22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

5 najlažjih kripto shitcoinov za vzpostavitev Zdaj, ko bi jih Andrew Tate morda verjetno dobro morda podprl – COPIUM, LADYS, AI, PEPE, SPONGE

- Advertisement -

Andrew Tate. Vir: @CobratateKontroverzni mega vplivnež Andrew Tate spodbuja meme coin manijo, ki je prevzela trge kriptovalut v večini sodobnih tednih, je povzročil precejšnje zastoje v večjih verigah blokov, ki ljubijo Bitcoin in Ethereum, ter spodbudil nov val priljubljene meme gotovine poleg Pepeja (PEPE).

Tate točno je objavil Twitter, da bo 1. st junija podprl “shitcoin” in “pošlji na prekleto luno”.

Skladno z njegovim tvitom bodo študenti univerze Hustler (HU) prejeli poziv 1 uro vnaprej in avtorji, ki prispevajo kontrolni seznam po elektronski pošti, bodo obveščeni 5 minut pred njegovo objavo, verjetno zato, da bi naročnikom omogočili, da se seznanijo z neizogibnim pompom, ki bi ga povzročila Tatejeva objava.

Vsekakor, Tate je priznal, da bo “izčrpal nekaj naključnih smeti v Valhallah”.

Tate je tudi posvaril svoje privržence, naj se ne oklepajo več denarja “dokler ne prejmete signala od mene … (ker) so vsi prevaranti”.

Nato je posvojil ta tvit s še vsemi drugimi tvit, ki napoveduje “Nikoli”, morda zato, da nakaže, da je bil najpomembnejši tvit včasih komična zgodba in da nima pravega mnenja o podpiranju “shitcoina”.

Vsekakor je bil tvit včasih komična zgodba, saj je prej ali slej v preteklosti Tate tvitnil, da ne podpira “shitcoinov”, ker mu ni treba “držati” njegovi oboževalci.

“NIMAM NIČESARNEGA OPRAVKA Z NOBENIM KRIPTOM,” je priznala Tate v prejšnjem tvitu.

Tveganje, da bi se Tate morda moral šaliti, je pridobljeno, kljub temu pa ne zaustavi špekulantov pri nalaganju shitcoinov.

Tukaj je nekaj imen, ki bi jih lahko podprl Andrew Tate, glede na to, da so že ustvarila velik tržni hype.

Copium Token (COPIUM)Po nekaj dneh ustvarjanja navdušenja in predprodaje na vrhu povabljencev je bil žeton Copium (COPIUM) predstavljen nekaj ur in je užival v eksplozivnem začetku življenja.

COPIUM je bil zadnji nakup in prodaja natančno nad 0 USD.17 na žeton, že 17x v primerjavi s svojim Uniswap razčlenjevanjem in predprodajnim žigom in že ima več kot 2,000 imetniki.

Glede na 1 milijardo ponudbe žetona to pomeni absolutno zmanjšano tržno kapitalizacijo okoli $11 milijonov, žeton pa je že upošteval ogromno več kot 10 milijonov v obsegu nakupa in prodaje , v skladu z DEX Instruments.

Toda sredi impresivnega kontrolnega seznama vplivnežev, ki so jezni zaradi izziva, kot je opisano v tem besedilu, bi lahko celo pomagajte tržiti kovanec skupaj z zbirko medijskih partnerstev, se bo kovanec morda še povečal.

Eden od vseh poslušnih-prodajalcev koristne lastnosti COPIUM je žeton izziva in tekmovanje v airdropu NFT, ki je zasnovano tako, da spodbuja HODLing vsaj naslednje tri tedne.

Ena druga ogromna stopnja prodaje je, da sodelujoči v predprodaji niso več v vlogi, da bi dali svoje deleže na trg.

Najboljše 10 % njihovih žetonov je bilo odklenjenih pri čas razčlenjevanja Uniswap, preostanek pa bo dodeljen v naslednjih treh tednih.

Copiumova zabavna igra na temo kripto degeneratov željnih da poskrbijo za njihov zemljevid ogromnih izgub, bo to najverjetneje morda precejšen zadetek, saj je to nekaj, čemur se lahko mnogi v najemnini kriptovalut odprejo.

Naučite se formule za vzpostavitev žetona $COPIUM v 5 preprostih korakih

Milady (LADYS)Meme kovanec Milady (LADYS) je bil včasih eden izmed največjih prejemnikov najsodobnejšega šaljivega tvita Elona Muska, zgradbe, v kateri je pokazal sliko NFT-ja Milady Maker napis “Ni mema … cenim te”.

Žeton, ki je bil ustvarjen v skladu s tvitom, je opazil povečanje tržne kapitalizacije na prekomerno več kot $50 milijonov, ustvarjanje generacijsko bogastvo za nekaj svojih prvih trgovcev.

LADYS je od takrat padla za približno 50% do tržne kapitalizacije znotraj $ milijon postaj.

AiDoge (AI) Tate bi lahko prav tako podprl obetaven izziv meme kovanca, ki je preudaren v fazi predprodaje.

AiDoge, zabavno orodje za ustvarjanje memov, ki temelji na umetni inteligenci, in platforma za družabne medije, bi lahko bil zadnji žeton opombe, ker ni več na vrhuncu, ni meme kovanec, ponaša pa se tudi s stabilnim ohišjem za vadbo in uporabnostjo.

AiDoge gradi platformo, ki jo uporabniki lahko gradijo ustvarite meme z izvajanjem prodornih generativnih sposobnosti umetne inteligence, nato pa jih delite s sosesko AiDoge ob javnem zidu platforme.

Ustvarjalci v bistvu najbolj priljubljeni memi bodo nagrajeni z AiDoge-jevim izvornim žetonom $AI, zemljevidom, s katerim AiDoge uresničuje zamisel o »meme-to-plot« (M2E).

AiDoge je že zbral ogromnih 9,3 milijona $ z javno predprodajo svojega izvornega žetona $AI in trgovci bi lahko hitro zamenjali, medtem ko bodo premišljeno stabilizirali žeton, kot sporočajo opazovalci je neomejena kupčija v primerjavi s tem, kako pretirana $AI ima sposobnost mešanja.

Pepe (PEPE)Valovi večine sodobne meme gotovine morda pomenijo, da je kovanec Pepe (PEPE) morda zdaj star podatek v očeh nekaterih izposojevalnikov kripto meme kovancev.

Ampak z enakomerno tržno kapitalizacijo v sredini $140 na tisoče in tisoče, Pepe ostaja največji meme denar v novem valu in verjetno obstaja velika verjetnost, da je Andrew Tate slišal zanj.

Podpora vplivneža, ki je trenutno eden najpomembnejših v areni, bi ga lahko pripeljala do obljubljene dežele, vredne 1 milijarde dolarjev vrednotenje meme kovanca.

SpongeBob (GOBA)Žeton SpongeBob (SPONGE) je še vedno vsak drugi le znotraj skoraj prejšnjega ustvarjenega meme kovanca, ki se je izkazal zelo dobro.

The žeton se je povečal tako vreden kot 50x povečal v primerjavi z njegovim razčlenjevanjem žig na Uniswap in celo ob predpostavki, da je od takrat veljal za neomejen umik, je približno na ravni 10x v primerjavi z njegovim razčlenjenim žigom.

Zabaven meme kovanec, ki se lahko pokloni za SpongeBob SquarePants, bo morda kmalu uvrščen na seznam OKX, pri čemer platforma trenutno izvaja tekmovanje, da bi videla, kateri meme denar bo pozneje uvrščen na seznam.

S SPONGE-jem, ki bo najverjetneje nastopil med dvema visokima mestoma, pa bi lahko vsako drugo precejšnje razčlenjevanje znova povečalo stroške, trgovci pa so jezni tudi zaradi prihajajočega spuščanja SPONGE-a.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -