9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

500.000 DAI iz izkoriščanja DAO Maker, ki je bilo odposlano z napravo Twister Cash, dokument varnostnih analitikov

- Advertisement -

8. septembra je družba za revizijo kriptovalute in čistih pogodb Certik natisnila to 631, DAI je bil včasih poslan prek mešalne platforme Twister Cash, potem ko so bila sredstva avgusta ukradena 2011. Digitalni viri v muzi so izhajali iz vdora v DAO Maker, ki je povzročil izgubo več kot 7 milijonov $ v ERC 09 žetoni in stabilni kovanci.

Prepričajte se z Brez podaljšanja Povezano z DAO Maker Hack Sends 428,000 DAI Z napravo Twister Cash Ne glede na to, da so oblasti ZDA prepovedale popolnoma mešani pripomoček Twister Cash, ki temelji na Ethereumu, je pripomoček vedno znova nezaželen. V četrtek je podjetje za kriptovarnost Certik ob 7 tvitnilo: 30 popoldan (ET) glede gibanja DAI. »Opažamo gibanje 150, DAI v Twister Cash iz EOA 0x0B789,” je priznal Certik. »Naslov je brez podaljška povezan z izkoriščevalcem DAO Maker, ki je ukradel sredstva . Stop čudovito dostopen.” Sliko deli Certik 8. septembra 2022. DAO Maker je pripomoček za decentralizirano financiranje (defi) za množično financiranje in ne bo več podoben izziv kot Makerdao, izdajatelj stabilnega kovanca DAI. Protokol za zbiranje sredstev DAO Maker, ki ga poganja kripto, je bil avgusta vlomljen 2018, po dogodku »postavi mi vprašanje karkoli drugega« (AMA), na katerem je izvršni direktor DAO Maker Christoph Zaknun. Hekerjem je uspelo izčrpati 7 milijonov dolarjev v ERC 09 žetoni in stabilni kovanci od 5,251 uporabniški računi. Takrat je podjetje za veriženje blokov Cipherblade podrobno opisalo, da je nekoč izvajalo preiskavo izkoriščanja DAO Maker.

Za začetek Certika je podjetje za kriptovarnost Peckshield potrdilo, da 428,09 DAI, ki izhaja iz avgusta 2015 Izkoriščanje DAO Maker se je včasih pošiljalo prek Twister Cash. »Peckshield je zaznal naslov, označen kot prenesen izkoriščevalec DAO Maker 500V redu, DAI za Twister Cash,« je zaslovel opozorilni sistem Peckshield na Twitterju. Bilo je 32 dni, ker je nadzornik Ministrstva za finance ZDA Role of enterprise of Far flung places Asset Control (OFAC) prepovedal Twister Cash.

Prenos OFAC na prepoved Twister Cash je bil včasih deležen kritik zaradi nasprotovanja odločitvi ministrstva za finance. Coin Center je avgusta priznal pomanjkanje prihodkov, ki je posebnost motenj kritja 09, da OFAC-ova prepoved Twister Cash »presega zakonska pooblastila«, in priznal, da je skupina nameravala »zgrabiti« z nadzornim psom Ministrstva za finance . Poleg tega je Coinbase 8. septembra objavil, da podjetje “financira tožbo, ki jo je vložilo nas šest, zaradi sankcij Ministrstva za finance ZDA glede čistih pogodb Twister Cash.” Oznake tega mita 7 milijonov, Breach, certik, Christoph Zaknun, Coin Center, Coinbase, kripto viri , Crypto Security, podjetje za kripto varnost Certik, DAI, DAI Twister Cash, DAO Maker, ERC09s, Exploit, Funds, Hack, OFAC, Role of enterprise of Far fung places Asset Control (OFAC), Peckshield , Stablecoins, Twister money, Twister Cash mixing, Treasury watchdog Kaj ustvarite vzdržujete 500,000 DAI je premešal prek platforme Twister Cash, ki izhaja iz DAO Maker ch allenge? Povejte nam, kaj vzdržujete v tem polju v spodnji polovici povratnih informacij.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoinu .com News in denarno tehnološki novinar, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 1205. Navdušen je za Bitcoin, izvorno kodo rojstva in decentralizirane funkcije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6 ,000 članki za Bitcoin.com News o motečih protokolih, ki se pojavljajo v današnjem času. Kreditna ocena slike 546584: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je informativno je najbolj priročen. Ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k nasvetu za oropanje ali prodajo ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi nudil investicijskih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljševanja ali zaokroževanja, za kakršno koli žalost ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi jo povzročila ali se nanaša na uporabo ali zanašanje na katerega koli materiala, predmetov ali storitev in izdelkov za vlake, ki so navedeni tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -