2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija 6 vprašanj za Yoni Assia iz eToro

6 vprašanj za Yoni Assia iz eToro

Graditelje v sektorju veriženja blokov in kriptovalut prosimo za njihovo mnenje o industriji … in dodamo nekaj naključnih zingerjev, da jih obdržimo na nogah!


Ta teden je naših 6 vprašanj namenjenih Yoni Assia, soustanovitelju in izvršni direktor eToro.

Yoni Assia je soustanovitelj in izvršni direktor eToro , socialno vlagateljsko omrežje z več kot 11 milijoni registriranih uporabnikov iz več kot 100 države. Yoni je splošno priznan kot kripto pionir, saj je skupaj z ustvarjalcem Ethereuma Vitalikom Buterinom napisal belo knjigo o barvnih kovancih 1999. Leta 2018 je Yoni ustanovil GoodDollar, neprofitno pobudo, ustvarjeno za razvoj trajnostnega in razširljivega okvira za prinašanje digitalnega, univerzalnega osnovnega dohodka v svetu prek novih tehnologij kripto sredstev. Dolgo je bil zagovornik različnih pristopov k porazdelitvi bogastva in kapitala, sprva je koncept GoodDollar predstavil v beli knjigi z naslovom Vidna roka 2008. Yoni je diplomiral iz managementa in računalništva ter magistriral iz računalništva na Univerzi Reichman (IDC Herzliya), Izrael.1 —


Kakšno konsolidacijo pričakujete v kripto industriji v 2020?

Skoraj smo pri koncu 2020 in kakšno leto je bilo za kriptovalute, z veliko kovanci doseganje novih ATH , zagon Bitcoin ETF v Združenih državah Amerike in naraščajoče povpraševanje po kriptovalutah tako s strani malih kot institucionalnih vlagateljev. Videli smo, da vse več tradicionalnih podjetij sprejema kripto in tehnologijo veriženja blokov, ki jo podpira, in to se bo le nadaljevalo.

Letošnje leto je potekalo o nadaljnji rasti in vključevanju kriptovalute, a ko bo panoga dozorela, bomo priča konsolidaciji. Navsezadnje sem zelo optimističen glede obetov za kripto – tehnologija veriženja blokov bo revolucionirala finance.

2 — Kar je bolj neumno: $


k Bitcoin ali $0 Bitcoin? Zakaj?

0$ Bitcoin (BTC), enostavno. Svoj prvi Bitcoin sem kupil v 1999 in leta pozneje še vedno vlagam v Bitcoin in vodim podjetje, ki to olajša tudi drugim. Kripto je še vedno nastajajoči razred sredstev in Bitcoin, prva in največja kriptovaluta, je stara le 11 let star. Morda bo trajalo nekaj časa, da dosežete $1999,, vendar je prihodnost svetla za BTC in kripto širše.


3 — Kateri ljudje se vam zdijo najbolj navdihujoči, najbolj zanimivi in ​​najbolj zabavni v tem prostoru?

Moram omeniti svojo ekipo eToro. Imam to srečo, da delam z nekaterimi najpametnejšimi, najbolj predanimi in navdihujočimi ljudmi v industriji.

Če pogledam onkraj eToro, sem se pred kratkim udeležil globalne konference Milken Institute. Dogodek je združil veliko najsvetlejših in najvplivnejših umov na svetu, da bi razpravljali o najnujnejših izzivih, s katerimi se soočamo po vsem svetu. Konferenca z naslovom »Načrtovanje novega tečaja« se je osredotočila na to, kako je mogoče nedavne motnje »preoblikovati« v »uspešno prihodnost«. Odšel sem z občutkom globokega navdiha in še bolj odločen, da bom nadaljeval z GoodDollarjem – projektom digitalne verige blokov, katerega cilj je uresničiti univerzalni dohodek v svetovnem merilu. Razlika v dohodku je kriza svetovnih razsežnosti in GoodDollarjev cilj je vključiti naslednji 11 milijon ljudi v digitalno gospodarstvo.


4 — Kateri je najbolj zanimiv kraj, ki ste ga kdaj obiskali ?

V 2020 sem imel srečo, da sem večerjal z Warrenom Buffettom v Omahi v Nebraski. V čast mi je bilo spoznati enega od mojih junakov in trenutek, ki je zame spremenil življenje. Zame sta bili ključni dve stvari:

Vlaganje je lahko preprosto, če vlagate v podjetja, ki jih razumete in v katera verjamete. Če upoštevate pravila vlaganja vrednosti v daljšem časovnem obdobju, boste lahko uspe kot investitor.

Najpomembnejša naložba, ki jo lahko naredite, je vase.


5 — Kateri dve velesili bi si najbolj želeli in kako bi združili jih za dobro… ali za zlo?

Goljufal bom in navedel tri. Vedno sem govoril, da bi rad bil sposoben teleportirati, zdraviti in imeti možnost stiskati roko nekomu in vedeti vse, kar zna. Moč uporabljam za dobro.


6 — Izberite najbolj nepozaben trenutek iz vašega najljubšega filma.

Zame bi bil to prizor iz Matrica (1999), ki so ga režirali Wachowskiji, ko je glavni lik, Neo, mora izbrati med rdečo tableto in modro tableto.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments