15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga 51 podjetij za šifriranje umakne vloge za dovoljenja v Združenem kraljestvu

51 podjetij za šifriranje umakne vloge za dovoljenja v Združenem kraljestvu

Nezmožnost izpolnjevanja standardov za preprečevanje pranja denarja, ki so jih postavili regulatorji v Združenem kraljestvu, naj bi številna kripto podjetja prisilila k poslu.

4354 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

51 crypto firms withdraw licensing applications in the UK

Zdi se, da strogi zakoni o pranju denarja v Združenem kraljestvu predstavljajo glavno operativno oviro za kripto podjetja v državi.

Po navedbah britanskega organa za finančno poslovanje (FCA), več kripto podjetij v državi se morda pripravlja na izstop.

V četrtkovi objavi je regulatorna agencija razkrila:

„Bistveno veliko podjetij ne izpolnjuje zahtevanih standardov v skladu s predpisi o pranju denarja. Zaradi tega je število podjetij brez primere umaknilo svoje prošnje. “

Po poročilu The Guardian, 51 podjetja se doslej niso srečala standardov FCA za boj proti pranju denarja in bo morda prisiljen prenehati delovati v državi.

Z umikom svojih zahtevkov za dovoljenja morajo ta kripto podjetja ustaviti vse storitve, povezane s kripto, ali globe in pravne ukrepe FCA. Takšna podjetja lahko nadaljujejo s poslovanjem šele, ko izpolnijo protokole AML FCA, na podlagi katerih bodo uvrščena na seznam registriranih podjetij za kriptovalute.

Kot je prej poročal Cointelegraph, FCA je razširil režim začasne registracije kripto podjetij od julija 2021 do marca 2022. To devetmesečno podaljšanje naj bi FCA dobilo dovolj časa za odpravo zaostanka čakajočih vlog za izdajo dovoljenj.

FCA naj bi imel 90, ki čakajo na zahteve za registracijo le s petimi pravilno registriranimi kripto podjetji v Združenem kraljestvu podjetja, ki so umaknila svoje zahtevke za licenco, morda ne bodo pravila AML FCA, ki pomenijo, da njihova dejanja morda ne bodo povzročila prisilne ustavitve.

Podjetja, ki do konca registracijskega okna ne bodo izpolnila zahtev AML FCA, bodo prisiljena povrniti vse vloge strank.

Že januarja 2020, FCA je postala policija AML za britanski kripto trg, s čimer se je začela obvezna registracija podjetij za kriptovalute v državi.

Prejšnji članekGlavna filipinska e-denarnica GCash gleda na kripto trgovanje
Naslednji članekPraznik ali lakota na Dogecoin, ko črpalka Coinbase sproži vrnitev kitov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments