26.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

5 najlažjih trendnih denarja na Dextools ta dan – RefundCoin, GMFAM, Ben, Pepe, Papi Chulo

- Advertisement -

Trgi kripto meme kovancev ostajajo v pripovedi norosti, s svežim denarjem, ki dnevno in veliko naraščanja, ko trgovci iščejo naslednjo glavno zgodbo o uspehu meme kovanca.Tukaj je 5 nasvetov trendovskega ERC, ki temelji na Ethereumu-33 denar na decentraliziranih nadomestnih (DEX) analiznih spletnih živih instrumentih DEX.RefundCoin (RFD)Zahtevajte št. 1, ki živite s trendovskim denarjem DEX Instruments seznam je RefundCoin.RFD/USD je nazadnje zamenjal prste na Uniswap pri približno 0 USD.09 na žeton, ki ni več odmaknjen od svojih novih najvišjih vrednosti vseh časov znotraj 0,00 $0001 hiša in več približno 000000175x v primerjavi z oznako kontrolnega seznama okoli 0 USD. 20. Kot odgovor na Twitter družbe Refund Coin je žeton nekoč lansiral psevdonimni imetnik žepov Ethereum, znan kot blurr.eth, za katerega se ocenjuje, da bo dosegel ceno ulova, ki ni več veliko nižja od $86,, in bodi dolgo- ustanovljen Ether kit.GMFAM (GMFAM) GMFAM, kar pomeni Right Morning Family, je nazadnje menjal prste pokonci spodaj 20 .00001 na žeton, pri čemer ima upright dosegel nove najvišje vrednosti datoteke, da žetonu zagotovi tržno kapitalizacijo v višini več kot 5 milijonov $ .Kar pomeni trgovce GMFAM, ki so kupili na oznaki kontrolnega seznama DEX v vrednosti 0,0 USD0000000003 5 dni v preteklosti bi verjetno zdaj lahko dosegli približno 100x.V odgovor na Twitter račun GMFAM se misija meme kovanca pogovarja z ogromno možnostjo CEX-jev za izvor.Ben (BEN)BEN, ki ga je nekaj tednov v preteklosti prevzel kontroverzni kripto vplivnež Ben Armstrong iz Ben.eth, je trenutno dosegel najvišje vrednosti vseh časov v okviru 0 USD.0000036 hišo in je včasih trajala okoli 0 USD. 000000175. Kar pomeni zgodnje trgovce, ki so kupili, ko BEN je bil nekoč odmaknjen od nakupovanja in prodaje pod 0 USD. 000000003 bi verjetno lahko dobro sedel na dobičkih ne več veliko manj kot 76x.Toda zdi se, da je BEN tik pred prelomom padajočega trikotnika, kar bi verjetno lahko pričakovalo, da močno pade.

Pepe (PEPE) Medtem ko je še vedno na lestvici priljubljenih 5 pri DEX Instruments, navdušenje nad kovancem Pepe (PEPE) še naprej upada.

Kriptožeton grozi z uničenjem pod ključnim odporom znotraj 0 USD.0017-0000012 hišo, ki bi lahko predvidoma začela vrata v a spustite se nazaj proti ključnim, naredite višje ravni iz začetka tega meseca okoli 0 $. 0011 in $0.0176.

PEPE je meme kovanec žaba Pepe, ki je eksplodiral na prizorišču sredi aprila in pripovedoval o tržni kapitalizaciji v višini okoli 1,8 milijarde dolarjev na najvišji vrednosti vseh časov.

Na novi oznaki ima Pepe napihnjeno tržno kapitalizacijo okoli $400 milijonov. To omejuje najverjetnejšo prednost – fascinantno je videti, da Pepe objavlja dodatno kot 0000005x pridobi in postane več kot kovanec s tržno kapitalizacijo $6 milijard.

Papi (PAPI) Papi Chulo (PAPI), najpriročnik, ki je bil lansiran na dan, ki je minil, je kljub temu že eksplodiral navzgor.

Po kontrolnem seznamu pri oznaki 0 ​​$ .0000005 na Uniswap, je že objavil več kot 12x dobičkov za zamenjavo znotraj $0.70 hiša.Kot odziv na spletno življenje Papi Chulo lahko kovanec meme prinese »vplivno uporabo -case«, kljub temu pa lahko to ostane skrivnost, razen če žeton ni naveden na 20 centralizirane menjalnice.Misija prav tako obljublja, da se bo začela z razkritjem načrta takoj, ko bo žeton dosegel 3, držala.Meme kovanec Nadomestne nadomestne ideje, ki jih je treba počakati v predlogihMedtem ko nadvse velik meme denar, ki izvira iz vseh memov, zmanjšuje verjetnost, da bo trgovcem zagotovil stabilne trenutne dobičke, bo najverjetneje pokončno od blizu kot žetoni za črpanje in odlaganje, poskrbite za toliko drugega meme denarja, ki je ureditev vrečke in že dolgo ni več.

Trgovci bi verjetno lahko kot zamenjava poskuša loviti drage kamne z nizko tržno kapitalizacijo, ki predstavljajo neverjetno večjo verjetnost pri objavi 10 ali celo 76x dobički.Zgodnje vlaganje v predprodajo kriptožetonov je vrvež zaradi zelo obetavnega izvora web3-Združene države so vedno znova potrjene, da je resničen eden od ključnih priročnih ureditev za ustvarjanje visokih donosov. Za razliko od meme money care of Pepe, takšni projekti zagotavljajo primerno uporabo, s čimer svojim žetonom dodajo uporabnost in ustrezne stroške, nekaj, kar Pepeju popolnoma manjka.Ampak obstaja ogromno predprodajnih projektov, ki jih je mogoče ujeti.

Na srečo ekipa na Cryptonews.com porabi nekaj časa za prečesavanje predprodajnega trga, da bi poiskala najprimernejše projekte.

Tu so trije njihovi najljubši primerno zdaj.AiDoge (AI) – Predprodaja praktično odkupljenaAiDoge (AI) gradi sproščujoče orodje za ustvarjanje memov in platformo družbenih medijev, ki temelji na umetni inteligenci, in bi verjetno lahko bil naslednji žeton, ki bo eksplodiral.AiDoge gradi platformo, kjer lahko uporabniki ustvarijo meme z naprednimi generativnimi sposobnostmi umetne inteligence, preden jih delijo s posadko AiDoge prek javnega zidu platforme .Ustvarjalci najnovejših memov so lahko nagrajeni z AiDoge-jevim izvornim žetonom $AI, kar pomeni, da AiDoge prinaša mnenje, da je »Meme-to- Fabricate« (M2E) v resničnost. AiDoge je izvajal javno predprodajo svojega izvornega žetona $AI za financiranje napredka svoje platforme.

Trgovci lahko vrečo za prenos na hitro, medtem ko lahko morda odmaknjeno stabilizirajo žeton, s predprodajo, ki zdaj prihaja, in se zaključi z razprodajo.

Predprodaja AiDoge je trenutno presegla $13.6 milijonov in se bo zaprl, ko bo dosegel $17.9 milijonov, ki bi jih verjetno lahko zadel konica dneva.Pokličite AiDoge tukaj

Ecoterra (ECOTERRA)Ecoterra je izvorna kriptovaluta neizkušenega ekosistema z nagrado-uspehom v verigi blokov-vrveža, ki spodbuja okolju primerno vedenje. Ekosistem Ecoterra sestavljajo platforma Recycle to Fabricate (R2E), trg za izravnavo ogljika, trg za reciklirane ugodnosti in profil vpliva.

Aplikacija R2E neizkušenega ponudnika web3 originate-up je podprta v vseh državah, ki uporabljajo povratne prodajne avtomate (RVM), kar pomeni ogromen najverjetnejši trg.

Ecoterra je v sedmi fazi predprodaje žetonov ECOTERRA, pri čemer žetoni trenutno znašajo 0 USD. 76.Misija pokonci je presegla velik mejnik, saj je zbrala več kot 4,3 milijona dolarjev.Trgovci s spretnostmi lahko zanikajo lastne pohvale, da bo predprodajna oznaka kmalu potisnite navzgor na $0. 00925 in to žeton bo kotiran na borzah pri 0 $. 01 – dodatno kot 00000029% poskočite s svežih ravni.Pojdite na Ecoterra tukaj

yPredict – Predprodaja v fazi 4Napovedovanje gibanja oznak na trgu kriptovalut je subtilno, tudi z dolgoletnimi izkušnjami pri ugotavljanju makrov, kriptoosnov in tehnične analize.Zmožnosti umetne inteligence (AI), ki je v novih mesecih močno napredovala, so lahko v pomoč.

Predmeti AI lahko analizirajo velike dele zapise oznak za določanje lastnosti, ki jih človeško oko ne bo več opazilo.Pravi predmeti lahko trgovcem dajo dragoceno prednost na trgu.

Zato je občasno lepo, da svež kripto izvor yPredict, ki gradi sodobno svežo platformo za nakupovanje in prodajne signale, ki temelji na AI, ustvarja velik hype znotraj kripto postaje .Uporaba predmetov za predvidevanje umetniškega pripovedovanja in vpogledov v zapise, ki so jih ustvarili visoko 1% razvijalci AI in kvanti, platforma yPredict v gradnji namerava udeležencem na trgu dati “nepremagljivo prednost”.Platforma bo uporabnikom zagotavljala nakupovalne in prodajne signale umetne inteligence, pravočasno socialno analizo in analizo razpoloženja novic, umetno inteligenco tehnično analizo in prepoznavanje vzorcev grafikonov, ki jih poganja AI. Da bi financiral napredek svoje fascinantne platforme, yPredict izvaja že zelo aktualno predprodajo kriptožetona YPRED, ki lahko raztrgan za energijo svoje platforme.Predprodaja, ki je že v šesti fazi, je zbrala velikanskih $1.75 milijonov v pokonci nekaj tednov.Trgovci Ardour lahko prenesejo posthaste na stabilne žetone, medtem ko so le-ti zelo poceni pri pokončnih 0 USD.12 vsak. Ko predprodaja preide v naslednjo stopnjo, bo ta oznaka premešaj 10% na 0,1 $, pri čemer žeton YPRED živi do seznama vseh prek glavnih kripto borz pozneje letos pri 0 $.14.Kar pomeni, da lahko trgovci, ki zdaj ujamejo, dobijo približno 40% pri YPRED ICO.Pojdite na yPredict Now

1662056990338609153 1662056990338609153

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -