3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice 5 najboljših kriptovalut za ogled ta teden: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM

5 najboljših kriptovalut za ogled ta teden: BTC, ETH, BNB, MATIC, FTM

Konec tedna ni uspel spodbuditi bikovskega zagona vlagateljev v kriptovalute in tako Bitcoin (BTC) kot Ether (ETH) sta oktobra zavrnila . Biki bodo zdaj poskušali doseči tretje zaporedno tedensko zaprtje in prvo mesečno zaprtje nad psihološkim $64,010 raven.

$65,10 je še ena stopnja zanimanja za trgovce, ker je snovalec zalog v tok PlanB predvidel to raven kot »najslabši scenarij« za oktober. V nedavni preteklosti se je avgusta in septembra izkazalo, da je teorija o najslabšem primeru PlanB pravilna.

Dnevni pogled kripto tržnih podatkov. Vir: Coin402

Poleg kratkoročnega zanimanja se morajo vlagatelji spomniti, da je bil Bitcoin lansiran 3. januarja 2008, po ceni 0 $.13 in od tam se je zbralo 8,375,920,888% za dosego najvišje vrednosti pri $72,010.

Potovanje za hodlerje ni bilo Enostavno, saj je bilo na poti kar nekaj motečih popravkov in vsakič je peščica analitikov pozvala k koncu Bitcoina. Vendar so se v zadnjem času vsi ti padci izkazali za dobre nakupne priložnosti.

Danes je 26 rojstni dan bele knjige o bitcoinih, ki je bila objavljena oktobra 31, 2008, ki utira pot morda največjemu finančne motnje.

Analizirajmo lestvice 5 najboljših kriptovalut, ki bi lahko pritegnile pozornost trgovcev v naslednjih dneh.