17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice 64 Podjetja za kriptovalute so umaknila prijave za delovanje v Združenem kraljestvu,...

64 Podjetja za kriptovalute so umaknila prijave za delovanje v Združenem kraljestvu, pravi FCA

64 Crypto Firms Have Withdrawn Applications to Operate in UK, FCA Says

Naraščajoče število kripto podjetij v Združenem kraljestvu umaknejo svoje prošnje za registracijo pri Financial Conduct Authority (FCA). Okoli 64 podjetja so že umaknila svoje prijave in ne bodo mogla poslovati v Združeno kraljestvo

  • Seznam podjetij za kriptovalute, ki so opustile svoje poskuse za registracijo pri britanskem finančnem regulatorju narašča, je v ponedeljek poročal Reuters.
  • V skladu s trenutno kripto uredbo je organ za finančno poslovanje ( FCA) je odgovoren za zagotavljanje skladnosti kripto podjetij z zakoni o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma.
  • Podjetja, ki želijo zagotavljati storitve, povezane s kripto, v Združenem kraljestvu se morajo pred poslovanjem registrirati pri FCA.
  • Tiskovni predstavnik FCA je v ponedeljek dejal, da podatki o registraciji prikazuje število podjetij, ki so se odpovedala prijavam, je poskočilo za 25% v manj kot mesecu.
  • Okoli 64 podjetja so se umaknila Kot je dejal tiskovni predstavnik, se je v začetku junija od njihovih prijav prijavilo 51.

  • Zaenkrat se je pri FCA uspešno registriralo le šest podjetij, je objavila publikacija in dodala, da se ocenjuje še na desetine podjetij, ki pa se še ne štejejo za “primerna in ustrezna”.
  • FCA je v petek na Binance izdala obvestilo potrošniku, s katerim je borzi prepovedala opravljanje „reguliranih dejavnosti“ v Združenem kraljestvu

Kaj menite o kripto podjetjih, ki izstopajo iz Združenega kraljestva zaradi predpisov? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

'Doctor Bitcoin' Pleads Guilty to Running Illegal Crypto Exchange in US, Faces 5 Years in Prison

Mexico's Finance Minister: Cryptocurrencies Are Prohibited From Being Used in Financial System

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments