19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 44% vlagateljev pričakuje, da se bo Bitcoin leta 2021 spustil pod 30...

44% vlagateljev pričakuje, da se bo Bitcoin leta 2021 spustil pod 30 tisoč dolarjev: raziskava CNBC

CNBC je anketiral vrsto lastniških strategij in portfeljskih upraviteljev, da bi razumel razpoloženje vlagateljev glede cene Bitcoin.

319 Skupno ogledov

2 Skupaj delnice

44% of investors expect Bitcoin to drop below $30K in 2021: CNBC survey

V zgodovinskih skokih in padcih cen Bitcoinov so vlagatelji poskušali in niso uporabili tradicionalnih markerjev, da bi se osredotočili na nestanovitne trende.

CNBC je pred kratkim izvedel anketo o skupini portfeljskih menedžerjev in delniških strategij, da bi razumel notranje čustvo finteške skupnosti do Bitcoina. Odgovor na anketo “Kje bo Bitcoin do konca leta?” Squawk Box je poročal:

“Štiriinštirideset odstotkov pravi, da bo (Bitcoin) pod $

, 000 in približno stanovanje za leto . Drugi so bolj optimistični. “

Od preostalih 56%, 25% je napovedal, da se bo cena dvignila in se poravnala na $ 45, 000, medtem ko drugi 25% podprtih BTC do kvadrat na $ 44, 000) oznaka. Majhna manjšina 6% je dejala, da bi lahko Bitcoin vrnil banko nazaj na $ 60, , blizu $ 65, najvišja vrednost od aprila 2021.

Čeprav strokovnjaki trdijo, da je vrednost kriptovalute mogoče izenačiti samo z njenim primerom uporabe, se Bitcoin uveljavlja kot resnično skladišče vrednosti v nasprotju z vsemi verjetnostmi in špekulacijami. Glede na finančne stiske za prodajalce panike in spreminjajoče se mnenje o Bitcoinih in kriptovalutah se stopnja sprejemanja po vsem svetu še naprej stalno povečuje in ponuja edinstvene primere uporabe.

anketa predstavlja le majhen del kripto demografskih podatkov in nikakor ne predstavlja celotnega razpoloženja vlagateljev, bralcem svetujejo, naj ne odločajo o naložbah na podlagi medvedjih ali bikovih tržnih razprav.

Povezano: 3 stvari, ki jih trgovci govorijo o Bitcoinu in stanju na trgu bikov

Bitcoin-ovi nedavni $ 29, 000 dip se je pred kratkim pretresel zaupanje vlagateljev. Vendar pa so številni začinjeni trgovci nakazali, da se bliža tek z biki. Od takrat, ko se Bitcoin povrne nazaj na $ 32, 000, trgovci pričakujejo, da se bo BTC vrnil k nekdanji slavi.

Številni drugi strokovnjaki so prav tako napovedovali, da se bo kripto vzlet začel na podlagi vse slabših fiatnih valut po vsem svetu. Večje vlade še naprej preučujejo manjša gospodarstva, ki niso ohranila svoje tradicionalne fiat infrastrukture.

Prejšnji članekPortland Trail Blazers iz lige NBA bo naslednjih pet let nosil kripto logotip
Naslednji članekKaj v resnici stoji za El Salvadorjevim “Bitcoin zakonom”? Strokovnjaki odgovarjajo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments