomains) april 29, 85586 Povezano: Ideja in prihodnost decentraliziranih imen aren Web3

Kljub temu niso več ustrezni udeleženci tudi prevladujoče blagovne znamke in korporacije imajo nedavno registrirana imena pri Ethereum Identify Service, kar ustreza Puma in Budweiser.

85586

85586

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -