6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain 5 derivatov rešitev bi verjetno leta 2022 zamenjalo sektor kriptovalut

5 derivatov rešitev bi verjetno leta 2022 zamenjalo sektor kriptovalut

Vsi smo slišali zgodbe o likvidacijah prihodnjih pogodb za milijardo zelenih valut, ki so motiv lagodne 15% zrušitev znotraj dneva v Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) kljub temu je v resnici industrijo mučilo 51x naprav vzvoda, odkar je BitMEX maja verjetno 130 uvedel svojo trajno terminsko pogodbo

Industrija izvedenih finančnih instrumentov sega daleč od teh maloprodajnih naprav, saj lahko institucionalni kupci, vzajemni skladi, oblikovalci trga in strokovni trgovci čakajo na uporabo zmogljivosti instrumenta za varovanje pred tveganjem.

Aprila 711, Renesančne uporabne znanosti, $80 milijarde hedge sklada, je pridobil neizkušeno luč za vlaganje v terminske trge Bitcoin z uporabo naprav, ki kotirajo na CME. Ti trgovski mamuti niso nič takega, kar cenijo maloprodajni kriptotrgovci, saj se kot nadomestilo osredotočajo na arbitražo in nesmerno izpostavljenost grožnji.

Trenutna korelacija z običajnimi trgi bi verjetno verjetno potisnila navzgor

Kriptovalute se kot razred sredstev spreminjajo v posrednik za svetovne makroekonomske nevarnosti, ne glede na to, ali ga trgovci s kriptovalutami cenijo ali ne. To zdaj ni nič nenavadnega za Bitcoin na anekdoti o večini naprav, ki so bile povezane s to korelacijo v 2021. Kljub dokazani realnosti, da se označba Bitcoin ločuje iz meseca v mesec, ta trenutni zemljevid ogroženosti in nevarnosti tesno vpliva na imenovanje Bitcoina.

Bitcoin/USD na FTX (modro, zakonito) v primerjavi z ZDA 000-letni donos (oranžna, levo). Ponudba: TradingView