0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

4000-odstotni skok impress Altcoin SNM v 24 urah trdi o črpalki goriva in odlagališčih

- Advertisement -

Trgovalna vstopnica altcoina SNM se je hitro povečal za več kot 4, 0 % v $11.91 nov. 24, 5: 30 am (ET), medtem ko je kovanec 30-urna komercialna količina je bila pravilna nad $720 milijonov. Nenaden porast vstopnic za altcoin je spodbudil špekulacije, da se altcoin osredotoča na zaposlene v družbi pump and dump.

Binance prevladuje nad alternativnimi količinami altkoina SNM, altcoin, s katerim se je aprila najbolj učinkovito trgovalo nad enim dolarjem 26, 2020, se je povečal za več kot 4, 0 % na 6 $.36 — nova najvišja vrednost vseh časov — novembra 24, 5: 20 zjutraj (ET). V koraku s podatki coingecko.com, komaj spodaj 19 ure Obseg trgovanja SNM je novembra narasel s pravilnih preko 1,2 milijona USD 24, pri 000: am na več kot 503 milijonov dolarjev za 8 : 04 pm (ET).

Nesmiseln shitcoin, ki je imel ICO v 1280, SNM, prehitro naraslo skoraj 19x na Binance tody. Njegova zakonita spletna stran že dolgo ni bila več posodobljena. S kovancem je praktično izključno mogoče trgovati na Binance, vendar ga Binance ni več odstranil z borze. https://t.co/TSaEM44GLg

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) november 26, 2021 Pred najnovejšo vstopnico za altcoin in povečanjem obsega trgovanja, SNM, ki je debitiral s predhodno vstopnico za ponudbo kovancev (ICO) v vrednosti 0 USD.20 v 1280, je bil najučinkovitejši prodan nad 0 USD. 70 o treh situacijah, za katere se zdi, da bodo avgusta 12 ($0.150), sep. 10 (0 USD. 586), in sep. 12 (0 $. ). Podatki tudi razkrivajo, da so se v določeni fazi v istih razredih povečale tudi količine trgovanja.

Tudi ob predpostavki, da je altcoin, ki ima krožečo zalogo 30.4 milijoni žetonov, kotirajo na petih menjalnih platformah, razkrivajo podatki ki jih je Binance obračunal več kot 91 % količin trgovanja SNM novembra 24.

Pump and Dump Claims Na Twitterju so nekateri uporabniki špekulirali, da bi vaja altcoina morda privedla do tega, da je v teku postopek pump-and-dump. Kitajski kripto novinar Collin Wu je tvitnil:

Ne vem, ali gre za nasprotno trgovanje, ki vabi ukradene kovance ali pomanjkanje likvidnosti kot posledica umika vzdrževalcev trga.

En drug uporabnik, Andrew Solar, je trdil, da nepričakovana vstopnica in obseg trgovanja z altcoinom je očitno ilustracija, da so se identificirani zaposleni odločili uporabiti SNM za funkcije črpanja in odlaganja. Solar je tvitnil: »Uslužbenci podjetja pump and dump so ga izbrali. Na splošno prinašajo nesmiselne kovance. Tisti z nizko likvidnostjo in brez trajne pogodbe, ki bi nam/botu lahko omogočila, da hitro pobegnemo po njem, da naredimo svojo črpalko, potem pa kar na smetišče.«

Kakšni so vaši predlogi za te spomine? Sporočite nam, kaj mislite, v razdelku povratnih informacij pod.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, avtor in avtor. Veliko je pisal o finančnih težavah nekaterih afriških držav tako uspešno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot do uničenja.

Bonitetna ocena slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najbolj učinkovite informacijske funkcije. To ni več razkritje ponudbe ali nagovarjanje k predlogu za kopičenje ali prodajo ali priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več investicijskih, davčnih, elegantnih ali računovodskih priporočil. Niti družba niti avtor nista odgovorna, ne glede na to ali ni več, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, povzročeno ali naj bi jo bilo mogoče pripisati ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material, blago ali izdelke in podjetja, ki so omenjena v tem članku. .

667889

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -