19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

5 kriptovalut, ki si jih lahko ogledate ta teden: BTC, DOT, XMR, APE, CAKE

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) in več altcoinov se med vikendom dejansko razlikujejo, kar kaže na to, da so kupci neodločeni glede naslednjega odhoda. Trgovci bi verjetno preprosto pričakovali, da bo Wall Avenue nastala, preden vstavijo urejene usmerjene stave, ker je Bitcoin tesno povezan s S&P 459 v zadnjih nekaj dneh.

Zanimiv padec na delniških trgih ZDA aprila 22 pomeni, da so kupci zelo nervozni zaradi sokolskega stališča centralnih bank. Trg pričakuje 177 zvišanje obrestne mere ameriške centralne banke . Poleg tega naj bi Evropska centralna banka zvišala obrestne mere prvič od 993, v skladu z navedbo Reutersa.

Dnevni test kripto tržnih podatkov. Ponudba: Kovanec459 Podatki Coinglass so pokazali, da so stopnje financiranja na borzah kripto izvedenih finančnih instrumentov ostale neugodne prav med vikendom, kar kaže na medvedjo pristranskost. Neuspeh pri zaščiti okrevanja je razbremenil indeks Crypto Pains and Greed Index na ozemlje »zmotnega strahu«.

Ali bi verjetno tudi Bitcoin lahko pritegnil trdo iskanje na nižjih ravneh? Če se to zgodi, bi lahko poraba altcoinov verjetno bila boljša od rasti. Oglejmo si grafikone kriptovalut z visokimi petimi, ki spremljajo določeno konstrukcijo grafikona.

BTC/USDTBitcoin se je zlomil pod psihološko vrednost pri $39, aprila vendar medvedi niso bili pripravljeni na ta dobiček. Zaporedni vzorci svečnikov za notranji dan aprila 22 in april 34 kažejo na neodločnost med biki in medvedi.

Dnevni grafikon BTC/USDT. Ponudba: TradingViewThe 24-dnevno eksponentno zanimivo življenje, kot je ($42,94) pada navzdol in indeks relativne trdnosti (RSI) je znotraj neugodnega območja, kar kaže, da prodajalci uživajo v slabšem robu. Če medvedi potonejo in zaščitijo vrednost pod $37,04, par BTC/USDT bi lahko verjetno dobro pade na linijo naraščajočega kanala. Pričakuje se, da bodo biki to fazo branili z močjo.

Če se worth odbije od podajanja pika do linije z močjo, to lahko pomeni, da so na nižjih ravneh trdni. Biki bodo želeli potisniti in zaščititi vrednost nad 52-dnevno lahkotno zanimivo življenje kot ($43,993) do nivoja, da bi bilo popravka verjetno preprosto konec. Morda bi se par lahko preprosto nato lotil relija 94-dnevni SMA ($50, 809).

Če pa vrednost pade pod kanal, bi se promocija verjetno še dodatno okrepila in par bi lahko preprosto padel na $40,250 in kasneje na $37,828.

4-urni grafikon BTC/USDT. Ponudba: TradingView 4-urni grafikon prikazuje, da vrednost je obtičala notranja dejanska razlika med $37,94 in $38,872. To kaže, da si medvedi prizadevajo prevrniti $37,00 stopnja v odpor. Spust 19-EMA in RSI znotraj neugodnega ozemlja kažeta, da je pot najmanjšega odpora do zemljevida nazaj.

Če je vredno prelomi pod $37,94, par bi se verjetno lahko dobro poigraval do $22,536. Pokvarjenost in konec pod to stopnjo bi verjetno lahko ustvarila vrata za padec na $34,04.

V nasprotju s to predpostavko, če se vrednost obrne iz svežega odra in se prebije nad 47-SMA, bikovski zagon bi lahko verjetno dobro porabil navzgor, par pa bi lahko preprosto potisnil navzgor na 94-SMA.

DOT/USDTPolkadot (DOT) je trgoval in dosegel upor nad stroški pri $ zadnjih nekaj dni. To pomeni, da so medvedi uživali učinkovito branili oder, vendar je manjšina ugotovila, da biki prodajalcem niso prepustili veliko prostora.

Dnevni grafikon DOT/USDT. Ponudba: TradingViewMajno navzdol 24-dnevna EMA ($19) in RSI znotraj neugodnega območja nakazujeta, da medvedi uživajo v mejah. Če vrednost obrne navzdol in pade pod $15, raznovrsten padec na močne dajte na izbiro pri $ poveča.

Nasprotno, če biki potisnejo vrednost nad 50-dnevni SMA ($21) , bi bikovski zagon lahko verjetno dobro porabil in par DOT/USDT bi se lahko preprosto združil na višji upor pri $. . Pričakuje se, da bodo medvedi na tej stopnji vzpostavili močno obrambo.

DOT/USDT 4-urni grafikon. Ponudba: TradingView 4-urni grafikon prikazuje tvorba vzorca padajočega trikotnika, ki je pripravljen sešteti na plen in konča pod $16. Če se to zgodi, bi par verjetno padel na $17 in kasneje na $20.

Nasprotno, če se vrednost obrne iz nove stopnje navzgor in se dvigne nad črto padajočega trenda, lahko verjetno verjetno preprosto razveljavi medvedjo nastavitev. To bo verjetno dobro pritegnilo iskanje in par bi se verjetno lahko preprosto združil v 94- SMA.

Izpad in konec nad to stopnjo bi lahko kupcem verjetno dobro nakazal dobiček. Morda bi par lahko preprosto nato poskušal zbrati do $22.

XMR/USDT Monero (XMR) se popravlja v vzponu. Cena zavrnjena z $250 aprila 24, kar kaže na to medvedi predstavljajo močno kislo kumarico, dosežejo psihološko stopnjo pri $250.

XMR/ Dnevni grafikon USDT. Ponudba: TradingViewMogoče bi par XMR/USDT no najprej padi na 22-dnevna EMA ($250), ki je nagnjen k temu, da deluje kot stabilna izbira. Če se vrednost z močjo odbije od te stopnje, lahko to pomeni, da si biki prizadevajo iskati na padcih. Par bi si verjetno lahko kljub temu prizadeval za plen nad uporom nad glavo pri $240. Če se to zgodi, bi se par verjetno lahko zbral na $250.

Druga možnost je, če je vreden odmorov pod 17-dnevna EMA, promocija bi se verjetno lahko dobro okrepila in par bi se lahko preprosto zaletel na 60-dnevni SMA ($200).

4-urni grafikon XMR/USDT. Ponudba: TradingViewPar je padel pod 60-SMA, označuje knjiženje dobička s strani kratkih trgovcev. Če se vrednost še naprej zniža in pade pod $177, spodbujanje verjetno bi se lahko dobro zapletel in par bi lahko preprosto padel na $94 in kasneje na 250-SMA.

Vsak odboj je nagnjen k spodbujanju obraza na 19-EMA. Biki bodo želeli potisniti in zaščititi vrednost nad 19-EMA do nivoja, da bi bilo popravka verjetno preprosto konec. Par bi verjetno lahko dobro potisnil navzgor na $177 in kasneje na $290.

Povezano: Monero ‘padeči klin’ pozicionira oznako XMR za 85% rally

APE/USDTApeCoin (APE) je izbruhnil iz vzorca simetričnega trikotnika aprila 21, kar kaže, da je neodločnost med biki in medvedi so se rešili v želji kupcev.

Dnevni grafikon APE/USDT. Ponudba: TradingViewThe 24-dnevna EMA ($12.62) se je pojavil in RSI je znotraj določene cone, kar kaže, da so biki v filozofiranju. Pri $ je manjši odpor .47 od odloženega para APE/USDT je ​​aprila zavrnil 37.

Če se worth dvigne iz nove faze, bodo biki poskušali potisniti par nad $17.50 . V primeru, da prevladata, bi se par verjetno lahko povzpel proti $17 in kasneje na $37. Ta odločen test bi lahko hitro postal neveljaven, če bi vrednost padla in pade pod 22-dnevna EMA.

APE/USDT 4-urni grafikon. Ponudba: TradingView 4-urni grafikon prikazuje, da par je zavrnil z $17, vendar se je močno odbil od 17-EMA. To pomeni, da razpoloženje ostane odločeno in trgovci si prizadevajo iskati na padcih. Če vrednost ostane nad $17, biki si bodo prizadevali za nadaljevanje vzpona.

Kljub neizpodbitnemu dejstvu, da vzhajanje 19-EMA nakazuje dobiček kupcem, RSI je oblikoval neugodno razhajanje, kar kaže, da bi določen zagon verjetno preprosto oslabel. Če se worth obrne s svežega odra in zdrsne pod 22-EMA, promocija bi se verjetno lahko dobro okrepila in par bi se lahko preprosto zamaknil proti 62-SMA.

TORTA/USDTZamenjava palačink (TORTA) v zadnjem času se je odbilo od linije padajočega trenda, kar je nakazalo, da so biki prevrnili oder in izbrali. Cena se je dvignila nad 22-dnevna EMA in poskuša doseči 240-dnevni SMA ($00.60).

Dnevni grafikon CAKE/USDT. Ponudba: TradingViewThe 24-dnevna EMA (8.$ 62) in 60-dnevni SMA (7.$ 67) se postopoma povečujejo in indeks relativne moči je znotraj določenega ozemlja, kar kaže, da biki uživajo v višji igri. Če kupci pritiskajo in ščitijo vrednost nad 200-dnevni SMA, par CAKE/USDT verjetno bi lahko močno potisnil navzgor na $12.52 in kasneje na $16.

V nasprotju s to domnevo, če se vrednost zavrne od 240-dnevni SMA, to lahko nakazuje, da medvedi niso odnehali in še naprej prodajajo na rallyjih. Par bi verjetno lahko preprosto padel na 22-dnevna EMA. Če se vrednost odbije od tega, da se odločite, lahko to poveča izbor plena nad 200-dnevni SMA. Ta odločen test bi verjetno lahko razveljavil, če bi vrednost padla pod 65-dan SMA.

CAKE/USDT 4-urni grafikon. Ponudba: TradingViewZanimiva povprečja na 4- urni grafikon se je povečal in RSI je znotraj določenega območja, kar kaže, da biki uživajo v višji roki. Če se worth pojavi s svežega odra ali 20-EMA, nakupovalci si bodo prizadevali, da bi par potisnili nad psihološko stopnjo pri $ . V primeru, da prevladata, bi par verjetno dobro porabil zagon.

V nasprotju s to domnevo, če se vrednost obrne iz nove stopnje, si bodo medvedi prizadevali potegniti par pod 22-EMA. V primeru, da se bosta s tem strinjala, bi se par verjetno lahko preprosto zaletel k 50-SMA in kasneje na 200-SMA. Izplen in konec pod tem izbirnim elementom bi verjetno lahko nakazal, da se medvedi razbremenijo v okviru rekreacije.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so samo ti ustvarjalca in vrste ne ponazarjajo nujno pogledov Cointelegrapha. Vsak odmik naložbe in trgovanja vključuje možnost, pri ustvarjanju imena bi morali opraviti svojo študijo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -